#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamin problemi, yedigi laflar'dir, kendini gostermek icin fantastik hareketler pesinde kosuyor.

Kesinlikle, Sivas maci oncesi 50 bin taraftarin onu cagirmasi lazim yanina, belhanda'ya guvendigimizi bilmesi lazim.

Bu kadar çok top kaybetmemesi lazım. Evde altından kalkabiliyoruz ama deplasmanda sıkıntı olur.

Bir de Serdar'ın hatasında bence asıl hatayı geri pas vermekle kendisi yaptı. Sağa verse tertemiz uzaklaştıracaktık.

Yine de hanesine kornerden de olsa bir asist daha yazdırdı. Hatta Gomis içeri vursa kafayı 2. asisti de yapacaktı. Sene sonunda hem gol, hem asist olarak iyi bir noktada bitirebilir.

Gayet iyi oynuyor bence. Bütün takıma yardım ediyor. Tek topu çok iyi hızlı düşünüp uygulaması. Sadece hazır değil tam olarak.

Tam olarak hazır olmadığı bariz bir şekilde belli oluyor. Zamanla çok daha iyi olacağına inanıyorum. Tek hoşuma gitmeyen olayı ise 2. yarının bazı bölümlerinde laubali bir şekilde oynamasıydı. Bunun dışında Sjneider ile artık karşılaştırma saçmalığının bitmesi lazım ikisinin de farklı adam olduğu algılanmalı ve bu adama artık daha fazla destek verilmeli. Sonuçta her şey takımımız için.

Belhandanin yaptigini bende yaparim. Top etrafinda donup durayim. Sneijder'den yavas.

Sneijder 10 pozisyonda oynasaydi simdi 4 golu vardi 2 macta bu kadroyla. Tolga bile gol atiyor.

4 hafta fit olmak icin hakki var (fit degilse) ondan sonra forumca fircalariz.

Gayet begendim yine bu adami begenenleri anlamiyorum gercekten? Ayrica zemin kotuydu bunuda hesapa katmak lazim.

halen sneijder diyolar :D tamam belhanda sneijder gibi gozu kapali asist yapamaz ama sneijderde bu takima uymazdi o presi beklemezsin sneijderden ortasahada kafaya cikmaz top calmaz belhanda gibi

Defansif açıdan iyi ama ofansif açıdan daha üretken olması lazım.Çünkü yetenekli bir oyuncu.Sanırım Tudor tam bi amc gibi değilde biraz daha geriden oyun kurmasını istiyor.Ben en az 7 8 kere Maicondan top aldığını gördüm geriye gelip.Bence takıma alıştıkça performansının baya artacağını göreceğiz.12 13 gol bekliyorum bu sene kendisinden.

belhanda 8.5 numaradır klasik 10 numara performansı beklemeyi bırakın artık onu beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız ben beklemiyorum ve ben 10 numaralı bir sistemde zaten istemiyorum.

Sniejder olsaydı
Kayseri maçı sonrası
Cimbom ezdi geçti 7-3
Portakal şov 3 gol 2 asist

Osmanlı maçı sonrası
Cimboma soğuk duş
Yine ankara yine kayıp
Cimbom iyi başladığı oyunda son dakikalarda yıkıldı
2-1
Hollandalı yıldız golün pasını vermesine rağmen yaptığı top kayıplarıyla saç baş yoldurdu

Gelelim belhandaya takıma çok katkı veriyor çok faydalı tek kusuru laubali olmaya çok müsait ciddiyeti bırakmazsa işim hem hücum hem savunma yönününü çok iyi yapıyor
Attığı uzun paslar muazzam ara pasları güzel
Şut atamıyor nedense

Sniejder olsaydı
Kayseri maçı sonrası
Cimbom ezdi geçti 7-3
Portakal şov 3 gol 2 asist

Osmanlı maçı sonrası
Cimboma soğuk duş
Yine ankara yine kayıp
Cimbom iyi başladığı oyunda son dakikalarda yıkıldı
2-1
Hollandalı yıldız golün pasını vermesine rağmen yaptığı top kayıplarıyla saç baş yoldurdu

Gelelim belhandaya takıma çok katkı veriyor çok faydalı tek kusuru laubali olmaya çok müsait ciddiyeti bırakmazsa işim hem hücum hem savunma yönününü çok iyi yapıyor
Attığı uzun paslar muazzam ara pasları güzel
Şut atamıyor nedense

GS da forvet arkasi isen gol atican veya attirican.

Sneijder bundan cok onemli idi.

Bunun Sneijdere gore tek artisi presi.

Hucumda sazi eline alacak biri degil.

Mevkisine göre çok çalışkan. Biraz laubayli oynamasına rağmen kendisiyle ilgili düşüncelerim pozitife doğru ilerliyo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adamın oyun karakteri bu zaten,bir çok rakip oyuncuya kırmızı göstertir çok tahrik ediyor rakibi çalım atıp bekliyor dalga geçiyor sanki :D takımda farklı enstürmanlar da olmalı skora da katkı verdi asistini yaptı ,savunma yapması ekstra zaten...bazen oyundan düşse de fizik olarak daha iyi olduğunda çok daha iş yapacak..eleştiri yapmak için eleştiri yapmak gereksiz skor katkısı verip bir şeyler yapmaya çalışan oyunucuyu eleştirip zarar vermek mi istiyorsunuz

Her kullandığı duran topta mutlak pozisyona sokuyor bu sezon bu şekilde çok gol buluruz

Takım müthiş pres yapıyor, rakibi boğuyoruz diye seviniyoruz. Hem de diyoruz ki Sneijder olsaydı. Olmazdı hocam, kimse kusura bakmasın. Belhanda bugün basit top kayıpları yaptı, bazı pozisyonlarda rahat davrandı kimse inkar etmiyor. Ama sürekli topun arkasına geçen, her topa ayağını sokan, kafa toplarına bile çıkan bir Belhanda gördük. Deplasmanlarda takımın direncini yukarı çekmesi çok değerli. Ayrıca Gomis'in golünde de aksiyonu başlatan Belhandaydı. Orada çok bir şey yapmamış gibi görünüyor ama rakip tamamen yerleşmişken topu çekişi ve aradan dikine oynaması atağı başlattı ve gol geldi. Bunun dışında duran toplarda geçen yıllara göre çok daha etkili olduğumuz da gözlerden kaçmasın. Gol olmasa bile hemen hemen her seferinde topla buluşuyoruz ve bir vuruş çıkıyor oradan. Gerçekten çok etkili ortaları var. Zeminin kötü olması da çok etkiledi Belhanda'yı. Birkaç kez çok tatlı çalımlar attı mesela zeminin ağırlığından devam edemedi. Takım biraz daha birbirine alışınca fantastik çalımlarıyla, no-look paslarıyla taraftarı ayağa kaldıracaktır özellikle iç sahada ve kendisine soru işaretiyle bakanların da sevgisini kazanacaktır. Böyle bir oyuncuyu özlemiştik. TAKLACI REİSİ SAVUNACAĞIZ !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt