#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir hanimi var... Su tarz haberleri ignore etmek, en iyisi. Gerek yok. Bosu bosuna polemik cikarmaya... Maalesef bizim taraftar hemen atliyor, sazanligi birakalim. Olayi büyütmeyelim de, oyunculara kadar gitmesin bile... Fanatik ne demis, ne yazmis, kimin umrunda.

Harbi yahu bir tane medya maymunu yüzünden gündem oldu birde bu çıkmasın başımıza yaptıkları şerefsizlik o ayrı bir konu ama zaten onlardan fazlası beklenemez.

Basın'da çıkan haber. Şerefsiz, it oğlu it medya.

DIKEfeZXgAAdN0W.jpg

Bugün yemek yediğim arkadaş bundan bahsediyordu demek bir anlam verememiştim. Gizemli kişi nedir yav hakikaten, bir de ahaber,aspor,fanatik,hürriyet gibi birbiriyle alakası olmayan kuruluşlar atmış aynı başlığı. Birbirlerinden kopyalamışlar resmen, birisi de çıkıp dememiş aga bu nedir diye... Tuhaf.

Bi bitmediniz be kardesim. Belhandaya sovup duranlarin ben iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum. Ilk yari iyi degildi ama ikinci yari toparladi gayet iyiydi o goli de atsa cok daha iyi olurdu. Paslari adam gecisi hizi kalite kokuyor.

Sneijderin gidisine cok uzulmustum ama iyi ki gitmis. Iyi ki Belhanda gelmis. Net.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanırım 24381823443 hafta geçse de Wes-Belhanda tartışması bitmeyecek. Konu siteye ne zaman girsem üstte yav. :D

Top ayağına en çok yakışan oyuncumuz.
3 kişiyi geçip auta attığı top , gol olsa yere göğe sığdıramazdık.

#10 sahanın heryerinde. Direkt mevki olarak Solda oynatılmamalı.

Ulan ne çekemez heriflermişsiniz yav ...

Sneijder gitmesin diye ağlayanlar ile burada eline geçen her fırsatta Belhanda 'ya gömenler %80 aynı kişiler

Ulan bitti gitti işte hala neyin çekememezliği bu ?

En iyi hali sneijder in sağ ayak baş parmağı olamayacak 10 numara

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çekememezlikle ne alakası var yahu ligin daha ilk maçında Sneijder öyle Sneijder böyle gol atamıyor diye otup duruyorlardı burada.
E sen geçen sene 15 asiste imzasını atmış adama ama Akhisar sayılmaz ama asistin asisti dalgaya almalar yaparsan üzerine gidip 10 milyon euro verip aynı paraya oynattığı adam aslında tolganin performansını göstermesi gerekirdi.
Kusura bakmayın da bir benzeri pozisyonda madride sallayan adam var diğer tarafta simitciyi vuran adam varken ben elistiririm kardeşim.
Ya tutarlı olacaksınız evet belhanda beklediğimiz katkıyı vermedi aslında biz geçen sene asist ve gol fetişisti olasimiz geldi çünkü sıkılmıştık Sneijder'den falan diyin başımın üzerinde yeriniz var ama gelip burada kardeşim gönderdiğiniz adamin yerine alınan adamin kazayla golü dışında 3 haftadir ne oynadığı belli değil değil diye eleştirenlere de oturup saygı duyun.
Ha ben elestirir miyim evet eleştirecegim ama benim için olay farklı belhanda sonuca etki edecek hamleler yapıyor mu(evet asistin asisti, kilit pas artık ne derseniz) yaptigi sürece benim gözümde + puanı alıyor. Sene sonunda eğer o leş kadroda asist kralı olan adam ile kıyaslamayi da ayrıca yapacağım eleştirecegim adam belhanda olmayacak yönetim olacak nedenine gelince belhanda sonuca.etki eden bir oyuncu değildi zaten taraftar kendini sisirdi yok 10 numara vs diye gelirkende dedik bu adam 8 numara oynatip ve öyle kıyaslama yapacaksın. 10 numara düşünürsen ve sene sonu altında kalırsan aglamayacaksin(bu lafım Sneijder gitsin yeacilara tudorla falan ilgisi yok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt