#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Sneijder konusulmasi gülünc. Gidis seklinde serefsizlik yapildi kesinlikle bu sekilde ayrilmayi hic hakketmedi ama bence vizyon ve fiziksel olarak 2010'daki Sneijder degildi artik.

Evvel ki sene Hollanda medyasina Avrupa'da mac yapmadigimiz iyi oldu cünkü vücudum haftada üc maci zor kaldiriyor artik demisti. Duygusal anlamda ne kadar sevsemde, mantiken bu aciklamayi yapan futbolcu Galatasaray takiminda isi yok artik.

Futbolu elestirilir ki bu normal hucumda ilk Mac disinda etkili degil ama kacirdigi golu Sneijder atardi demek yanlis

YouTube

Görüldügü gibi Sneijder daha net pozisyonu kacirmis,kötü futbolcu mu tabiki degil

Sneijder atardı değil atmıştı.

YouTube

Anlatılmak istenileni hala anlamak istenilmedigi sürece bu iş böyle sürer.

Tekrar ediyorum, adam elestirir begenmez, beklediginin altında kalmıştır, Sneijder'in boş sebeplerle eleştirildiğini düşünüp pislik yapıyordur veya insanların iki aynı futbolcuya karşı farklı tavrı hoşuna gitmiyordur objektiflik ariyordur insanların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışan bir güruh var nasıl her sebepsiz konuyla sneijder gitsincilere gaz veya destek veriyorsanız belhandayi da eleştirenlere saygı duyun. Tartışmaya gireriz doğrusu yanlısı neyse fikir alış verisimizi yaparız sorun değil bazıları gibi ol beni eleştirdin sana küfür edeyim gibi aksiyonlar girmeyiz. Buradan da bu basligi kesin okuduğunu düşündüğüm küfürbaz haydo'ya bir mesaj olsun

Sneijder atardı değil atmıştı.

YouTube

Anlatılmak istenileni hala anlamak istenilmedigi sürece bu iş böyle sürer.

Tekrar ediyorum, adam elestirir begenmez, beklediginin altında kalmıştır, Sneijder'in boş sebeplerle eleştirildiğini düşünüp pislik yapıyordur veya insanların iki aynı futbolcuya karşı farklı tavrı hoşuna gitmiyordur objektiflik ariyordur insanların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışan bir güruh var nasıl her sebepsiz konuyla sneijder gitsincilere gaz veya destek veriyorsanız belhandayi da eleştirenlere saygı duyun. Tartışmaya gireriz doğrusu yanlısı neyse fikir alış verisimizi yaparız sorun değil bazıları gibi ol beni eleştirdin sana küfür edeyim gibi aksiyonlar girmeyiz. Buradan da bu basligi kesin okuduğunu düşündüğüm küfürbaz haydo'ya bir mesaj olsun
Haydo kim yav

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudorun oynatmak istediği oyun için yanlış isim olduğunu düşünüyorum. Pas hataları ağır tempoyu kaldıramamasindan kaynaklandığını düşünüyorum. Sorumluluk alan oyuncu zaten değildi.

Tudorun oynatmak istediği oyunu da yanlış buluyorum ama bu başka konu.

konu pozisyonu gol yapamaması değil

her futbolcu gol kaçırır

konu sahadaki umursamaz tavırları ve laubali oyunu

inş bu yine tekrar etmez

Hala Sneijder konusulmasi gülünc. Gidis seklinde serefsizlik yapildi kesinlikle bu sekilde ayrilmayi hic hakketmedi ama bence vizyon ve fiziksel olarak 2010'daki Sneijder degildi artik.

Evvel ki sene Hollanda medyasina Avrupa'da mac yapmadigimiz iyi oldu cünkü vücudum haftada üc maci zor kaldiriyor artik demisti. Duygusal anlamda ne kadar sevsemde, mantiken bu aciklamayi yapan futbolcu Galatasaray takiminda isi yok artik.

Neresi gülünç kardeşim? Sizin bu Sneijder gibi efsaneyi unutturma politikası nerden kaynaklanıyor ayıptır sorması? Unutulmaz merak etmeyin, her dönemde konuşulur.

Adam kötü oynasa da Sneijder üzerinden vursak diye pusuda bekleyen tipler var. Cidden zivanayı kaçırdınız artık. Eleştirebilirsin ama hep mi ayn şeyler yahu? Cidden sıktı artık bu muhabbet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O golu atmis olsa elestiri olmayacakti Sneijder atardi dendi o yuzden Sneijder'in alti pastan umut Bulut gibi havaya diktigi pozisyonu koydum

2 tane farkli ozellikleri olan oyunculari sirf forma numarasi ayni diye karsilastirmak dogru degil

Forma numarasi Sneijder ile ayni belki ama sahadaki rolü tamamen farkli,sneijder'in ilk 45 dakika'yi bu yasta tamamlayamayacagi bir rolü var

Sneijder kotu futbolcu mu tabiki degil dunya capinda bir yildiz ama oynadigimiz düzende bir katkisi olamayacak 33 yasinda kariyerinin son yillarini yasayan bir yildiz oldugunu da unutmamak lazim

Sneijder'in gitmesi kendisinin Galatasaray kariyeri icin iyi oldu cünkü bir efsane olarak hatirlanacak,nice'te oldugu gibi top kontrol edemeyen yasli bir Sneijder olarak degil

Cidden ne düşündü acaba da o topa öyle vurma kararı aldı merak ediyorum, izlediğim kadarıyla yumuşak köşeye vuruşları tercih edecek bir futbolcu. O an ne düşündü de abanmaya karar verdi acaba.

Tatava yapmaya gerek yok, Sneijder bu takimda olsaydı ciddi fark yaratırdı, inanılmaz beslerdi hücüm oyuncuları. Göndermemiz bizim hatamız. Belhandaysa farklı tipte oyuncu.

Ha bu arada Galatasaray maclarini detayina kadar hatirlarim

Mancini dönemi Chelsea maci dönüsü rize deplasmaninda 0-1 öndeyiz,80. Dakika da Sneijder belhanda'nin kacirdigi pozisyonun daha musait olanini havaya dikmisti ve 90. Dakika da Bir penalti golu sonucunda Mac 1-1 bitmisti

Yani Sneijder atardi yanlis,futbolda kesin diye birsey yok.

O golü atsa dahi eleştirdim, Sneijderden alakasız o defter artık kapandı. Mücadelesi iyi ama ciddiyetsiz oynuyor ve en azından maçın ilk yarısında tekniğine yakışmayan pas hataları yaptı. Üretkenlik konusunda ilk önce görev gayet tabi ona düşüyor bunun aksini iddia etmek abes olur. Şu anda Üretkenlik konusunda dozu yüksek eleştirilere gerek yok çünkü rakipleri bir şekilde çözüyoruz ama sora giren maçlarda bu hal ve tavırlara devam edip, üretkenliğini yükseltmez ise haklı bir şekilde şiddetli bir şekilde eleştirilir.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder once Nicedekileri beslesin.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Yazdığımla ne alakası var kardeşim? Ben bizim ligte bizim bu takımımız üzere yaptım o yorumu. Öyle cevap vermişinki, sanki çok iddialı brişey yazmışım ben. Yıllardır besledi fark yarattı, gözlerimiz gördü. Geçen sezon bu takımda bile fark yarattı. Adım atamayan Tolga bak iyi takımda ne konuma geldi. Demek iyi takımda farklı oyunlar oynanabiliyormuş. Bu kadar gurur meselesi yapmayın, gerçekleri konuşmakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt