#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum topu neden eveleyip geveleyip atakları ..ç ediyorsun ya, topunu oynasana artistlik yapacağına.

Golde Rodrigues'e attığı pas kaliteydi.Ancak daha fazla sorumluluk almalıdır.

parasına göre faydası az ama güzel pas atıyor mücadele gücü de var.
şu oyunuyla takımda sırıtıyor böyle giderse kesik yemesi lazım

Çok daha fazla sorumluluk almalı ama yapacak bir şey yok laubali oyuncu gelmeden önce de böyleydi

Eğitim şart

Ne yazik ki 9 milyonluk topcu gibi oynamiyor. 7. haftaya kadar nötr davranacagim ama 7. haftaya kadar da boyle devam ederse notu belli.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
9 milyonluk pas attı bence sadece sorumluluk alan bir oyuncu değil 4 5 senedir Sneijder izleyince böyle oluyor ama takım olarak orta sahada istediğimi baskıyı kuramadık. Kanatta Mariano dışında iyi top tutan oyuncumuz yok Feghouli olsa biraz daha değişik olurdu ilk yarı

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder kadar basina tas dussun kardes :) ADam gobekli ve kagni gibi olmus, hala Sneijder de Sneijder. Bu tempoda Sneijder yere yigilirdi. :)

Sneijder olayında mübalağa yapıyorum biraz. Ben Sneijder'in neden gittiğinden çok gönderilme şekline ve haksızlık edilmesine sinirleniyorum.

Belhanda'ya çok ciddi bonservis parası verildi şu ana kadar oynadığı oyunda verdiği sinyalde bu parayı hak etmediğini gösteriyor. Sneijder kalsaydı bu tempoda sıkıntı yaşardı ama inan Belhanda dan daha çok katkı verirdi neyse orasını karıştırmayım.

Belhanda ofansif orta saha oyuncusu olmasına rağmen top kontrolü ve pasları felaket derecede kötü bunu gerçekten görmüyormusunuz. Birde kağnı kadar yavaş adam.

Şu maç 1*0 biterse. Belhanda maçın adamıdır. Aksini iddia eden futbol cahilidir. Kördür.

9 milyonluk pas attı bence sadece sorumluluk alan bir oyuncu değil 4 5 senedir Sneijder izleyince böyle oluyor ama takım olarak orta sahada istediğimi baskıyı kuramadık. Kanatta Mariano dışında iyi top tutan oyuncumuz yok Feghouli olsa biraz daha değişik olurdu ilk yarı

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pasi cok iyiydi, goldeki en buyuk katki onun zaten de bence tek pasla 9 milyonluk olmuyor. Oyunun genelinde pek iyi degil, ataklari olgunlastirmasi gerekirken sonduruyor adeta.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder olayında mübalağa yapıyorum biraz. Ben Sneijder'in neden gittiğinden çok gönderilme şekline ve haksızlık edilmesine sinirleniyorum.

Belhanda'ya çok ciddi bonservis parası verildi şu ana kadar oynadığı oyunda verdiği sinyalde bu parayı hak etmediğini gösteriyor. Sneijder kalsaydı bu tempoda sıkıntı yaşardı ama inan Belhanda dan daha çok katkı verirdi neyse orasını karıştırmayım.

Belhanda ofansif orta saha oyuncusu olmasına rağmen top kontrolü ve pasları felaket derecede kötü bunu gerçekten görmüyormusunuz. Birde kağnı kadar yavaş adam.

Kismen katilmama ragmen bugunku zeminin de berbat oldugu konusunda anlasmamiz gerek.

İlk yarıda tek olumlu yaptığı hareket gol oldu onun dışında ne zaman hızlı atağa çıkıcak olsak basit hatalar yaptı umarım düzelir

TT

çok daha iyi olacak zamanla.2.yarı düzelecek ben gol bekliyorum kendisinden bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt