- 13 Ekim 2014
- 108.815
- 58.474
- 4.588
Nani sakatlanmış dizinden. Ne zaman döneceği belli değil)
haydaaaa yapma ya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nani sakatlanmış dizinden. Ne zaman döneceği belli değil)
Maalesef. Yoksa Nani cidden iyi bir tercih olurdu sol tarafa. Nani golcü kanat sorununu çözerdi.haydaaaa yapma ya...
Benim düsündügüm sey ise, gol atacak adamlarimiz 2-3 (Gomis,Yasin,Ndiaye. Hadi Belhanda yarim yamalak 4). Gol yükünü düsürecek adamlar lazim, ve Nandi hem gol hemde Assist kisimlarini cok iyi sekilde tamamlar (Feghoulide golden ziyade assist yapan adam) . Arti hunharca dribbling yapan bir adami özlüyorum, Bruma ve Keita'dan sonra![]()
welliton fikrine yüzde 100 katılıyorum düşünmezler ama bizimkiler..Belhanda fransa da 10 numara olarak neredeyse her daim 10 civari gol atiyordu. Bence bizde de atar o civari en az. Ama gol yükü konusunda yetersiz kalabiliriz yinede, dogru. Bunun sebebi de Gomis, N´Diaye felan cok gol kacirirlar. Feg nekadar atabilir bakmak lazim. Ama genelde bir nevi, tüm takimin gol yükünü karsilamasina bakmamiz lazim. Ayni 2011-2012 gibi. O sezonda herkes gol atmisti. Yani herkesten azar azar katki lazim olacak...
Eren´i de unutmamak lazim, biraz akilli olsak 3. forvet olarak da bedava welliton aliriz skor katkisi icin. Net, 5-6 gol rahat atar ücüncü forvet olarak cok iyi. Cok teknik, ve klas golcü.
Belhandayi oven bi konu acta yolumuzu bulalim beYap şovunu kral.

Masallah dedigin iki gun yasamiyor be kamk

Masallah dedigin iki gun yasamiyor be kamk![]()

75 yaşındaki Sneijder'in taşağındaki kıl etmez, etmeyecek.