#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ara sira topu cabuk vermesi gerek. Ikinci yari yoktu

ciddi ve basit oynasa müthiş topçu. gayed iyiydi defansif olarak beğeniyorum baya

Hep şov peşinde. Hücum anlamında doğru düzgün katkısı yok. Çalım atıyor diye bayılıyorsunuz.

feghouli gelince çok daha iyi olacaktır. tek kanatla bu kadar oluyor malum. tolga oyun kuramıyor mecburen geri gelip top alıyor ileri sürüyor.

şov yapmayı seviyor, çok gereksiz olmadıkça yapsın tabi. göz zevki veriyor. asamoah gelince daha organize geriden geleceğimizi düşünüyorum. bu da ofansta daha iyi bir belhanda demek.

Artistik hareketleri bırak koçum adam gibi topunu oyna. . Geçen macta yazmıştım buna benzer bir msjm sanirim her mac yazacağım.

Kuyruk acıları var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani orası benim konum degil ama takimi bozuyor demek ya art niyetlilik ya da futboldan anlamamak olur,ya da uykulu mac izleme haksizlik ta yapmak istemiyorum

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla gereksiz topla oynadı ama kötü de değildi. Savunma yönünü hiç yazmıyorsunuz, rakip topu alınca diğer oyuncular gibi takım savunmasına katılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Top ile oynamaya basladiginda, kaliteli isler cikariyor. Ama simdiye kadar hücumda biraz pasif. Ama cok iyi top kapiyor, ve rakibi bozuyor, verkaclarda felan siritmiyor zaten. Bir nevi Ndiaye ile birlikte 10/8 arasi oynuyor, Tolga´da Kanat, merkez arasi. Ceza sahasina girdiginde, cok rahat oluyor. Biraz daha fazla girmesi lazim oralara. Calim yetenegini de az kullaniyor, tek adam kaldimi önünde, cok rahat geciyor her defasinda.

yetenek var fakat artistlik baltalıyor. sene sonunda şıno'nun sol *yanağı olamadığını açıkça görebiliriz

Yani orası benim konum degil ama takimi bozuyor demek ya art niyetlilik ya da futboldan anlamamak olur,ya da uykulu mac izleme haksizlik ta yapmak istemiyorum

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla açıkçası bozuyor bazen. Topu zaman zaman çok gereksiz ayağında geveleyip bazen de lüzumu yokken geriye oynuyor. Biraz daha uyanık olmalı.

psikolojik olarak kaybetti ilk yarida kendini. Ard arda kayiplar yapti ve tepki gösterdi koptu sonra 30 40 dk kayboldu.. ndiaye ve fernando çok yoruldu zaten...
1 kanatla bu kadar olur... mariano helal olsun...
Feg ve asamoah eklenince yorulmayiz bu kadar

abv asamoah

orta saha bu kadar iyi gözüküyorsa bunda belhandanın da payı var..süper adam ilerde bu daha belli olacaktır.

göbekli, belhanda'nın yaptığı savunma katkısının onda birini yapamazdi. belhanda iyi oyuncu, net. sadece törpüleyebilmek gerekiyor, maç içerisinde zaman zaman kaybolup şova kaçabiliyor.

Konsantrasyonu düşük maçlarda sıkıntı çıkaracak belli, içeride problem olmaz da deplasmanda problem yaratabilir hocanın üstüne eğilmesi lazım.

Kornerler güzel ama oyuna daha fazla katılması lazım. Biraz daha paylaşımcı,ataklara yön vermesi ve en önemlisi şovu bırakması lazım.

Adamı defans yapsın diye almadık farkındaysınız böyle güzellemenize gerek yok. Gayet etkisiz oynadı misyonuna göre. Umarım daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt