#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşta kalan bir numarayı almanın neresi utanılacak bir davranış?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Boşta kalmadı ki. Sneijder hala bu takımın oyuncusu. Ne resmi olarak kadro dışı bırakıldı ne de kulüple ilişkisi kesildi.

Soruyorum, Terim görevdeyken başka bi hocayla görüşülse (aynı değil ama benzer) doğru olur muydu?

penaltısı kalite kokuyordu :asd22: :asd22: :asd22: :asd22:

Boşta kalmadı ki. Sneijder hala bu takımın oyuncusu. Ne resmi olarak kadro dışı bırakıldı ne de kulüple ilişkisi kesildi.

Soruyorum, Terim görevdeyken başka bi hocayla görüşülse (aynı değil ama benzer) doğru olur muydu?

Sneijder gitti Talha. Hiç top çevirmenin manası yok. Zamanında buna benzer olay olarak Lincoln'ün numarası Arda'ya verilmişti. Bunlar olabilecek şeyler.

Aynı değil, benzer de değil verdiğin örnek.

Sneijder gitti Talha. Hiç top çevirmenin manası yok. Zamanında buna benzer olay olarak Lincoln'ün numarası Arda'ya verilmişti. Bunlar olabilecek şeyler.

Aynı değil, benzer de değil verdiğin örnek.

Olabilecek şeyler değil, adice şeyler. Ibra gelip Martial'ın numarasını aldığında da sıkıntı olmuştu. Demek ki anormal.

Bence gayet benzer. Özellikle etik olduğunu kimse iddia edemez.

Olabilecek şeyler değil, adice şeyler. Ibra gelip Martial'ın numarasını aldığında da sıkıntı olmuştu. Demek ki anormal.

Olabilecek şeyler. Hiç kasmanın manası yok.

Terim döneminde Mancini ile görüşülmesi etik bir durum değildi. Ama onun bu olayla hiç ama hiç benzer yanı yok.

Yapilanin yavsaklik oldugu asikarda kim bilir Belhanda ya bu konu nasil yansıtıldı? Sneijder restlesip kaliyorum derse ne olacak bakalim

Yapilanin yavsaklik oldugu asikarda kim bilir Belhanda ya bu konu nasil yansıtıldı? Sneijder restlesip kaliyorum derse ne olacak bakalim

Bonservisini ve bir miktar para verdiğin zaman Sneijder uça uça gider.

Olabilecek şeyler. Hiç kasmanın manası yok.

Terim döneminde Mancini ile görüşülmesi etik bir durum değildi. Ama onun bu olayla hiç ama hiç benzer yanı yok.

Eh anlaşamayacağız. Hadi örneği yine bi kenara bırak. Etik değil. O numaranın bi sahibi var, sezon açılana, numaralar tamamen resmileşene kadar da bekleyememişler mi? Saygısızlık.

sakatlandı artık yerine yasin oynar kanser oluruz

Önceki sayfalarda belirttim zaten suçun çoğunun yönetimde olduğunu. Ancak karakterli bi oyuncu "bu numaranın sahibi var, şimdilik başka numara giymem daha doğru olur" diyebilirdi.

Eh anlaşamayacağız. Hadi örneği yine bi kenara bırak. Etik değil. O numaranın bi sahibi var, sezon açılana, numaralar tamamen resmileşene kadar da bekleyememişler mi? Saygısızlık.

Adama Sneijder ile yollarımızı ayıracağız, istersen numarayı alabilirsin demişlerse adamın suçu ne?

Utanmaz olan Belhanda değil. Utanılacak bir durum yok. Ha illa bir utanmaz arıyorsan o da yönetimdir. Adama numarayı alabilirsin demişlerse adamın hiçbir günahı yok. Tabiki alacak. 10 numara sıradan bir numara değil sonuçta. Herkes giymek ister.

Asıl sorulardan bahsetmemişim :asd2:
Bence Belhanda'ya dediler "Sneijder zaten gidecek al, giy" diye.
Restleşeceğini sanmam da resmi olarak kadro dışı bırakılsa ve 10 numarayı Belhanda almış olsa idi herhangi bi yanlış yapıldığını düşünmezdim açıkçası.

Cürük portakal diye ortalikta dolanan trollere geldi bu sakatlik. Sahadaki 11 kisiyide, 10 diyelim Muslera haric, top diye oynar o cürük portakal.

Ayrica 10 numarayi Sneijder ayrilmadan bi oyuncuya vermek kadar cirkef bi durum göremiyorum. Hatta serefsizliktir.

Adama Sneijder ile yollarımızı ayıracağız, istersen numarayı alabilirsin demişlerse adamın suçu ne?

Utanmaz olan Belhanda değil. Utanılacak bir durum yok. Ha illa bir utanmaz arıyorsan o da yönetimdir. Adama numarayı alabilirsin demişlerse adamın hiçbir günahı yok. Tabiki alacak. 10 numara sıradan bir numara değil sonuçta. Herkes giymek ister.

Öyle demişlerse adamın suçu tam olarak da "o zaman gitsin, giyeyim" diyememek. Numaranın Sneijder'de olduğunu biliyor, arkasından da atlı kovalamıyor, acele etmesini gerektirecek bi durum yok. Yönetim hakkında düşüncelerimi yazdım zaten.

Vay arkadaş, kendi oyuncusunun sakatlığına sevinenler var. Yönetimin Sneijder politikası taraftarı ne hale getirdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt