#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz daha yalayın bağırsağına gelemediniz. Burak Yılmazvari top kontrollerine hastayım özellikle:D Ne işe yarıyor lan bu adam çıkın anlatın biz bir bok anlamıyoruz merak ettim. En son Elano vardı bizde adama mevki bulamıyorduk, takımı suçluyordum ama sonra adamı Brezilya'da izleyince anladım ki adamın harbiden mevkisi yok. Neresi la bu adamın mevkisi 10 numara kesinlikle değil, orada oynamak için hiçbir meziyeti yok bu adamın. Salak salak hareketlerine hiç girmiyorum bile zaten komik bir tipi var.

Görünen o ki kazığı sağlam geçirmişler, gün geçtikçe umudum azalıyor çok ciddi para verdik, veriyoruz bu adama. daha azına çok daha faydalı biri alınabilirdi sanki, neyse 1 2 hafta daha bekleyelim bakalım.

yaw ağabeyim bu adam hep böyleydi. mental anlamda sorunları var + apaçi gibi takılıyor. umursamaz havalar, ciddiye almamalar gibi. bunları aşabilseydi bugün çok başka bir takımda izleyebilirdik. bu tür sorunları lan adamları avrupa genelde tercih etmiyor. bize kitliyorlar görüldüğü üzere

edt: hareketli 10 numero

lincolnden bile daha gamsiz oynuyor
artik gerisini siz düsünün
satsan satamazsin da

Ulan sen direk taraflısın zaten adam geldiğinden beri Sneijder'den ötürü, ne tarafsızı? Yanlış bir şey belirtiyorsun, doğrusunu söylüyorum hala ısrar ediyorsun. Doğruyu öğrenmeye falan açık değilsin kardeşim, 'ders almam ders veririm' modundasın. Kendi bildiğini yap ne diyeyim. Fazla da uzatmayacağım.

Fırsat olsa da sallasam diye pusuda bekleyen şakşakçılara malzeme veriyorsun başka birşey değil.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Taraflı falan değilim, o senin uydurman. Sneijder'i çok sevmem ayrı bi mesele. Ki bence de Sneijder'i çok sevdiğimden Belhanda hakkında yaptığım her olumsuz yorum bu yüzdenmiş gibi görülüyor. Belhanda'ya karşı hiçbir zaman taraflı olmadım. Ha ilk geldiğinde de 9'u çok bulmuştum zira en iyi döneminde 10m€'ya transfer olmuş ve oraya buraya kiralandıktan sonra sözleşmesinde 1 yıl kalmışken 9m€'ya transfer olmasına anlam verememiştim. Bir de Sneijder resmi olarak ayrılmadan 10 numarayı almasını etik bulmamıştım. Bunları peşinen belirteyim.

Doğrusunu söylemedin. Doğrusunu ben söyledim. Tarafsız bir kişi, bir konu hakkında yalnızca olumsuz veya yalnızca olumlu bi görüş belirtebilir. Burda herhangi bi yanlış yok. İkisini bi arada belirtme zorunluluğu da olmayan bişey. Öyle bişey yok, çıkar aklından onu. :asd2: Bu "ders almam ders veririm" modu değil. Bişey yanlışsa yanlıştır ve "tarafsızlık" için sunduğun açıklama yanlış.

Valla pusuda bekleyenler beni ilgilendirmiyor. Oyuncumuzun başlığı altında onun hakkındaki görüşlerimi paylaşıyorum. :asd2:

Söyleyince kiziyorsunuz Galatasarayin kötülügünü bekliyorsunuz diyorsunuz da tam tersi arkadas Galatasaray'in iyiligini düsündügümüz icin karsi cikiyoruz. Daha gelmeden bu adamin sorunlu vurdumduymaz herifin teki oldugunu tartistik.

4 Milyona falan alinsa neyse riske girilebilir de 10 kagit basiyorsun böyle bir adama. Burasi Türkiye bir oyuncuya 10 Milyon yatirdin mi o adam sana geldigi andan itibaren katki verecek. Yok defansif yönü iyi yok cok kosuyor diye kendinizi avutun durun her mac. Belhanda ofansif olarak katki versin diye alindi, kilidi acan oyuncu özellikleri var diye alindi.

Kardeşim. Eyvallah ta. Neden fernandoya musleraya marianoya niye yapmıyorsun. Son golu mariano ve muslera yedirtti. 10M dan aşşağı 10 numara yok güncel piyasada. Sonrada niye parayı veripte almadınız derdiniz. Ayıp.

Sneijder kadar basina tas dussun kardes :) ADam gobekli ve kagni gibi olmus, hala Sneijder de Sneijder. Bu tempoda Sneijder yere yigilirdi. :)

en azindan sut ceker araya pas birakir. Belhandayi biz cm , topa karsi oynasin diye mi aldik ??? haftaya güzel bir yedege cekilmesi gerekilen ilk oyuncu

malesef simdiye kadar vasati asamadi eger böyle devam ederse elimizde patliyacak

Valla iyi değildi ama galibiyeti istediysek Feghouli yerine çıkması gereken Tolga'ydı. Tudor herhalde "1 puan da iyidir" diye düşündü.

Kardeşim. Eyvallah ta. Neden fernandoya musleraya marianoya niye yapmıyorsun. Son golu mariano ve muslera yedirtti. 10M dan aşşağı 10 numara yok güncel piyasada. Sonrada niye parayı veripte almadınız derdiniz. Ayıp.

Furkan seninle ugrasamayacagim. Armut desem elma anlayacaksin cünkü. Bu konuda uzlasma ihtimalimiz sifir bu yüzden tartismaya ya da laf anlatmaya hic girmeyecegim. Tüm gün sinirimi hoplattin zaten provokatif tavirlarin ile.

10 numarayi giyiyor ama hicbir zaman gsnin 10 numarasi olamayacak

Parasını filan bilmem, bundan sonra da ne yapar bilemem ama benim izlediğim ilk 3 maç ve anladığım kadarıyla bu maçta bu adamın oyununu beğenenlerle futbol filan konuşmamak lazım.

Furkan seninle ugrasamayacagim. Armut desem elma anlayacaksin cünkü. Bu konuda uzlasma ihtimalimiz sifir bu yüzden tartismaya ya da laf anlatmaya hic girmeyecegim. Tüm gün sinirimi hoplattin zaten provokatif tavirlarin ile.

Soruma cevap veremiyorsun. Herkesi eleştiriceksin o zaman. Git mariano ve muslera postlarına ve fernando. Aynı zamanda linnes ve tolga.

Bugun sahanin kotulerindendi. Ndiayenin yerine cikmasi gerekiyordu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Gol pası dışında epey kötü oynadı. 60'da çıkması lazımdı Ndiaye yerine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraflı falan değilim, o senin uydurman. Sneijder'i çok sevmem ayrı bi mesele. Ki bence de Sneijder'i çok sevdiğimden Belhanda hakkında yaptığım her olumsuz yorum bu yüzdenmiş gibi görülüyor. Belhanda'ya karşı hiçbir zaman taraflı olmadım. Ha ilk geldiğinde de 9'u çok bulmuştum zira en iyi döneminde 10m€'ya transfer olmuş ve oraya buraya kiralandıktan sonra sözleşmesinde 1 yıl kalmışken 9m€'ya transfer olmasına anlam verememiştim. Bir de Sneijder resmi olarak ayrılmadan 10 numarayı almasını etik bulmamıştım. Bunları peşinen belirteyim.

Doğrusunu söylemedin. Doğrusunu ben söyledim. Tarafsız bir kişi, bir konu hakkında yalnızca olumsuz veya yalnızca olumlu bi görüş belirtebilir. Burda herhangi bi yanlış yok. İkisini bi arada belirtme zorunluluğu da olmayan bişey. Öyle bişey yok, çıkar aklından onu. :asd2: Bu "ders almam ders veririm" modu değil. Bişey yanlışsa yanlıştır ve "tarafsızlık" için sunduğun açıklama yanlış.

Valla pusuda bekleyenler beni ilgilendirmiyor. Oyuncumuzun başlığı altında onun hakkındaki görüşlerimi paylaşıyorum. :asd2:

:red:

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

bir iki mac daha böle devam etsin arenada barinacak yer bulamicak isliklardan dolayi, dingonun ahiri degil burasi!
almyadada aynisini yaptin, hic begenmiyordum hicte begenmicem, siz yalamaya devam edin artik hangi meziyetini gördüyseniz!

Soruma cevap veremiyorsun. Herkesi eleştiriceksin o zaman. Git mariano ve muslera postlarına ve fernando. Aynı zamanda linnes ve tolga.

Istedigimi elestiririm istedigimi elestirmem sana mi soracagim. Belki birazdan digerlerine gececegim. Keyfimin bekcisi misin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt