Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.445
- 1.473
- 533
ufakliga guldum hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ufakliga guldum hocam
Benim kızdığım konu şu oyuncuya destek yerine köstek olunuyor adam hata yapsada geçirsem diye fırsat kolluyorlar
Bu lafima senin alinmaman lazım niye olumlu görüşlerin var bugün özelinde
GALATASARAY Düşmanlarının ...
Haklı falan değil futbol takım oyunudur o zaman neden Kasımpaşa ya da Sivas maçında kilidi açamadılar diye sorarım,Belhanda laubalidir,top kaptırır(Feghouili, Sneijder,Selcuk ya da Garry den daha cok ta kaptırmıyor aslında kontrol edebilirsiniz,zira bunlar takimi ataga çıkaran oyuncular) ve gereksiz kart görür eyvallah bunlar zaten sevmediğimiz yanları ama takımı ileriye taşıyan bir iki futbolcudan biri oldugunu gormeyenler adama gereksiz kinleniliyor burada ve bunun sebebini de biliyoruz ,belhanda babamin oglu degil kötü oynarsa yerin dibine sokarım ama burada gömüldüğünün dörtte biri kadar da kötü degil, istatistiklerde de ülkemizde kendi pozisyonlarindakilerin en üstlerinde diye biliyorum ezbere konuşmamak lazımReyiz önümüzdeki maç Yasin&Tolga&Selçuk oynarsa bugünkü tarifeyi isteriz.
Ben de zaman bulabilirsem mevkisinde oynayan diger oyuncularımızın top kaptırma istatistikleri ile karsilastiracagimbu aralar müsait olursam bu adamın sezon başından beri kaptırdığı bütün topların bi videosunu yaparım. belki sinemalarda gösterime girer en az 2 saat olur bol aksiyonlu
Yanılmıyorsam dün biri spiker övüyor diye kızıyordu spikere
GALATASARAY Düşmanlarının ...
daha bir sene olmadan ve hiçbirşey yapmamışken nasıl bu kadar tutkulusunuz bu adama yav.
MantıklıÖvenlere de, yerenlere de saygı duyuyorum. Herkesin futbol anlayışı farklıdır. Sonuçta bu toplum hiçbir zaman futbolda bir pozisyon için hemfikir olmadı; olmayacak da... Ama Melih Bey'in sorduğu soru çok önemli. Bu tutku, bu abartı neden? Ne yaptı da bu kadar övülüyor? Muslera bizi tek başına şampiyon yaptı 2015 yılında! Tek başına! Bugün o adamı bile ölçülü eleştiriyor, ölçülü seviyoruz. Henüz 6 aylık bir oyuncuya yapılan övgünün sınırı çok fazla. Ben sanmıyorum ki dünyanın herhangi bir liginde bu seviyede bir oyuncu bu kadar övülsün...
Hoşgeldin
Evet ovguler de gereksiz asiri yergilerde bende bunu yazdim kac defa ama su bir gercek ki Donk,Tolga ve Selcuk'un oldugu orta sahada Fernando'dan sonra ilk yazilacak oyuncudur.Övenlere de, yerenlere de saygı duyuyorum. Herkesin futbol anlayışı farklıdır. Sonuçta bu toplum hiçbir zaman futbolda bir pozisyon için hemfikir olmadı; olmayacak da... Ama Melih Bey'in sorduğu soru çok önemli. Bu tutku, bu abartı neden? Ne yaptı da bu kadar övülüyor? Muslera bizi tek başına şampiyon yaptı 2015 yılında! Tek başına! Bugün o adamı bile ölçülü eleştiriyor, ölçülü seviyoruz. Henüz 6 aylık bir oyuncuya yapılan övgünün sınırı çok fazla. Ben sanmıyorum ki dünyanın herhangi bir liginde bu seviyede bir oyuncu bu kadar övülsün...
Övenlere de, yerenlere de saygı duyuyorum. Herkesin futbol anlayışı farklıdır. Sonuçta bu toplum hiçbir zaman futbolda bir pozisyon için hemfikir olmadı; olmayacak da... Ama Melih Bey'in sorduğu soru çok önemli. Bu tutku, bu abartı neden? Ne yaptı da bu kadar övülüyor? Muslera bizi tek başına şampiyon yaptı 2015 yılında! Tek başına! Bugün o adamı bile ölçülü eleştiriyor, ölçülü seviyoruz. Henüz 6 aylık bir oyuncuya yapılan övgünün sınırı çok fazla. Ben sanmıyorum ki dünyanın herhangi bir liginde bu seviyede bir oyuncu bu kadar övülsün...
Evet ovguler de gereksiz asiri yergilerde bende bunu yazdim kac defa ama su bir gercek ki Donk,Tolga ve Selcuk'un oldugu orta sahada Fernando'dan sonra ilk yazilacak oyuncudur.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi