Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
Dün cidden kötüydü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demirhan diye isim mi olur yawSosayi alsaydik keske
Demirhan diye isim mi olur yaw
Aydininda bi yermis bi de karesioglu beylerinden biriMufik diye olursa hayda hayda olur... nahrimed bile olur![]()
bu sene Talisca tat vermediği için sık sık Alexten bahseder olmuşsun.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinan sana son dönemlerde ne oldu ya? Beslenmeni falan mi degistirdin, neden bu kadar gerginsin?Ya kenan . Biraz insanlara satasmadan mesaj yaz allahini seversen , birak bu sinan polemigini kafandaki
malesef ki ornek verdigin iki adam , takimlarina , sohbetini ettigimiz sneijder ve belhanda dan katmer katmer cok katki veriyorlar
bunu sen de ben de goruyoruz , forumlara girip baktiginda fb seyircisi alex e , bjk liler taliscaya burada bizim sneijder ve belhanda gibi ortadan bolunuyorlar mi
bir fikirde bu kadar israrci olunmamali , her sey gun gibi ortada , sen su an belhanda yi taliscayla takas etmez misin ? Delikanli ol belhanda daha iyi taliscadan de , aynisi alex icin de gecerli
bu kadar maddi yatirim yapilmis bir adamin isik da vermiyorken , digeri de (selcuk) hali meydanda iken hala kisir sekilde bunlardan bariz sekilde iyi olan adamlari soyleyenlere sahsi meseleniz yuzunden laf atmayin
gecen icinde olmadigim karsilikli atismalara baktim da , o kadar gereksiz mantiksiz ve komik gorunuyor ki
yapmayin bunu , sonu yok , anlami yok , kazanani yok
yok yok yok

Oyuncular bu siralamada benim gozumde 3 uncu sirada kabahatlidir
birincisi bu adamlara kendileri hakkinda bu kadar kisa zamanda laubali , umursamaz dedirtecek ozellikleri varken bu kadar buyuk oranda maliyet reva goren yonetimler , belhanda hamlesinin klube maliyeti 100 milyon liranin uzerinde
ikincisi oyunculari yetenek ve yapabilecekleri olarak kapasiteleri bakimindan dogru degerlendiremeyip cok sey bekleyen bizler
ucuncu de , tabi ki bu isi para icin yaptiklari icin sozlesme kapma amacinda olan ama attiklari imzanin hakkini sahada vermeyen oyuncular
belhanda sizin hayalinizde kurdugunuz hic bir seyi yapamayacak , futbol mekaniklestikce malesef yetenek artik arka planda kaliyor oyuncu secimlerinde , biraz yetenekli olanlar da eski cok meziyetli oyuncular gibi gorulmeye baslandi , oysa en guzel ornek belhanda iste , ne var bu adamda ? Hic bir sey , ama biraz top ayagindayken kusura bakmayin hokkabaz oyuncu derim ben boylesine , hokkabazlik yapanlar hemen degerini katliyor
adam eksiltme yok , pasorluk eh iste , sut zinhar o da yok , topla mesafe kaydetme yok ..
bunlar olmayinca da savunmaya yardimla avunma basliyor
fakat zaten bunlari dogru degerlendirebilen bir tudor olsaydi gidip hala selcuktan medet ummazdi