#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek şeyine takacagini düşünmüyorum kötü performans sergilerse Twitter ıda kapatır alır mis gibi parasını İstanbul un keyfini çıkarır.

Umarım bizim taraftar bunu yuhalamaz, yazık olur.

ben kabullenemiyorum, o paraya deymez ayrica öle ahim sahimda futbolcu degil.
Kardes sana teklif gelse, ayda 50bin Tl maas verecegiz ve seni su süre icerisinde kovacak olursak ta 500bin Tl tazminat verecegiz deseler ben o parayi etmem mi dersin,yoksa gideyim alabildiğim kadar alir sonra kovarlarsa kovsunlar mi dersin?

Dürüst bir cevap bekliyorum.

Bu adamin sucu yoktur,destege ihtiyacı vardir her ne kadar dursunun kicini kurtaracak bile olsa (bunu yazmak bile aci veriyor o ayri)

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda bir Sneijder degil, ama farkli özellikleri de var. Sneijder ile karsilastirmadan destegimizi vermeliyiz.

Sonucta Belhanda´nin bir sucu yok. Tepki yönetime olmali.

Belhanda´ya verecegimiz tepki, sadece takima zarar verecektir, yönetimin umrunda olmayacaktir.

10 numarayi vermisler, almis. Belhanda´ya destek olmaliyiz ki takima zarar vermeyelim.

Dursun=Galatasaray olmuş bazıları için. Dursun başkanları yatırım yapmış boşa gitmesinmiş. Kazığı yerken bize mi sordu. Belhanda üzülmesin diye kendini yırtanlar var burada. Ortada takım mı kalmış hala takımı düşünmeliyiz diyorsunuz. Takımı düşünmeliyiz dediğin her an Dursun kalacak ve Galatasaray geri gidecek. Şimdi isyan, protesto, istifa zamanıdır.

ölü sneijder gibi 16 asist yap da görelim

yatmaya gelmiş

kafayı sana taktınm birader

her maç asist veya gol yapmazsan çekeceğin var

balon herif

Dursun=Galatasaray olmuş bazıları için. Dursun başkanları yatırım yapmış boşa gitmesinmiş. Kazığı yerken bize mi sordu. Belhanda üzülmesin diye kendini yırtanlar var burada. Ortada takım mı kalmış hala takımı düşünmeliyiz diyorsunuz. Takımı düşünmeliyiz dediğin her an Dursun kalacak ve Galatasaray geri gidecek. Şimdi isyan, protesto, istifa zamanıdır.
Ne zaman anlayacaksiniz gercekten merak ediyorum kazik.yendiyse o.kazigi bize gecirdiler dursuna degil iyi cikarsa dda biz mutlu olacagiz,dursunun ben ....

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamsan bu sezon 10 numarayı geri çevirip o numarayı hak edene kadar istemezsin.
Ama herif daha Wesley gitmeden talip olmuş.

sneijderle karsilastirmayip mahmutla mi karsilastiracagiz bu arkadasi?
hele bi kötü oynasin kimse kurtaramaz artik bunu
kendi sucu mu hayir cok yanlis zamanda yanlis yere geldi

ölü Sneijder gibi 15 assist 5 gol yap

Iyi Sneijder gibi : Juve, Fenere neredeyse her mac gol + assist, kader maclarinda gol atmazsan BELANI BULURSUN bundan sonra. 10 Numarayi SNEIJDER'den aldin. Lincoln, Elano gibilerden degil KAFANA SOK bunu.

O 10 no aciklamalarindan sonra kendin istedin bunu

ceza sahası çevresinden tribüne giden her şutunda Sneijder ile kıyaslanacağı için şimdiden Allah yardımcısı olsun.

Bu adamın suçu yok..

Bu adam ne Türkiyeyi bilir ne taraftarın isteklerini bu adam safii bir garibandır.

Bunun gibi garibana yüklenip, günahını almayın beyler yazıktır.

belhandanın arkasından konuşan önünden yesin
hyarılı nöbetler

Adamın hiç bir suçu yok. Fakat olaylar kendi dışında gelişti. Harbi harbi lig başlamadan satın adamı... Adam oynamadan mundar oldu.

Sneijdere üzülmek farklı bu adama bu konudan dolaylı olarak salakça bulaşmak farklı şeyler.Tudor XXXX bir adam alsa Sneijder yerine bu seferde ona yüklenecek olan kafadakiler sağlıklı düşünmüyorlar bu konuda.

İş bilmez pislikler yüzünden adam daha oynamadan bitti

Küfür yüzünden kendi instagram sayfasını kapattı lan adam daha ne olsun

Selçuk leşi bile Belhanda'nın gördüğü tepki kadarını görmedi

Son düzenleme:
Adamın hiç bir suçu yok. Fakat olaylar kendi dışında gelişti. Harbi harbi lig başlamadan satın adamı... Adam oynamadan mundar oldu.
Adam çıkacak topunu oynayacak. Bu kadar entrikaya gerek yok bence.

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt