Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.143
Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir topçu. Her takıma lazım olan cinsten. Savunmaya da yardım ediyor. Boşa sallamayın. Tek hareketiyle takımı pozisyona sokabilme özelliği var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Demeyeyim, demeyeyim" diyorum da bugün attığımız gollerde Belhanda'nın imzalarını Sneijder yapmış olsa da aynı şeyi söyler miydin? Evet veya Hayır de lütfen sadece.Hücum anlaminda tamamen etkisiz olsa neyse diyecegim, ama attigimiz her golde imzasi var neredeyse. Top ile oynadiginda, cogu zaman tehlikeli oluyoruz. Topa karsi bukadar etkili olmasa, arkasindan Tolga Cigerci bukadar aktif olamaz ileride. Ve potansiyalinde simdiye kadar gösteridiginden cok daha fazlasi var. Oyun tarzi geregi, oynadigimiz tempolu oyun icin önemli bir ofansif orta saha oyuncusu.
"Demeyeyim, demeyeyim" diyorum da bugün attığımız gollerde Belhanda'nın imzalarını Sneijder yapmış olsa da aynı şeyi söyler miydin? Evet veya Hayır de lütfen sadece.![]()
Ya ama hala mi Sneijder,tamam artik adam gitti,uzulduk,sevdik vs. Ama gitti artik her dk konusmanin ne anlami var"Demeyeyim, demeyeyim" diyorum da bugün attığımız gollerde Belhanda'nın imzalarını Sneijder yapmış olsa da aynı şeyi söyler miydin? Evet veya Hayır de lütfen sadece.![]()
Sneijder'in de pasif kaldığı yazılıyordu. Onu destekleyenlerin büyük kısmı memnun değildi performansından ama katkıları olduğu da ortadaydı.Ben buna ragmen pasif kaldigini yaziyorum ama... Aslinda karsi soru sorulmasi lazim, eger söz konusu Sneijder olsa, tüm hücumlarimizda var, argumani karsi taraftan gelmezmiydi ? Ayni zamanda topa karsi oyunu, top tutmasi, ve temposu büyük bir arti. Ve sistem üzerine kurulmadan oynuyor oyununu...
Yoksa takim oyunu belhandanin topu soldan alip, pas veya orta yapmasina yönelik de kurulabilir. Ozaman otomatikman oyun onun üzerinden yürür.
Ya ama hala mi Sneijder,tamam artik adam gitti,uzulduk,sevdik vs. Ama gitti artik her dk konusmanin ne anlami var
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sneijder'in de pasif kaldığı yazılıyordu. Onu destekleyenlerin büyük kısmı memnun değildi performansından ama katkıları olduğu da ortadaydı.
Belhanda'nın artıları var, yok değil. Ama övmek için de çok kasıyorsunuz nedense.
Ona yönelik kurulamaz. Son 2 sezonun aksine sadece sol tarafta iyi oyuncularımız yok, sahanın her yerinde var.
Bu kadar büyütmenin ne anlamı var peki? Aslında yoruma Sneijder yerine "X" yazacaktım bu tepkiyi tahmin edebildiğim için ama kimden bahsettiğim belli olacaktı yine de. Adem neden sorduğumu biliyor, aynı şekilde biraz önce Şükrü'yle olan mesajlaşmamda da Şükrü farkındaydı neden bahsettiğimin. Kusura bakma ama daha iyi bi örnek yok.
Ki Belhanda'yla Sneijder'i kıyaslamıyorum. Yorum farklılıklarını kıyaslıyorum.
Yaşı ilerledi ve kulüp kulüp olmaktan çıktı, kendi de saldı bana sorarsan.Kurulmasin zaten, gerek yok. Ancak Sneijder ile ilgili bu tartismalari, takim onu top ile bulusturamiyor olaylarini 3 sene yasadik. Hamza-Riekerink dönemlerinde tekabül ediyor, oyunu tamamen sneijder üzerine kurulmasi. Belhanda 10. hafta sonrasinda, bukadar pasif olmaya devam ederse, bunun Belhanda icinde backlashi baslar... Yada ona göre övgü-elestiri alir... Faydali oyncu oldugu ortada, ama 10 milyon bizim icin daha fazlasini sart kiliyor.
Ama bir oyuncunun özelliklerini evaluating imkani var. Belhanda fizik kapasitesi geregi, bunlari ilerleyen haftalarda yapabileceginin isiklarini veriyor. Bunun bir tanesi, rakip sirtindayken, birden dönmeleri, ve topu dikine tasimasi. Yani Belhanda tek kosup top kapsa ok, ama adamin o performansindan ziyade, teknik ve kalitesi de görülüyor... Simdiye dek porsiyon porsiyon da olsa.
Ben Sneijder ile ilgili de bunu yillardir yazdim. Beni hücum oyunundan ziyade, defansif oyunu hayal kirikligina ugratti diye. Yoksa neyi yapabildigi, neyi yapamadigi biliniyordu az cok. Bazi hücum özellikleri de önceden biraz daha iyi idi, bire bir gibi. Ama onu özel kilan, savunmaya katkisiydi, bizde nasil defansif liabilitiy´e dönüstü anlayamadim. Futbolda oyunun iki yönü de, esit öneme sahip.
İlginç, demek ki farkında değilmişsin.Sarp haklı yalnız
Her maçtan sonra Hz. Sneijder hk yazılan yorumlar ve Belhanda hk yazılan yorumları kıyaslamakla ne hedeflediğini pek anlamış değilim
He devam etmek istiyorsan et senin bileceğin şey tabi ama tartışmaya tam olarak ne kattığını bilmiyorum.
Derhal eski avatarina donbelhandayı analiz edelim sneijderi tartışmayalım