- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
O değilde bu garibim mancini muamelesi görecek şimdi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardes sana teklif gelse, ayda 50bin Tl maas verecegiz ve seni su süre icerisinde kovacak olursak ta 500bin Tl tazminat verecegiz deseler ben o parayi etmem mi dersin,yoksa gideyim alabildiğim kadar alir sonra kovarlarsa kovsunlar mi dersin?ben kabullenemiyorum, o paraya deymez ayrica öle ahim sahimda futbolcu degil.
Ne zaman anlayacaksiniz gercekten merak ediyorum kazik.yendiyse o.kazigi bize gecirdiler dursuna degil iyi cikarsa dda biz mutlu olacagiz,dursunun ben ....Dursun=Galatasaray olmuş bazıları için. Dursun başkanları yatırım yapmış boşa gitmesinmiş. Kazığı yerken bize mi sordu. Belhanda üzülmesin diye kendini yırtanlar var burada. Ortada takım mı kalmış hala takımı düşünmeliyiz diyorsunuz. Takımı düşünmeliyiz dediğin her an Dursun kalacak ve Galatasaray geri gidecek. Şimdi isyan, protesto, istifa zamanıdır.
Adam çıkacak topunu oynayacak. Bu kadar entrikaya gerek yok bence.Adamın hiç bir suçu yok. Fakat olaylar kendi dışında gelişti. Harbi harbi lig başlamadan satın adamı... Adam oynamadan mundar oldu.