Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydo kim yavSneijder atardı değil atmıştı.
YouTube
Anlatılmak istenileni hala anlamak istenilmedigi sürece bu iş böyle sürer.
Tekrar ediyorum, adam elestirir begenmez, beklediginin altında kalmıştır, Sneijder'in boş sebeplerle eleştirildiğini düşünüp pislik yapıyordur veya insanların iki aynı futbolcuya karşı farklı tavrı hoşuna gitmiyordur objektiflik ariyordur insanların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışan bir güruh var nasıl her sebepsiz konuyla sneijder gitsincilere gaz veya destek veriyorsanız belhandayi da eleştirenlere saygı duyun. Tartışmaya gireriz doğrusu yanlısı neyse fikir alış verisimizi yaparız sorun değil bazıları gibi ol beni eleştirdin sana küfür edeyim gibi aksiyonlar girmeyiz. Buradan da bu basligi kesin okuduğunu düşündüğüm küfürbaz haydo'ya bir mesaj olsun
O kendini biliyor. Hayri değil ama yanlış anlaşılmasın.
Hala Sneijder konusulmasi gülünc. Gidis seklinde serefsizlik yapildi kesinlikle bu sekilde ayrilmayi hic hakketmedi ama bence vizyon ve fiziksel olarak 2010'daki Sneijder degildi artik.
Evvel ki sene Hollanda medyasina Avrupa'da mac yapmadigimiz iyi oldu cünkü vücudum haftada üc maci zor kaldiriyor artik demisti. Duygusal anlamda ne kadar sevsemde, mantiken bu aciklamayi yapan futbolcu Galatasaray takiminda isi yok artik.
Tamam hakan kafa acma biz de seviyoruz kendisini
Sneijder once Nicedekileri beslesin.Tatava yapmaya gerek yok, Sneijder bu takimda olsaydı ciddi fark yaratırdı, inanılmaz beslerdi hücüm oyuncuları. Göndermemiz bizim hatamız. Belhandaysa farklı tipte oyuncu.
Sneijder once Nicedekileri beslesin.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil