#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransanın bılmem ne köy takımında kadroya gıremeyen adamlarla bu adamı kıyaslamak bıraz komık!

ben katılmıyorum ve yanlış buluyorum. Belhanda ile Sneijder karşılaştırılacak oyuncular değil. Belhanda daha direkt oyun futbolcusu,Sneijder ise daha set hücumu seven bir oyuncu.

Belhanda üzerinde baskı oluşturur bu. Önemli olan onu Wesley'den ayırarak tamamen kendi performansıyla değerlendirmek.
Doğru söylüyorsun. Fakat ben takıma yapacakları katkı açısından söyledim. Yoksa ikisinin tarzları farklı zaten. Sneijder son senesinde maç seçiyordu ve çok kötüydü. Kalmasını da isterdim bu takım içerisinde ama bunlar gerçekler.

sneijdee gelecegi görüyor gibi oynuyordu. Yani bir oyuncunun birkaç saniye sonra olacağı yere göre oynuyordu oraya atıyordu pasını. Oraya yönleniyordu

Belhanda'nin oyun vizyonu ise farkli. O an kim neredeyse en iyi opsiyon neyse onu rahatlikla görüyor. Ve bunu hızlı yapiyor. Kolay kolay yıkmılıyor ve güçlü-inatçı fiziğiyle ileri çıkışlarda dribblinglerle çalımlarla ekstra kontra atak imkanlari sağlıyor. Ortalari falan hic fena değil.

Yetenegi bu ligin çok üstünde görünene bakarsak. Konsantrasyon ve sorumluluk alma işini ilerletirse gol asist sayilari direkt olarak 10u geçecektir

abv asamoah

Biraz daha fazla sorumluluk alıp daha fazla hücuma liderlik etmesi gerekir

Hayır aksine sorumluluk hücümda dağılmalı.Geçen seneki gibi değiliz. İleride orta sahadaki herkes topla iyi oyuncular. Sadece bir adamın ayağına bakmamalıyız artık. Belhandanın sorumlulupunun artması demek hücümdaki diğer oyuncuların verimlililiğini düşürmektir.

2 güzel hareketle 2-3 kişiyi oyundan düşürüyorsun güzel ama 3. de boştaki adamın önüne yuvarlasan, çok tehlikeli atak olacak, show yapıyorsun.

Mücadelesi yeter aslanım ilk yarı cok yoruldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pek begenmedim ama daha iyi olacaktir

Daha fazla ön planda olması lazım. Çalışkanlığı iyi hoş da, 10 numarasın sonuçta, ataklara yön ver biraz. Rakibi zorla. Ofansta hiç beğenmedim.

Kornerleri baya güzel kullanıyor yalnız.

rakibe basıp rakibi bozan top kapan 10 numara

ayrıca fiziksel olarak mükemmel durumda

biraz ciddiyetsiz fakat takımın iyi bir parcası

Kafasındakileri yapamıyor bazen. Bunun fiziksel olarak tam istediği kıvamda olmamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta da dediğim gibi standartlarınızı Isco'dan aşağıya düşürmelisniz bence.

Gsc App

hayalet gibi.sondaki pozisyonda boştaki adama verse tehlike olacaktı.aşırı laubali ama çok iyi oyuncu.

İşin savunma kısmında iyi ama hücumda daha üretken olmali

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuyruk acıları var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende katılıyorum şovu fazla kaçırıp pozisyonları harcadığını. Bunun kuyruk acısı ile ne alakası var Recep? Kazandığın maçlarda bunlar sorun değil ama kazanamazsan böyle pozisyonlar yüzünden nr olacak?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt