#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevki degisikligi olan bir Tolga'nin performansiyla ilgili takim kaliteli bu yuzden katkisi var demek yanlis

Gecen sezon 6 numara oynadigi dönemde sakatlanmadan önce top calma,pas arasi,pas yüzdesi gibi istatistiklerde acik ara öndeydi tolga daha kalitesiz bir takimla

Bu sezon oynadigi pozisyon tamamen farkli,gecen sezon bizim kalemizin önünde oynayan adam bu sezon rakip takimin kalesine yakin oynuyor

neyin sidik yarışını yapıyorsunuz anlamıyorumki.

Yazdığımla ne alakası var kardeşim? Ben bizim ligte bizim bu takımımız üzere yaptım o yorumu. Öyle cevap vermişinki, sanki çok iddialı brişey yazmışım ben. Yıllardır besledi fark yarattı, gözlerimiz gördü. Geçen sezon bu takımda bile fark yarattı. Adım atamayan Tolga bak iyi takımda ne konuma geldi. Demek iyi takımda farklı oyunlar oynanabiliyormuş. Bu kadar gurur meselesi yapmayın, gerçekleri konuşmakta fayda var.

Adım atamayan Tolga geçen sezon sakatlana kadar takımın en iyi oyunculardan birisiydi yalnız

Adam kötü oynasa da Sneijder üzerinden vursak diye pusuda bekleyen tipler var. Cidden zivanayı kaçırdınız artık. Eleştirebilirsin ama hep mi ayn şeyler yahu? Cidden sıktı artık bu muhabbet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sino nicede gol falan atsa neler olacak da atamıyor neyse ki. Hatta asistin asistinin asistinin asistini yapsa hakan buraları coşturacak ama o da olmuyor. Neyse haftaya ins.

Sino nicede gol falan atsa neler olacak da atamıyor neyse ki. Hatta asistin asistinin asistinin asistini yapsa hakan buraları coşturacak ama o da olmuyor. Neyse haftaya ins.

Ben Wesley'i seviyorum ve hep iyi anacağım ama millet ısrarla iyi giden bir ortamda eski yaraları kaşıyıp duruyor. Bu da can sıkıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazdığımla ne alakası var kardeşim? Ben bizim ligte bizim bu takımımız üzere yaptım o yorumu. Öyle cevap vermişinki, sanki çok iddialı brişey yazmışım ben. Yıllardır besledi fark yarattı, gözlerimiz gördü. Geçen sezon bu takımda bile fark yarattı. Adım atamayan Tolga bak iyi takımda ne konuma geldi. Demek iyi takımda farklı oyunlar oynanabiliyormuş. Bu kadar gurur meselesi yapmayın, gerçekleri konuşmakta fayda var.
Gurur meselesi yapan kim?
Sneijder gitti artik. Bitti gitti.
Daha halen bu takimda olsaydi veya Belhanda ile kiyas yapmak bana gore cok sacma.
Unutun Sneijderi artik.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Belhanda her top aldiginda, direk arkasinda rakibi varken, ileriye dogru dönüyor. Yani kaleye dogru dönüyor yada dönmeye calisiyor. Zaman zaman cok klas bir bicimde, arkadaki rakibini ekarte ediyor. Sneijder ise topu konrtol edebilmesi icin, her topu alabilmek icin, geriye dogru sektirip, top ile geriye kacmak zorunda kaliyor. Bizde yapiyordu, Nice´de de daha düzeltememis. Bu bile büyük fark...
Selcuk Inan´in yan pas ve geri paslarina, okadar gicik olan arkadaslarimizi, sneijderin aldigi her top ile geriye kacmasi nassil rahatsiz etmez anlayamiyorum.

Belhanda´yi Bonservisi ve performansi, ve daha iyisi alinamazmiydi konusunda elestiriye (daha aktif oynamaya baslamaz ise) bende katilirim. Benim her kadim tercihim 10 Numara, yada hücum orta saha icin Galatasaray adina 5 yildir Kagawa´dir.

---------------------------------------------------

Mesele okadar istatistik, bukadar istatistik ise Selcuk ile Burak´in sucu neydi. Sadece kariyere bakip, sneijder hayalciligi yapiliyor. Ikisi de ayni durumda adam. Selcuk ile Sneijder. Takimin istatistik krallari.

https://www.whoscored.com/Players/30958/History/Selcuk-Inan

https://www.whoscored.com/Players/4923/History/Wesley-Sneijder

Who scored ratinglerde, sampiyonlar ligi ve süperlig dahil, ikisinin de istatistikleri iyiden, cok iyiye kadar gidiyor. Hatta Selcuk Inan, belki 1 lig sezonu disinda, istatistiksel anlamda her daim sneijderin önünde...

Bu nereden kaynaklaniyor. Galatasaray´da sistem, yillarca bu iki arkadasin top ile bulusmasina yönelik kurulmustur. Bundan dolayi istatistik kasiyorlar. Ancak akici oyunda, sistem üzerlerine kurulmadigi vakit, iki top alamazlar... Canina okuyor süperlig senjilerde, fransa senjileride...

Burak´in saha ici karakterinden nefret etmesem, o bile fizik olarak futbolcu oldugu icin, ikisinden ziyade daha bile mübahtir. Ama gol attigi, yada atildiktan sonra ki bencil tavirlarina gelemiyorum.

Daha iyi olacağını düşünüyorum ama daha dikkatli olması lazım bazen çok anlamsız hareketler yapıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o kadar delikanlıysanız özele gelin belhanda tartışalım
attığı her golde anacağız sizi

iyi uykular bebeğim iyi dinlen 2 hafta sonra önemli bir fikstüre gireceğiz :love-struck:

Nasıl ki Mariano ile Sabri arasındaki farkı kiyasliyorsak Belhanda ile de Sneijder'in kıyaslanması normal.

Ilk 3 hafta itibariyle geçen sene ile bu seneyi kıyaslarsak

Mariano>Sabri
Maicon>Semih
Linnes>Carole
Fernando>Tolga
Badou>Selçuk
Gomis>Podolski

Pozisyonlarında tartışmasız buyuk gelişme var ama Belhanda Sneijder arasinda büyük fark göremedim.Sneijder de bu kadroda Belhanda kadar oynardı bence.

Kendi adima konuşursam her devrin adamıyım Belhanda iyi oynarsa "Kral öldü yaşasın yeni kral" demekte beis görmem ama şu anda bunu dedirtecek oyun oynamadı.

Feghouli'nin son durumunu bilmiyorum ama eğer Valencia'daki formuna yakinsa sakatliktan dondugunde kulübeye gitmesi gereken ilk adam Belhanda gibi duruyor.Tolga ve Gary daha faydalı şu anda.

Nasıl ki Mariano ile Sabri arasındaki farkı kiyasliyorsak Belhanda ile de Sneijder'in kıyaslanması normal.

Ilk 3 hafta itibariyle geçen sene ile bu seneyi kıyaslarsak

Mariano>Sabri
Maicon>Semih
Linnes>Carole
Fernando>Tolga
Badou>Selçuk
Gomis>Podolski

Pozisyonlarında tartışmasız buyuk gelişme var ama Belhanda Sneijder arasinda büyük fark göremedim.Sneijder de bu kadroda Belhanda kadar oynardı bence.

Kendi adima konuşursam her devrin adamıyım Belhanda iyi oynarsa "Kral öldü yaşasın yeni kral" demekte beis görmem ama şu anda bunu dedirtecek oyun oynamadı.

Feghouli'nin son durumunu bilmiyorum ama eğer Valencia'daki formuna yakinsa sakatliktan dondugunde kulübeye gitmesi gereken ilk adam Belhanda gibi duruyor.Tolga ve Gary daha faydalı şu anda.
Aya yürüyerek gitme ihtimalin, Wesley'in bu göbekle, bu fizik gücüyle, bu temposuyla bu oyun sisteminde oynayabilme ihtimalinden fazladır. Bir 3 maç daha sabreder Nice taraftarı. Ondan sonra nerden aldık bu herifi diye ağlamaya başlarlar. E adamlar siz değil 2 senedir leş olan adamı ilahlaştırsınlar...

Garry ne yapmış da sorması ayıptır Belhanda yerine 11 oynayacak? At gibi koşan, iyi mücadele eden her oyuncu iyi oynamış sayılıyorsa Tolga'ya niye geçen sene sövüyordunuz? Her topu ezsin, Mariano'nun attığı paslara 42398432 saniye sonra tepki versin (oyun zekası 0 bile değil, eksilerde), kontra ataklarda bile bi halt yapamasın ama mücade etsin, koşsun... Bunlar yetiyor mu yani 11 oynaması için?
Wesley bu takımda olsa 45 dk içinde pestili çıkardı...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt