Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Nato kafa nato mermer"e kırıldım valla. :sad007:Oğlum açıklamamı yaptım adam gibi. Ne bu tavır şimdi? "Büyük iş" falan?
Söylediğimi kabul etmemekte ısrar ediyorsun. Eeee? Ne yapıcam, işim yok illa kendi düşüncemi sana kabul ettirmeye mi uğraşacağım?
Almamakta ısrar ediyorsun ne diye uğraşayım? Nato kafa nato mermer demem mi koydu yani? Alla alla..
Bu adamda mental sıkıntılar var böyle mal mal pas hatası yapması normal degil
her maç ayni seyi yaziyorsun neyini okuyacam
neyse sen eglen burda
"Nato kafa nato mermer"e kırıldım valla. :sad007:
Aga istiyosan bana hala "taraflı" de, "önyargılı" de. Orda sadece öyle olmadığımı söylerim, tartışmanın sonu olmaz.Ama "nötr", yani "tarafsızlık" kelimesi hakkında söylediğin yanlış yani. Bu kısım düşünce değil, hakikat. Tarafsız biri "Belhanda 20 milyonluk topçu" da diyebilir "9m etmez" de.

Haklisin musap ama ben adama sans vermekten yanaydım siz sneijder kalsa bundan ıyı dıyebılıyomusunuz? o da kötü buda. keske konoyu alaydıkbenimle sacma sapan ugrasirken neredeydin? Bu adam BÖYLE ISTE. Ara sira parlar okadar. Inandiramadim ki
50 sayfa numara muhabbeti dönmüş olabilir.![]()
Haklisin musap ama ben adama sans vermekten yanaydım siz sneijder kalsa bundan ıyı dıyebılıyomusunuz? o da kötü buda. keske konoyu alaydık
Daha aktif oynaması lazım. Bu futbolla kesik bile yiyebilir. Ki o alanda oynatacak oyuncumuz da yok.
GSCimbom Mobile App
Baska 10 no alalim bari dedim. Gelmeden önce hemen dedim sakin ama sakin gelmesin, gerekirse baska bir sisteme gecelim, ama bu herif gelmesin. Boru gibi girdi bi yerimize
Ben alınganlık gösterdim ya Estağfurullah adminim. Yoksa biliyorum kötü niyetle demeyeceğini de işte bu tarz tartışmalarda şahsi bi laf gelince direk alınıyorum. Sonra pişman oluyorum abarttım diye.Peki, mermer sözümden ötürü kusura bakma
Ya şimdi senin orda gündüz sanırım saat 16-17 falan sanırım, enerjin tavan tabi. Burada saat gece 22 oldu, enerjim falan kalmadı o yüzden uzatamayacağım sorry dude![]()
Çok erken konuşuyoruz. Sneijder ilk geldiği yarım dönem bayağa kötüydü, çok eleştiri aldı ama sonra çok iyi toparladı. Tabi kalite farkı var ama ya şfarkıda var.