#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akbaba.jpg

Benim fikrim 8 milyon € ve senelik üc milyon € dan fazla maas alan futbolcudan daha cok beklerim.
Bence bu paraya daha iyi futbolcu alinirdi.
Adam tam kapali kutu bence süreklili olan biri deyil.
Ya cok iyi ya cok berbat.

Valla açıkçası bozuyor bazen. Topu zaman zaman çok gereksiz ayağında geveleyip bazen de lüzumu yokken geriye oynuyor. Biraz daha uyanık olmalı.
Lakayt oldugu zamanlar olabilir ama.her an tehlike yaratabiliyor onemli bir parca makinada

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeteneği belli. Aslında insanın ağzını açık bırakacak işler yapabilir. Ama çok laubali be arkadaş. Konsantrasyon eksiği var hep. Biraz akıllı olsa çok fark yaratır. Gereksiz geri paslarla, tek toplarla hem yavaşlatıyor bizi hem de kendisini sönük gösteriyor. fiziği kötü diye düşünmüştüm önce ama yeri gelince güçlü olduğunu gördüm.

Tudor'un meşeyi alıp biraz dövmesi lazım.

Topu daha etkili kullanırsa çok iş yapar, bu da takıma alışması ile ilgili biraz. İlerleyen haftalarda performansı artmazsa eleştirebiliriz.

Benim fikrim 8 milyon € ve senelik üc milyon € dan fazla maas alan futbolcudan daha cok beklerim.
Bence bu paraya daha iyi futbolcu alinirdi.
Adam tam kapali kutu bence süreklili olan biri deyil.
Ya cok iyi ya cok berbat.
Henuz ikinci mac ligde ,itiraf edelim kimse bu kadarini degil yarisini beklemiyordu,daha iyi olacaktir bence

Kendı sahamızla taraftar gazıyla cok iş yapacak inş

Bazıları gibi bir omuzda yere serilmiyor diye eleştiriliyor herald.

Ne eleştirildi arkadaş, valla bravo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynadığı pozisyonu göz önüne alırsak ciddi bir defansif katkısı oluyor bunu kabul ediyorum lakin ofansif anlamda daha etkin olmalı. Bir de laubali hareketlerden kaçınmalı. Sneijder'e göre daha hareketli ve adam geçen bir oyuncu. Duran topları da fena değil. Uzaktan şutu yok bir de öldürücü pasları zor atıyor bunun yanında tabi işte dediğim gibi bir de laubali tavırları can sıkıcı.

Şu an için hala daha net bir şey söylemek istemiyorum. Kötü oyuncu değil lakin soru işaretleri hala daha var. Bir de sağ kanat Feghouli & Mariano sol kanat ise Asamoah & Rodriguez olacak şekilde sahaya çıkacak bir takımla beraber görmek istiyorum. O zaman daha net konuşacağım. Yine mevcut ofansif etkinlikte takılıp kalırsa net bir biçimde Sneijder'in yerine gelişi hatalı oldu diyebilirim. Umarım daha iyi performanslar sergiler ve böyle şeylere gerek kalmaz.

Savunmaya yardımı,mücadelesi vs baya iyi ama ofansda daha etkili olmalı kadroda o pozisyona alternatif bi oyuncu da yok kadroda

Henuz ikinci mac ligde ,itiraf edelim kimse bu kadarini degil yarisini beklemiyordu,daha iyi olacaktir bence

g

Insallah öyle olur kimsenin kötü olmasini istemem sonucta Galatasaray formasini giyor.
Ama benim icin Adam kapali kutu.

Lakayt oldugu zamanlar olabilir ama.her an tehlike yaratabiliyor onemli bir parca makinada

Tam olarak katılmıyorum, öyle pek tehlike yarattığına şahit olamadık. Ama o ışık var, takıma biraz daha alışması lazım sanki. Alıştıktan sonra daha üretken olabilir. Tudor'un maç videolarını izletip "burda bunu yapmalıydın" diye tembihlemesi lazım.

sneıjder'den daha canlı daha tempolu duran topları daha iyi kullanıyor daha çok savunmaya katılıyor . birebirde sneıjder adam geçemezken yürüyüp geçip adam eksiltiyor .
şov peşinde biraz ama bunu da abartmıyor.
zamanla daha disipline olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt