#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'den daha veeimli oynuyor.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

topla 2 -3 kere klas döndü,güçlü gerçekten

Mohamed Belhanda > Xess Xava

DHOCemqW0AQ1eN3.jpg

1 gol, 1'de asist yaptı. Bence golden sonra gayet verimli oynadı, niye eleştiriliyor çözemedim. Sneijder bir dünya yıldızıydı ama gitti artık, eldekini desteklemek lazım nefret duymak yerine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder ile kıyaslamak yersiz. İkisi de farklı tipte oyuncular. Sneijder daha durağan, pas ve şut özellikleriyle öne çıkan bir oyuncu. Belhanda tam tersi çok daha hareketli bir oyuncu haliyle top taşıma ve adam geçme özellikleri diğer özelliklerinden daha ön planda. Bu adamdan Sneijder'in verdiği pasları, attığı şutları beklemek saçma olur. Aynı şekilde Sneijder'den de dikine top sürüp çalım atmasını beklemek saçma.

Artistik hareketleri bırak koçum. adam gibi topunu oyna.
Birde yapmayıp sicarsan bugünkü gibi. Tribunde auuvvvvvvvv sesleri başlar . Haberin ola !

Sneijder'in kivrak olani.

Reis.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ağzıyla kuş tutsa beğendiremez kendini o yüzden bu başlıkta pek olumlu yorum beklemiyordum öylede olmuş.herta maçında ucundan azıcık övgüye benzer birşey dedim diye sardırıya geçmişlerdi şaşırmıyorum.

Sikintili.bir arkadas.
Yok yere sari kart gordu ve sonrasinda surekli el.kol hareketleri yapti.
Yani atilma potansiyeli yuksek ama cok kivrak ve kaliteli.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Sneijder'den farklı. Bana göre kıyaslanacak oyuncular değil. İkisi de teknik, Sneijder çok özel bir oyuncuydu. Belhanda ise takıma dinamizm katıyor. Topu kaybetse bile basıp alıyor. Bu açıdan bence iyi oynadı ama biraz daha iyi işler yapabilir isterse. Bence hala tam formunda değil.

Orta sahadan bashederken, sunu da not edelim. Belhanda´yi sadece rahatlatan arka ikili yok, Belhanda´nin da rahatlattigi bir arka ikili var. Belhanda´nin yanindan kolay kolay gecemiyorsun, ya kapiyor topu, yada dokunup, top koybina zorluyor. Ayni zamanda iyi top tutuyor...Topsuz oyunda, top bizdeyken de iyi. Gomis´in orada indirebilmesi icin, o kosu illaki sart. O kosu yoksa, o top oradan seker gider. Bu kosular büyük eksigimiz idi. Klas bir oyuncu, topu ayagina her aldiginda belli oluyor... Ancak cok daha aktif workrate i daha yüksek olmali. Son yillarda büyük patlamasini yapmamasinin nedenlerinden bir tanesi belki de top ayagindayken, o yeteneklerini az göstermesi...

Her türlü saha icinde cok faydali bir oyuncu. Ama bize Belhanda´dan daha fazlasi lazim. 9 Milyon Bonservis her oyuncuya ödemiyoruz. Umarim faydali, kaliteli oyuncudan, mest eden topcuya dönüsür.

Son düzenleme:
Oyun zekası, verdiği paslar çok iyi. Oyuna dinamizm katıyor. Biraz daha formunu bulsa harika işler çıkaracaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt