#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok top kaybediyor. Top kayıplarını en aza indirgemek zorunda, yoksa takımın hızını kesiyor.

Tartışmayı başlatan sensin. :) Neyse linç etmeye devam edebilirsiniz, buyrun. İsmi Belhanda, marka değeri yok nasılsa. Sneijder gibi Avrupa'lı ve özgeçmişi olan topçular sizin egonuzu tatmin eder nasılsa.
Benim yazdığımda tartışma içeren bişey yok, doğal olan bişeyi dile getirdim. Agresifliğini kendine sakla lütfen. Önce yazılanları okuyup sonra yazmak daha doğru olur, aksi takdirde komik oluyor. Adama bak, gelip agresif bir şekilde yazıyor sonra artılarını eksiklerini yazanlara karşı agresiflik yapıyor. Şahsım adına linç ettiğim falan yok, yazdıklarım ortada, iyi yaptığı işlerde var, kötü yaptığıda. Genel olarak şu an benim için yeterli değil. Bunu zaten dün maçın ilk yarısında gördük, Tolganın etkisi olmasa sıfır pozisyon ile bitecekti ilk yarı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Benim yazdığımda tartışma içeren bişey yok, doğal olan bişeyi dile getirdim. Agresifliğini kendine sakla lütfen. Önce yazılanları okuyup sonra yazmak daha doğru olur, aksi takdirde komik oluyor. Adama bak, gelip agresif bir şekilde yazıyor sonra artılarını eksiklerini yazanlara karşı agresiflik yapıyor. Şahsım adına linç ettiğim falan yok, yazdıklarım ortada, iyi yaptığı işlerde var, kötü yaptığıda. Genel olarak şu an benim için yeterli değil.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayarlar bölümünde yazdıklarımı okumama gibi bir şansın var. Ben agresifliğimi kendime saklamayacağım zira.

Belhanda formsuz ama formsuz hali bile bence iyi. Mücadeleyi bırakmıyor. Bazen direkt sonuca etki edecek paslar atıyor ve ya pozisyonlar yakalıyor ve duran topları gerçekten iyi kullanıyor. Bu yüzden yerin dibine sokmaya gerek yok. İlerleyen haftalarda takımı sırtlayacağımı düşünüyorum, özellikle Fegu ile iyi anlaşacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ikili mucadeleler ve hava toplarinda inanilmaz saglam ve ayakta kaliyor.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Ayrıca Belhanda'dan Sneijder gibi star performansı beklemeyin. Adam takım oyuncusu, formsuz hali bile dişliyi bozmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım savunmasında iyi bir eleman.
Hucumsal anlamında net daha iyi olmalı.

Bu takım birlikte oynamaya çalışan bir takım. Kimse ön plana çıkayım derdinde değil. Hani derler ya takım oyunu takım için oynuyoruz bilmem neyi. Bu takım da bunu yapıyor resmen. Yalandan değil gerçek anlamda yapmaya çalışıyor.

Yasin girinceye dek tabiki :)

Hic bir zaman tek basina Mac kazandiran bir adam olmadi herzaman takim oyuncusu olarak birseyler yapti zaten belhanda

Hucumda daha iyi seyler bekliyoruz dogal olarak ama takim oyununa katkisini göz ardi etmek yanlis olur

7/16 ikili mücadele istatistigi,belhanda'ya göre daha kaliteli olan ve herzaman burda belhanda ile karsilastirilan sneijder'in Mac basi ikili mücadelesi 5'i gecmiyordu belki de

Demek istedigim olay su,bu düzende Net bir sekilde Sneijder oynayamazdi

Koşuyor arada güzel paslar atıyor bazen güzel çalımlar atıyor

En önemlisi koşuyor koşuyor...

feguliiiiii ?❤

Burada hala sneıjder diyenler futboldan anlamıyor

Rakibe basmayan 10 numara devri biteli çok oldu

feguliiiiii ?❤

Sneijder'in tirnagi olamaz kalite olarak orasi kesin

Ama oynadigimiz düzende 10 numaraya yer yok,3 tane 8 numara ile oynuyoruz pres yapiyoruz ikili mücadele kazaniyoruz pas arasi yapiyoruz,bu düzenin adami belhanda Sneijder degil

Hatirlarsaniz daha önce Louis van gaal Sneijder'la ilgili ikili mücadele kazanirsa saha kenarinda kutlama yapacagim demisti milli takimda

Bence Belhanda 'yı fazla gömüyorsunuz ki hala bunda Sneijder 'in etkisi var adım kadar eminim

Şimdi tutup Belhanda şöyle iyi Belhanda bunları bunları yapıyor diye yazmıycam bazıları ne duymak istiyorsa öyle anlıyor her şeyi. Tek söyleyeceğim şey artık bu takımın 10 numarası Sneijder değil Belhanda sahip çıkıp desteklemek zorundasınız ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt