#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda´nin kumasi belli oynadiginda, daha fazlasini yapmasi lazim sadece... 1-2 kere ara pas karsilandiktan sonra, dönen topu kendisi karsiliyip, oyun yönünü degistirip, yeniden atak baslatti. Ayni zamanda yanindan rakip rahat gecemiyor, top caldigi, ve rakibi rahatsiz edip, topu kaybetmesine sebebiyet veren pozisyonlar var.
Bunun disinda ikili mücadelelerde diri, rakip arkasindayken fizigini koyup, ayakta kalabiliyor. Dönüp top sürebiliyor... Nerede agresif ve mücadeleci diye soranlara, cevabini bu pozisyonlar veriyor.

Bunun disinda top ayagina geldiginde, daha fazla sorumluluk almasi gerekiyor. Daha fazla topu istemesi lazim. Ama bu bir nevi alisma sürecine da bagli. Takimi tanimasi, takim da onu tanimasi gerekiyor. Daha potansiyalinin cok azini yansitmasina ragmen, yine de burada cok önemli diye lanse edilen, neredeyse her mac skora katki yapti simdiye kadar.

Biraz cekingen oldugu, kaleyi cephedeng örüp, pas vermesinden belli. Özgüvenini yakaladigi vakit, bu takim icinde cok faydali olur.

Yani işin özeti tombişten faydalı olacak işte portakalseverler alınmasın 10 numaramız güzel işler yapacak.

Portakalı yedik kabukları kaldı elimizde.

Adamın Sneijder kadar iyi olmadığını dünya üzerinde Tudor dışında herkes biliyor ama mevzu bu değil. Kanatlara iyi adam geldikten sonra paslarını iyi değerlendirebilecek isimler çoğalacağından daha iyi gözükecektir. O kadar kötü değil bence ama iyi mi? İyi de değil, vasat diyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lig başlasın bir o zaman görelim. Takımın form tutmasıylada alakalı. Takım oynamaya başlayınca Belhanda'da farkını hissettirir iyi oyuncu çünkü.

Bugüne kadar afiyetle siz yiyordunuz efendim, bugünden sonra da siz yemeye devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Maçı izlemedim bazıları övüyor, bazıları gömüyor.

Olum bari iyi oynadı kötü oynadı muhabbetinde adam kayırmayın gözünüz ile izleyin maçları

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha Ibizali garsoncunun seviyesine gelmedi ama sabır göstermek lazım

Belhandayı daha sezon başlamadan yerin dibine sokmak yanlış olur. Sabır.

Olum bari iyi oynadı kötü oynadı muhabbetinde adam kayırmayın gözünüz ile izleyin maçları

kardesim top bekleyen topculardan değil iste adam kosuyor yani.

durum bu baska bir sey söylemeye gerek yok

Ne çok iyi oynadı, ne çok kötü; kanat transferleri yapılıp, belli bir hücum planımız olduğunda katkı verecektir bence.

Gayet iyi kötü diyen ağır art niyetlidir
Yıkılmıyor buda bize vakit kazandırıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne çok iyi oynadı, ne çok kötü; kanat transferleri yapılıp, belli bir hücum planımız olduğunda katkı verecektir bence.
Önceki maçlarda mesela topu isteyip sorumluluk almıyordu en dikkatimi çeken nokta buydu. Bu maç iyiye işaret varsa bu konuda olumlu.

Zaten Sabah bende yazdım en az bir kanat şart Belhanda ve Gomis i etkili kullanmak istiyorsak

Önceki maçlarda mesela topu isteyip sorumluluk almıyordu en dikkatimi çeken nokta buydu. Bu maç iyiye işaret varsa bu konuda olumlu.

Zaten Sabah bende yazdım en az bir kanat şart Belhanda ve Gomis i etkili kullanmak istiyorsak

Ben de önceki maçları izlemedim; ama sorumluluk alma mevzusu hala devam ediyor. Ayrıca oyun kurma rolünü Selçuk İnan varken sahiplenemediğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt