#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim kızdığım konu şu oyuncuya destek yerine köstek olunuyor adam hata yapsada geçirsem diye fırsat kolluyorlar
Bu lafima senin alinmaman lazım niye olumlu görüşlerin var bugün özelinde

GALATASARAY Düşmanlarının ...

ceza verip oynatilmamasi istenildi.
oynatmamak ancak kendi takimimiza zarar olurdu.
gelde anlat veya anlatmaya ugras, futbolu cok iyi bilen bazi kisiler varya neyse.

Reyiz önümüzdeki maç Yasin&Tolga&Selçuk oynarsa bugünkü tarifeyi isteriz.
Haklı falan değil futbol takım oyunudur o zaman neden Kasımpaşa ya da Sivas maçında kilidi açamadılar diye sorarım,Belhanda laubalidir,top kaptırır(Feghouili, Sneijder,Selcuk ya da Garry den daha cok ta kaptırmıyor aslında kontrol edebilirsiniz,zira bunlar takimi ataga çıkaran oyuncular) ve gereksiz kart görür eyvallah bunlar zaten sevmediğimiz yanları ama takımı ileriye taşıyan bir iki futbolcudan biri oldugunu gormeyenler adama gereksiz kinleniliyor burada ve bunun sebebini de biliyoruz ,belhanda babamin oglu degil kötü oynarsa yerin dibine sokarım ama burada gömüldüğünün dörtte biri kadar da kötü degil, istatistiklerde de ülkemizde kendi pozisyonlarindakilerin en üstlerinde diye biliyorum ezbere konuşmamak lazım

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanılmıyorsam dün biri spiker övüyor diye kızıyordu spikere

daha bir sene olmadan ve hiçbirşey yapmamışken nasıl bu kadar tutkulusunuz bu adama yav.

Övenlere de, yerenlere de saygı duyuyorum. Herkesin futbol anlayışı farklıdır. Sonuçta bu toplum hiçbir zaman futbolda bir pozisyon için hemfikir olmadı; olmayacak da... Ama Melih Bey'in sorduğu soru çok önemli. Bu tutku, bu abartı neden? Ne yaptı da bu kadar övülüyor? Muslera bizi tek başına şampiyon yaptı 2015 yılında! Tek başına! Bugün o adamı bile ölçülü eleştiriyor, ölçülü seviyoruz. Henüz 6 aylık bir oyuncuya yapılan övgünün sınırı çok fazla. Ben sanmıyorum ki dünyanın herhangi bir liginde bu seviyede bir oyuncu bu kadar övülsün...

Övenlere de, yerenlere de saygı duyuyorum. Herkesin futbol anlayışı farklıdır. Sonuçta bu toplum hiçbir zaman futbolda bir pozisyon için hemfikir olmadı; olmayacak da... Ama Melih Bey'in sorduğu soru çok önemli. Bu tutku, bu abartı neden? Ne yaptı da bu kadar övülüyor? Muslera bizi tek başına şampiyon yaptı 2015 yılında! Tek başına! Bugün o adamı bile ölçülü eleştiriyor, ölçülü seviyoruz. Henüz 6 aylık bir oyuncuya yapılan övgünün sınırı çok fazla. Ben sanmıyorum ki dünyanın herhangi bir liginde bu seviyede bir oyuncu bu kadar övülsün...
Mantıklı

Bu herif basit oynamayı bir becerebilse bir şeyler yapacak da olmuyor işte.

Evet ovguler de gereksiz asiri yergilerde bende bunu yazdim kac defa ama su bir gercek ki Donk,Tolga ve Selcuk'un oldugu orta sahada Fernando'dan sonra ilk yazilacak oyuncudur.

Allah bu çocuğa akıl fikir versin küçük olsa da bir sempati varsa bu postları okuyunca nefret ediyor insan

ercan kınay renkdaşımla, anti belhandacılardan bir temsilcinin görüşme yapıp bu kısır döngüye bir son vermesini bekliyoruz.

bir futbolcu 650 sayfa olumlu veya olumsuz konusulmaz. moderasyon da çok bası bos bırakmıs burayı.

Son düzenleme:

bunda adam daha forma giymeden dıslayan, iyi işler yaptıgı maclarda bile hasetliklerinden herifin adını anmayan, garip bir kitlenin payı var.

etki tepkiyi doguruyor maalesef.

Evet ovguler de gereksiz asiri yergilerde bende bunu yazdim kac defa ama su bir gercek ki Donk,Tolga ve Selcuk'un oldugu orta sahada Fernando'dan sonra ilk yazilacak oyuncudur.

Doğrudur hocam inkar edilmemeli. Bu tartışmaların tek sebebi de Dursun Özbek ve Tudor'dur! Neden?

1) 8 milyon euro ödendi bu adama. Dolayısıyla beklenti büyük. Fiyat - performans eğrisi çok kötü.

2) Tudor'un ısrarla Belhanda'yı övmesi her geçen gün daha iyiye gideceğini söylemesi. Buna karşılık beklediği performansı Belhanda'nın bir türlü göstermemesi. Üstüne üstlük çok kötü oynadığı maçlarda ısrarla 11'de tutması ve asla kesmemesi, yedeğe almaması. Bu durum taraftarın gözüne çok battı.

3) Sneijder - Belhanda tartışmasına girmek istemiyorum. O daha iyi bu daha kötü demiyorum. Bu konuda polemiğe girmenin anlamı yok. Ancak Sneijder'i yetersiz görüp, kadronda yıllardır var olan Sneijder'i medyada yaratılan asılsız haberler yardımıyla gönderdikten yerine Sneijder'den daha pahalı futbolcu alırsan tartışmalar bitmez. Adama sorarlar o zaman Sneijder neden gitti? Kimsenin beğenmediği, herkesin küfür ettiği Sneijder geçen sene ikinci yarı Tudor'un aptalca kesmeleri olmasına rağmen 5 gol 15 asist yaptı. Burada kesinlikle Belhanda suçlaması yapmıyorum. Burada tek suçlu Tudor ve yönetim. Bu soruları ben yönetime ve Tudor'a soruyorum. Özellikle Tudor. Anlaşılmaz bir Sneijder nefreti vardı adamda. Bu nefret Galatasaray'a çok zarar getirdi.

Maalesef ki bu süreçte Belhanda çok zarar gördü; gereksiz baskılar yaşadı. Taraftar profili ve Türkiye'deki futbol tartışmaları ışığında şunu diyebilirim ki Belhanda Kadıköy'de alınacak galibiyette parmağı olduğu vakit artık tartışılmayacaktır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt