#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim düsündügüm sey ise, gol atacak adamlarimiz 2-3 (Gomis,Yasin,Ndiaye. Hadi Belhanda yarim yamalak 4). Gol yükünü düsürecek adamlar lazim, ve Nandi hem gol hemde Assist kisimlarini cok iyi sekilde tamamlar (Feghoulide golden ziyade assist yapan adam) . Arti hunharca dribbling yapan bir adami özlüyorum, Bruma ve Keita'dan sonra :D

Belhanda fransa da 10 numara olarak neredeyse her daim 10 civari gol atiyordu. Bence bizde de atar o civari en az. Ama gol yükü konusunda yetersiz kalabiliriz yinede, dogru. Bunun sebebi de Gomis, N´Diaye felan cok gol kacirirlar. Feg nekadar atabilir bakmak lazim. Ama genelde bir nevi, tüm takimin gol yükünü karsilamasina bakmamiz lazim. Ayni 2011-2012 gibi. O sezonda herkes gol atmisti. Yani herkesten azar azar katki lazim olacak...
Eren´i de unutmamak lazim, biraz akilli olsak 3. forvet olarak da bedava welliton aliriz skor katkisi icin. Net, 5-6 gol rahat atar ücüncü forvet olarak cok iyi. Cok teknik, ve klas golcü.

Belhanda fransa da 10 numara olarak neredeyse her daim 10 civari gol atiyordu. Bence bizde de atar o civari en az. Ama gol yükü konusunda yetersiz kalabiliriz yinede, dogru. Bunun sebebi de Gomis, N´Diaye felan cok gol kacirirlar. Feg nekadar atabilir bakmak lazim. Ama genelde bir nevi, tüm takimin gol yükünü karsilamasina bakmamiz lazim. Ayni 2011-2012 gibi. O sezonda herkes gol atmisti. Yani herkesten azar azar katki lazim olacak...
Eren´i de unutmamak lazim, biraz akilli olsak 3. forvet olarak da bedava welliton aliriz skor katkisi icin. Net, 5-6 gol rahat atar ücüncü forvet olarak cok iyi. Cok teknik, ve klas golcü.
welliton fikrine yüzde 100 katılıyorum düşünmezler ama bizimkiler..
aslında bize 3.forvet için biçilmiş kaftan wagner love..
bir teklif yapsak kafası karışır kulübünü satar gelir bize..
adamda golcülük çalım hırs ne isersen var..

Belhanda & Feghouli & Gomis koalisyonu ligi yakacak yakacak.

75 yaşındaki Sneijder'in taşağındaki kıl etmez, etmeyecek.

9a0d975c297be7ac3766863b727b5b46.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt