#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum açıklamamı yaptım adam gibi. Ne bu tavır şimdi? "Büyük iş" falan?

Söylediğimi kabul etmemekte ısrar ediyorsun. Eeee? Ne yapıcam, işim yok illa kendi düşüncemi sana kabul ettirmeye mi uğraşacağım?

Almamakta ısrar ediyorsun ne diye uğraşayım? Nato kafa nato mermer demem mi koydu yani? Alla alla..
"Nato kafa nato mermer"e kırıldım valla. :sad007:

Aga istiyosan bana hala "taraflı" de, "önyargılı" de. Orda sadece öyle olmadığımı söylerim, tartışmanın sonu olmaz. :D Ama "nötr", yani "tarafsızlık" kelimesi hakkında söylediğin yanlış yani. Bu kısım düşünce değil, hakikat. Tarafsız biri "Belhanda 20 milyonluk topçu" da diyebilir "9m etmez" de.

her maç ayni seyi yaziyorsun neyini okuyacam

neyse sen eglen burda

Neyi nerde yapacağıma senin gibilerine soracak değilim.

Farklı yorumları kaldıracak kapasiten yoksa benim yazdıklarımı okuma hatta cevapta yazma. Laf atıp kaçan tiplerle uğraşacak halim yok.

Sen Belhanda'yı her maç sonu övmeye devam et belki düzelir.

Son düzenleme:
sezon sonu postalanmalı yaptığı işe saygısı yok adamın! bunun yerine feghouli tarzı bir kanat almak lazım.

"Nato kafa nato mermer"e kırıldım valla. :sad007:

Aga istiyosan bana hala "taraflı" de, "önyargılı" de. Orda sadece öyle olmadığımı söylerim, tartışmanın sonu olmaz. :D Ama "nötr", yani "tarafsızlık" kelimesi hakkında söylediğin yanlış yani. Bu kısım düşünce değil, hakikat. Tarafsız biri "Belhanda 20 milyonluk topçu" da diyebilir "9m etmez" de.

Peki, mermer sözümden ötürü kusura bakma :ka21:

Ya şimdi senin orda gündüz sanırım saat 16-17 falan sanırım, enerjin tavan tabi. Burada saat gece 22 oldu, enerjim falan kalmadı o yüzden uzatamayacağım sorry dude :red:

benimle sacma sapan ugrasirken neredeydin? Bu adam BÖYLE ISTE. Ara sira parlar okadar. Inandiramadim ki
Haklisin musap ama ben adama sans vermekten yanaydım siz sneijder kalsa bundan ıyı dıyebılıyomusunuz? o da kötü buda. keske konoyu alaydık

Yeter ya ağlama duvarına çevirdiniz,bu adam sezonun en değerli adamlarından birisi olacak bizim için bugün kimse iyi değildi Fernando bile çok kötüydü,bu tip maçlar olabilir

Daha aktif oynaması lazım. Bu futbolla kesik bile yiyebilir. Ki o alanda oynatacak oyuncumuz da yok.

GSCimbom Mobile App

Bu tip adamlarin hepsi sorunlu , artik ne selcuk gibi el frenleri , ne belhanda gibi overrated lar , ne de sneijder gibi ici gecmisler takimda yer bulmali

bu tip adamlarin bir seviye ustu olan alex ler sergenler bile zamaninda kosmuyor diye elestirilirken bu versiyonlar hem kosmuyor hem is yapmiyor

selcuk sneijder ve belhandanin toplam maliyetleri ve karsiliginda yaptigi islere bakilinca dedigim anlasilir

birini yolladik oteki basimiza kaldi derken bir tane de yenisini aldik

bunlar oyun kurucu yetenekli filansa benim bir kac gun once izledigim modric ne

Haklisin musap ama ben adama sans vermekten yanaydım siz sneijder kalsa bundan ıyı dıyebılıyomusunuz? o da kötü buda. keske konoyu alaydık

Baska 10 no alalim bari dedim. Gelmeden önce hemen dedim sakin ama sakin gelmesin, gerekirse baska bir sisteme gecelim, ama bu herif gelmesin. Boru gibi girdi bi yerimize

Sneijder rezil oynayip en azindan macta 2 3 kilit pas atiyordu. Bu herif onu da yapamiyor. 4 macla oyuncu hakkinda kesin hukme varmak istemiyorum ama bugun kötü oynadı.

Baska 10 no alalim bari dedim. Gelmeden önce hemen dedim sakin ama sakin gelmesin, gerekirse baska bir sisteme gecelim, ama bu herif gelmesin. Boru gibi girdi bi yerimize

Çok erken konuşuyoruz. Sneijder ilk geldiği yarım dönem bayağa kötüydü, çok eleştiri aldı ama sonra çok iyi toparladı. Tabi kalite farkı var ama ya şfarkıda var.

Peki, mermer sözümden ötürü kusura bakma :ka21:

Ya şimdi senin orda gündüz sanırım saat 16-17 falan sanırım, enerjin tavan tabi. Burada saat gece 22 oldu, enerjim falan kalmadı o yüzden uzatamayacağım sorry dude :red:
Ben alınganlık gösterdim ya Estağfurullah adminim. Yoksa biliyorum kötü niyetle demeyeceğini de işte bu tarz tartışmalarda şahsi bi laf gelince direk alınıyorum. Sonra pişman oluyorum abarttım diye. :D

Sabah 6. :D Uyumadım. Ama enerjik sayılırım, gün içinde uyumuştum biraz. :D

:ayatollah: <3

Wesleyi yollamak için yapılmış erken ve pahalı transfer. O paraya daha iyisini alabilirdik.

Çok erken konuşuyoruz. Sneijder ilk geldiği yarım dönem bayağa kötüydü, çok eleştiri aldı ama sonra çok iyi toparladı. Tabi kalite farkı var ama ya şfarkıda var.

ben adami s04 da cokca izledim. 2-3 kere canli da izledim. 5-6 mac iyi oynar geri kalan maclar gectigimiz 4 hafta gibi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt