#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando ndiaye gibi ikili kuruyoruz sneijderi kovuyoruz.
Arkasında olan bu yam yamlar ile sneijder fark yaratırdı.

Belhanda gömmek istemiyorum şimdilik.

Adam kötü oynasın da girip söveyim diye bekleyenler var. Adamı övüyorsun Belhandasporlu diyorlar, illa her maç hatta her soktuğumun hazırlık maçında bile mükemmel oynayacak ki adam için iyi bir şeyler söyleyebilelim. Takımın menfaatini düşünmek önemli değil canım, maksat birilerine laf sokmak.

Şu forumda Sneijder hakkında tek bir laf kötü laf etmişliğim yoktur, normal şartlarda da etmem zaten severim kendisini, gitmesini de istemedim. Ama öyle saçmasapan bir sidik yarışına sokuyorsunuz ki meseleyi ben bile diyorum biz son 2 yıldır başka bir Sneijder mı izledik acaba. Zorla insanı Sneijder'ın negatif yönlerini buldurup saydırmaya uğraşıyorsunuz.

2. yarıya bakmadım ama 1. yarı tüm takım gibi leş gibiydi. Adamı övmek için yerden kırıntı toplamanıza gerek yok.Neredeyse ne güzel yürüyor diye öveceksiniz.Sneijder 17 asist yaptı ama zayı takımlara yaptı diyenler neredeyse en ufak hareketini övme yarışına girmişler.Yine de olumsuz değilim çünkü takımın sorunu ne Sneijderdı ne de şuanda Belhanda ve hatta Tudor bile değil..Geri 6lısı 2. lig seviyesinde olan takımın 10 numarası Messi olsa ne yazardı.

Iyi kumas zamanla pas oyununa cok katki saglayacak. Bugun vasatti.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam topçu arkadasım

kimse bu adama efsane 10 numara da demez vasat da demez

adam geçebiliyor hızlı diribbingi var pasları fena değil

formunu buldugunda uzaktan sut da çeker 3 kisinin arasına da girer.

sneijder abimiz etrafında dönüp pas atmaktan baska birsey yapmadı

biz demiyor muyduk bize aktif oynayan diribbingi iyi 10 numara lazım diye?

hem sneijder gibi pas atsın hem belhanda gibi çalım atsın? yok ya böylesini zaten 20-30m eurodan asağı bulamazsın.

biraz tutarlı olun geçen sezon her kaybettiğimiz maç sonrası söylediklerinizi dün gibi hatırlıyorum.

Vasat oyuncuları göklere çıkarmanın mantığı yok.

Hele ki wesley'in donunda sallayacağı bir adamı ondan iyi gibi lanse edecek kadar akıl tutulması yaşayan üyeleri aklı selim olmaya davet ediyorum. Şuuru mabada indirmesinler.

Wesley in attığı şutları ve pasları atamaz belki ama topla iyi gidiyor. Yıkılmiyor. Giden gitti artık yapacak bişey yok bu adamı destekleyip başarılı olmasını sağlamamız gerek.

GSCimbom Mobile App

Ayaginin ayari yok. 2 mactir dikkatle izliyorum paslari ya cok hizli yada cok yavas

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen topcudan anlıyorsun.

İroni değil aynı şeyi düşündük.

Ama şöyle de birşey var belhanda kadar hareketli bir 10 numara şuanda süper ligde yok. Tam 2 li verkaca girecek apaçi 10 numara belhanda. Alışırsa güzel ikili pozisyonlar üretir.

Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok teknik, maç içinde nasıl göremediniz anlamadım

ayrıca sneijderi unutun belhandayı kazanmaya bakın. sneijder 2 sene sonra 36 belhanda 29 yaşında olacak

Wesli agamiz birak adam gecmeyi sut atmakta zorlandi su son sezon. Belhanda cok can yakacak bekleyin hele

Daha değerlendirme yapmak için erken.Sağ kenarda gitmek için gün sayan Sinan solda yeterli olmayan Rodrigues ile oynuyor.İlerde Gomis'te alışamadı daha.Ligde 3-4 maç daha izleyip görmek gerek

Belhanda Fransa´da piyasaya yeni ciktiginda Zidane ile kiyaslaniyordu. Saha icinde topa dokunuslarinda, neden bu benzetmenin yapildigi da anlasiliyor. Topu gösü ile indirmesi, topu oksamasi, stil olarak benziyor. Ilk dönemlerinde büyük isik gösterse de, hic bir zaman beklenilen patlamayi yapamadi. Riskli bir transfer oldugu dogru olabilir, ama yetengi bana göre cok acik. Saha icinde yaptiklarinda da görlüyor, ancak cok daha fazla göstermesi gerekiyor bu yetenekleri. Nice´de ligi ücüncü bitiren takimin önemli bir parcasi idi. Ve orada yaptiklarindan da cok daha yüksek potansiyali... Acikcasi sonunda nasil bir performans ortaya koyacagi, beni bu yüzden heycanlandiriyor.

YouTube

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt