#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4a889b4bafa97be42a2cdb2da62dc7cd.jpg

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçın sadece özetini izlemiştim, şimdi ilk yarının tekrarını izledim. Malesef Belhandayı övecek bir durum yok, pas hataları, topu ayağından kaçırma ve nerede ise yok denecek kadar az kreatiflik. Takımın defansif oyununa katkısı var ama Fernando, Ndiaye ve Tolga bu konuda fazla yük bırakmıyorlar zaten. Buna rağmen ofansif katkısı çok düşük. Bir çok arkadaş sneijder ile karşılaştırmak yanlış yazmış, evet yanlış farklı oyuncular. Ancak, bir çok kişi, çoğu yine aynı kişiler, tekniği yüksek yazmışlar. Tekniği yüksek ve ofansa yakın oynayan oyuncudan kreatiflik beklemek gayet doğal, bunu da gözden kaçırmamak lazım. Şu anda özellikle Fernando ve Ndiaye ikilisi sayesinde fazla sırıtmıyor ama zora giren maçlarda böyle oynarsa bence bayağa söven olur.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Tam bir takim oyuncusu. Pres ve kosulari iyi. Sanirim bu yuzden tudor israrla istedi kendisini. Uzerindeki kirginligida yavas yavas atlatacaktir

Duran topları verimli kullanıyor kayseri maçından düşük performans göstermiş. Takım biraz daha uyum sağlarsa yapacağı hareketlerle coşturur taraftarı.

GSCimbom Mobile App

Fıstık gibi oyuncu yaw kilit paslarında çoğunu o attı Mariano ile beraber ama ne yapsa yaranamaz çoğunluğa tabi

Benim izlediğim ilk yarıda kilit pas atmaktan ziyade pas hataları var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Pas hatası olmayacakmı ki hiç yani,Ben genel olarak tarzını ve oyun yapısını beğendim muhteşem bir oyun oynamıyor ama bence 2 maçtada iyi katkı sağladı.Orta sahada hem mücadele eden hem yetenekli olan adam zor bulunur(Badou ve Belhanda bu tarzdalar)

Duran topları 3 senedir bu kadar etkili kullanan adam görmedim. Orta yaparak tan bahsediyorum. En son Terim dönemi selçuk böyle orta yapıyordu. Çalımları zaten cabası. Bileklerine çok hakim. Şut konusunda eksiği var ancak ısındıkça jeneriklik goller atacaktır. Roveşata bekliyorum yakında. Kilit pasları çok fazla. Pas hatası 2-3 tane anca yaptı oynadığı sürece. Serdar pozisyonundada serdar %80 hatalı belhanda %20. Arkasını görmediği için belhanda güvenemedi dönmedi. Adam gibi adam TAKLA REYİZ. Arkandayız. Geçen maçta 2 asistini yedi serdar :D

Pas hatası olmayacakmı ki hiç yani,Ben genel olarak tarzını ve oyun yapısını beğendim muhteşem bir oyun oynamıyor ama bence 2 maçtada iyi katkı sağladı.Orta sahada hem mücadele eden hem yetenekli olan adam zor bulunur(Badou ve Belhanda bu tarzdalar)

2 senedir sneijder 3 olumlu top atıyordu 5 tane hata yapıyordu. Top süremiyordu. Ondan memnundular bunlar. Birşey deme bunlara. Belhanda rovaşeta ile orta sahadan basket atsa potaya bunlar deneme 1309123123120 falan diyip dalga geçerler.

Renktaş benim yazdığımda pas hatası yasak yazmıyor. Ancak bütün bir ilk yarıda attığı paraların çoğu hatalı. Bu adam ofansif bir oyuncu ama şimdiye kadar ofansif katkısı pek iyi değil. Defansif katkısına fazla dikkat etmedim ama o konuda bile mesela ndiaye, Fernando ve Tolga maç içinde daha etkili bir şekilde göze batıyorlar. İlk golde ki ortası bile aslında o kadar iyi değil, rakibin sayesinde top o noktaya geliyor. Ben burda lanse edildiği kadar bir katkı göremedim ama iyi katkı verecek tekniği ve kapasitesi kesinlikle var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
2 senedir sneijder 3 olumlu top atıyordu 5 tane hata yapıyordu. Top süremiyordu. Ondan memnundular bunlar. Birşey deme bunlara. Belhanda rovaşeta ile orta sahadan basket atsa potaya bunlar deneme 1309123123120 falan diyip dalga geçerler.

Katılıyorum Sneijder sebebiyle fazla soğuk bakıldığını düşünüyorum kendisine,Sneijderin kalitesi ve katkısını tartışamayız ama 40 yaşına kadar oynamayacak tabiki,Belhanda gibi bir adam bizi zorlu deplasmanlarda daha rahat ettirir Sneijdere nazaran benim görüşüm bu

Son düzenleme:
Renktaş benim yazdığımda pas hatası yasak yazmıyor. Ancak bütün bir ilk yarıda attığı paraların çoğu hatalı. Bu adam ofansif bir oyuncu ama şimdiye kadar ofansif katkısı pek iyi değil. Defansif katkısına fazla dikkat etmedim ama o konuda bile mesela ndiaye, Fernando ve Tolga maç içinde daha etkili bir şekilde göze batıyorlar. İlk golde ki ortası bile aslında o kadar iyi değil, rakibin sayesinde top o noktaya geliyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Aynen öyle ya belhanda çöp kardeşim. Alper 5 cülyano 25 basar. Belhanda bok gibi oynuyor. Bok gibi oyuncu hadi tamam şimdi gidip uyuyabilirsin. Belhanda 2. maçta ndiaye den daha iyi oynadı ayrıca nerenle izledin ?

Aynen öyle ya belhanda çöp kardeşim. Alper 5 cülyano 25 basar. Belhanda bok gibi oynuyor. Bok gibi oyuncu hadi tamam şimdi gidip uyuyabilirsin. Belhanda 2. maçta ndiaye den daha iyi oynadı ayrıca nerenle izledin ?
Bu kadar saçma bir mesaj görmedim hayatımda. Ben adama ne bok gibi dedim ne de çöp, bir maçın ilk yarısı nazarında lanse edildiği kadar katkısını göremedim.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu kadar saçma bir mesaj görmedim hayatımda. Ben adama ne bok gibi dedim ne de çöp, bir maçın ilk yarısı nazarında lanse edildiği kadar katkısını göremedim.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Neyini lanse ettik ? Belhanda nın katkısı ortada. Dediklerimizden 1 eksik yada 1 fazla yok. Fernandoyu nası göklere çıkarıyorsam. Ndiaye nin 65 dakkalık oyununu çok beğeniyorsam. Belhanda nında 2 maçlık genel performansı olumlu ve öne doğru pasların tek tek bakarsak büyük bölümünde o var. Duran topları da son 2-3 senedir en iyi kullanan eleman. 2 maçta gösterdi.

Ve yine bomboş gerdek gecesinde istediğini alamayan gelinler gibi atarlı bir mesaj. Daha ilk mesajımda Sneijderden farklı oyuncular yazmışım adamın yazdığı mesaja bak. Sneijder dönemi kapandı artık, gönderildiği günlerde tepkimizi verdik bitti. Ha madem Sneijder konusundan sallıyorsun gir konusuna bak bakalım sneijderi gitmesini istemeyenler bile ne kadar çok eleştiriyordu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ve yine bomboş gerdek gecesinde istediğini alamayan gelinler gibi atarlı bir mesaj. Daha ilk mesajımda Sneijderden farklı oyuncular yazmışım adamın yazdığı mesaja bak. Sneijder dönemi kapandı artık, gönderildiği günlerde tepkimizi verdik bitti. Ha madem Sneijder konusundan sallıyorsun gir konusuna bak bakalım sneijderi gitmesini istemeyenler bile ne kadar çok eleştiriyordu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijderin gitmesi ve kalması konusunda nötr düm. Sneijdersporluları görünce dedim gitsin artık yetti. Belhandaya bok atmanı gerektiren bir konu yok.

Neyini lanse ettik ? Belhanda nın katkısı ortada. Dediklerimizden 1 eksik yada 1 fazla yok. Fernandoyu nası göklere çıkarıyorsam. Ndiaye nin 65 dakkalık oyununu çok beğeniyorsam. Belhanda nında 2 maçlık genel performansı olumlu ve öne doğru pasların tek tek bakarsak büyük bölümünde o var. Duran topları da son 2-3 senedir en iyi kullanan eleman. 2 maçta gösterdi.
Bu senin görüşün ben bunu iki maçtada bu kadar olumlu görmedim. Osmanlıspor maçının ilk yarısında tek bir olumlu pası var onuda Rodriguez çabası ile gol pasına çevirdi. Bunun dışında ileri oynadığı paşaların çoğu rakibe gitmiş.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt