#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder meselesi kapandı gitti belhandayı onunla karşılaştırmak yanlış olur. sneijder takımı sırtlayan başrol oyuncusu yapısına sahipti kariyeri boyunca belhanda daha çok bi rol oyuncusu gibi yani farklı kategorilerde adamlar. ama performans kısmına gelirsek yaptığımız transferler içinde en formsuz isim ayrıca böyle bi rol oyuncusuna verilen paralar da fazlaydı ne yazıkki. bukadar yüksek paralar verilince taraftar da doğal olarak ağırlığını koymasını insiyatif almasını zaman zaman takımı sırtlamasını bekliyor ama belhanda o adam değil.

Cok basit pas hatalari filan yapti akli da macta degil gibiydi.kondusyon olarakta zayif geldi bana ama milli takima gotmese cok faydali bi ara gecirmis olabilirdik

Aynı sırt numarasını giyiyor diye iki tane farklı stil oyuncularını karşılaştırmak futbola ihanet olur. Sneijder verebileceğini verdi. Belki bir sene daha oynardı ama şu takımın sistemine uymazdı.

Geçen sene oyuncu merkezli oyun oynuyorduk ki bunun başrolünde Sneijder vardı. Bu sene ki oyun anlayışımız çok daha farklı.

Belhanda'nın performansı şuan vasat üstü. Ama konuşmak için çok erken. Gomis'e sallayanlar da çok oldu. 2-3 maç yine atamasın yine sallayacaklar.

Bu olayı bana göre Belhanda-Sneijder'ciler değilde tek maça göre adam asmaca oynayanlar çıkarıyor. Tabii Belhanda'nın oğlu ile Xess'i kıyaslayacak kadar ileri giden klinik vakâlar da az değil.

Dünkü performansını ben de beğenmedim ancak gereksiz bir linç başlatıldı Belhanda için. Sırf Sneijder gittiği için ve 10 numara bu çocuğa verildiği için bu da. Tartışmaya kapalıdır bu mevzu.

Dün açıkçası sinirlendiğim bir sürü hareketi oldu ama art niyetli eleştirileri görünce dillendiresi gelmiyor insanın.

Sneijder diyen adamlar gecen sene onu burda savunamıyordu adam gidince degere bindi :D sneijderin gecen sene ilk yarıda oynadıgı tek iyi mac var oda hocası gitmesin diye

%91 pas isabeti, 8 top çalma, 4 isabetli orta, 5 kilit pas.

ama çöp

Oğlum bende beğenmedim dün adamıda , savunanda eleştirende bokunu çıkarıyor .
Saat farketmeksizin konuda tartışma var,konu hep en üstte.

Takımın 10 numarası saygı duymayan ötede aglasın

Sneijder kıyası yapılmıyor ki, yorum kıyası yapılıyor. Okuduğunuzu anlamaktan mı acizsiniz ki?

Ha şunu da söyleyeyim madem, Belhanda Sneijder'dan daha verimli oynuyor. Ama en yetenekli orta sahamız olarak sazı daha çok eline almalı.

Ha şunu da söyleyeyim madem, Belhanda Sneijder'dan daha verimli oynuyor. Ama en yetenekli orta sahamız olarak sazı daha çok eline almalı.
olm benim su konudaki banimi kaldirin la
1 ay oldu hala tapayla girebiliyorum anca

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Esi ve cocugu da gelmis maca. Cocuk babasinin aynisi :D

c88ce352175cdc0d831f608c061d2be2.jpg

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Esi çok güzelmiş. Sade giyimini de beğendim.

Çok klas oyuncu. Yüksek tempo ve doğaçlama oynadığımızdan pas hataları falan yapabiliyor ama bu oyun şablonunda Sneijder de Belhanda'dan farklı olmazdı.gecen seneki statik ve formasyon ile her oyuncunun yerinin belli olduğu takımı sneijder ezberlemişti. Bu seneki takımdaysa hücum doğaçlama gelişiyor, rodrigues çizgiye az basıyor gezgin oynuyor. Tolga sol iç/sol kanat karışımı, Badou savunmanın onu ile Gomis'in arkasındaki olan mesafede gezgin oynuyor. Takımda yeri ve rolü belli olan tek oyuncu Fernando. Savunmanın önünde kesici, supurucu ve oyun başlatıcı. Belhanda'nın kafasını kaldırmadan pas atabilecegi, orada olduğundan emin olduğu bir kanat yok mesela. Belhanda geçen seneki al gülüm ver gülüm takımında Sneijder gibi atardı kendini sola doğru, markajdan çekilir ve ezbere oynar, şov da yapar, sneijder'in istatistiklerine de ulaşırdı. Bu takımda Sneijder'in yeri yok cunku ezber ama mıymıntı değil enerji/tempo ama doğaçlama ile oynuyoruz. Bu sistemde Sneijder Belhanda'dan daha çok top ezerdi. Çünkü Belhanda Sneijder'den çok daha güçlü, atlet ve 6 yaş daha küçük. Sneijder'in Belhanda'ya karşı ekstrası biraz daha yüksek futbol zekası ve şutları.(onu da yağlandığından geçen sezonun son birkaç haftasına kadar unutmuştu).

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt