#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
profesyonel futbolcu değil de mahallede halı saha maçı yapıyor kafasında.kesinlikle aradığımız adam değil sezon sonu satılıp faghouli gibi iyi bir kanat oyuncusu alıp 4-3-3 e dönelim.10 numaraların devri kapandı artık!

belhandanın neden bu kadar istendiğini ve her alanın neden elden çıkarmaya çalıştığını daha iyi anlıyorum ...Bir kere iyi topçu ona kimse laf etmesin tekniği iyi mevkisine göre çok mücadeleci gel gelelim işin sorumluluk kısmında hiç yok.. Aynı psikolojiye biz de girdik şimdiden seneye satabilmenin planı yapılıyor

Dun takimin en kotusuydu ve takim 10 kisi oynadi o yuzden..

Sezon basi bir yerlerde , Adamin mac sectigini ve buyuk maclarda iyi oynadigini okumustum.. Derbi maclardaki halini merak ediyorum , yine ayni silik futbolunu oynayacaksa sene sonu sutlamak lazim..

Hala bir umursamazlık var Belhanda 'da ...

Takım arkadaşları çok fazla çalıştığında tekniği ile sivrilip çok göze batmıyor ama dünki maçlar gibi takım gününde olmadığı zamanlarda Belhanda böyle devam etmemesi lazım

O maliyetler söz konusu olunca çıkıp bir maçı tek başına çevirebilecek performans vermesi lazım ...

bu sene Talisca tat vermediği için sık sık Alexten bahseder olmuşsun.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya kenan . Biraz insanlara satasmadan mesaj yaz allahini seversen , birak bu sinan polemigini kafandaki

malesef ki ornek verdigin iki adam , takimlarina , sohbetini ettigimiz sneijder ve belhanda dan katmer katmer cok katki veriyorlar

bunu sen de ben de goruyoruz , forumlara girip baktiginda fb seyircisi alex e , bjk liler taliscaya burada bizim sneijder ve belhanda gibi ortadan bolunuyorlar mi

bir fikirde bu kadar israrci olunmamali , her sey gun gibi ortada , sen su an belhanda yi taliscayla takas etmez misin ? Delikanli ol belhanda daha iyi taliscadan de , aynisi alex icin de gecerli

bu kadar maddi yatirim yapilmis bir adamin isik da vermiyorken , digeri de (selcuk) hali meydanda iken hala kisir sekilde bunlardan bariz sekilde iyi olan adamlari soyleyenlere sahsi meseleniz yuzunden laf atmayin

gecen icinde olmadigim karsilikli atismalara baktim da , o kadar gereksiz mantiksiz ve komik gorunuyor ki

yapmayin bunu , sonu yok , anlami yok , kazanani yok

yok yok yok

Oyuncular bu siralamada benim gozumde 3 uncu sirada kabahatlidir

birincisi bu adamlara kendileri hakkinda bu kadar kisa zamanda laubali , umursamaz dedirtecek ozellikleri varken bu kadar buyuk oranda maliyet reva goren yonetimler , belhanda hamlesinin klube maliyeti 100 milyon liranin uzerinde

ikincisi oyunculari yetenek ve yapabilecekleri olarak kapasiteleri bakimindan dogru degerlendiremeyip cok sey bekleyen bizler

ucuncu de , tabi ki bu isi para icin yaptiklari icin sozlesme kapma amacinda olan ama attiklari imzanin hakkini sahada vermeyen oyuncular

belhanda sizin hayalinizde kurdugunuz hic bir seyi yapamayacak , futbol mekaniklestikce malesef yetenek artik arka planda kaliyor oyuncu secimlerinde , biraz yetenekli olanlar da eski cok meziyetli oyuncular gibi gorulmeye baslandi , oysa en guzel ornek belhanda iste , ne var bu adamda ? Hic bir sey , ama biraz top ayagindayken kusura bakmayin hokkabaz oyuncu derim ben boylesine , hokkabazlik yapanlar hemen degerini katliyor

adam eksiltme yok , pasorluk eh iste , sut zinhar o da yok , topla mesafe kaydetme yok ..

bunlar olmayinca da savunmaya yardimla avunma basliyor

fakat zaten bunlari dogru degerlendirebilen bir tudor olsaydi gidip hala selcuktan medet ummazdi

adam acayip derecede laubali. umuyorum bu hali düzelir düzelmesse bu taraftar onuda oynatmaz

Ya kenan . Biraz insanlara satasmadan mesaj yaz allahini seversen , birak bu sinan polemigini kafandaki

malesef ki ornek verdigin iki adam , takimlarina , sohbetini ettigimiz sneijder ve belhanda dan katmer katmer cok katki veriyorlar

bunu sen de ben de goruyoruz , forumlara girip baktiginda fb seyircisi alex e , bjk liler taliscaya burada bizim sneijder ve belhanda gibi ortadan bolunuyorlar mi

bir fikirde bu kadar israrci olunmamali , her sey gun gibi ortada , sen su an belhanda yi taliscayla takas etmez misin ? Delikanli ol belhanda daha iyi taliscadan de , aynisi alex icin de gecerli

bu kadar maddi yatirim yapilmis bir adamin isik da vermiyorken , digeri de (selcuk) hali meydanda iken hala kisir sekilde bunlardan bariz sekilde iyi olan adamlari soyleyenlere sahsi meseleniz yuzunden laf atmayin

gecen icinde olmadigim karsilikli atismalara baktim da , o kadar gereksiz mantiksiz ve komik gorunuyor ki

yapmayin bunu , sonu yok , anlami yok , kazanani yok

yok yok yok
Sinan sana son dönemlerde ne oldu ya? Beslenmeni falan mi degistirdin, neden bu kadar gerginsin?
Samimiyetime inanip inanmamak senin bilecegin bisey ama niyetim katiyetlen satasmak degildi, bir sakaydi.

Ama madem öyle cagrina kulak asip cevap veriyorum.
Kibirbahce seyircisini bilmem, forumlarini eglence amacli takip ediyorum sadece, Alex konusunda fikirlerini bilmiyorum.
O yüzden Alex konusunda bölünmüs olup olmadiklarini bilmiyorum.
Takima katki konusunda hic simdi atilan gol, yapilan asiste falanda girmeyecegim.
Transferler neden yapilir, oyunculara para neden harcanir, sampiyon olmak icin, sampiyon olup Avrupa kupalarina katilmak icin.

Simdi, Alex dokuz sezon, üc sampiyonluk, sen inan yada inanma bunlardan birisi sike ile kazanilmis, ben tapelere bakmam yaptim ise kibirbahce icin yaptim aciklamasi benim icin itiraf anlamindadir, bir türkiye kupasi, üc süper kupa, hatirladigim kadari ile bir sampiyonlar ligi ceyrek finali, yanlis hatirlamiyorsam uefa kupasi yari finalinde alex yoktu. Yani sike ile kazanilan sampiyonlugu sayarsak, neden sayiyoruz onuda bilmiyorum ama hadi sayalim, üc sezonda bir sampiyonluk, dokuz senede bir türkiye kupasi ve bir sampiyonlar ligi ceyrek finali.

Sneijder, bes sezonda iki sampiyonluk, üc türkiye kupasi, üc süper kupa, bir sampiyonlar ligi ceyrek finali ve bir sampiyonlar ligi ikinci tur.
Yani 2,5 sezonda bir sampiyonluk, her 1,5-2 sezonda türkiye kupasi, bes sezonda bir sampiyonlar ligi ceyrek finali ve bir sampiyonlar ligi ikinci turu.

Alex ne kadar kazaniyordu bilmiyorum ama tahminimce dokuz sezonda aldigi para ile sneijderin bes sezonda aldigi para asagi yukari aynidir.
Takimlarina kazandirdiklari basarilarda Alexin ne gibi bir üstünlügü var anlamakta gercekten güclük cekiyorum su anda.
Daha kisa sürede ikiside ayni sayida sampiyonluk kazanmis, digerinin toplam kupa sayisi daha fazla ama daha önemlisi Avrupada kazanilan basarida daha iyi durumda.
Yani yapilan yatirim ve karsiliginda kazanilan paralarda kafa kafaya olduklarini düsünüyorum.
Taliscaya ve Belhandaya gecmeden önce sunu söylemek istiyorum, mantiksiz ve komik olan yorumlardan bahsetmeden önce insan ilk önce kendisi ne konustugunu bilmeli bence.

Gelelim Taliscaya, su ana kadar besiktasta bir sezon oynadi, kazanilan tek bir basari var oda sampiyonluk.
O sampiyonlugu dogru düzgün rakipleri olsa kazabilirlermiydi, bilmiyorum ama sahsi fikrim Basaksehire karsi zorlanan bir takimin kazanamayacagi yönünde.
Avrupada Taliscali Besiktasin ne sekilde elendigini sanirim tekrar etmeme gerek yok.
Ama Taliscayi Sneijder ile karsilastirmam icin Taliscanin en az onun kadar türkiyede onyamisligi olmasi lazim.
Gecen sezon icin bire bir istatistik üzerinden karsilastirirsak arada ben bir fark göremiyorum, ne toplam istatistikde nede derbi istatistiginde.
Belhanda ile Taliscayi takas edermiydim, bu sezon icin simdiye kadar konusacak olursam hayir.
Talisca bu sezon su ana kadar cok kötü.
Ha Bonservis üzerinden konusuyorsan bu biraz haksizlik olur, Talisca kiralik, Belhanda satin alindi.
Bugün Taliscayi satin almaya kalksan Belhandadan daha ucuz olacagini sanmiyorum.
Belhandayi yeterli buluyormuyum, hayir su ana kadar bulmuyorum ama onuncu haftaya kadar beklemek istiyorum.

Son düzenleme:
Acil gol atıp havaya girmesi formda kalması lazım yoksa kopup gidecek gibi duruyo..Dün takımın bozukluğunun temel sebeplerinden biriydi.Kötü zemin sıcak deplasman gibi etkenlerle çok kötü oynadı.. Havalı bi iç saha galibiyeti ve gol görmeli yoksa kayıp gider dye korkuyorm

Bir Talisca falan değil o açık ama çok yetenekli bir adam. Sadece oyunun içine daha fazla sokmak lazım.

Tabi böyle zeminlerde Belhanda'dan çok bişey beklemeyeceksin. Daha kuvvetli oyuncuların zemini dünki zemin.

Zaman gosterecek iyi transfer olup olmadigini

Yedegi olmamasi sikinti yaratiyor, ama maliyeti dusunulunce tartismasiz 11 oyunucusu olarak alinmis gibi

Yetenekli bir altyapi oyuncusu (bkz. Atalay) birkac mac kesip iyi oynarsa bu da kendine gelecektir

Oyuncular bu siralamada benim gozumde 3 uncu sirada kabahatlidir

birincisi bu adamlara kendileri hakkinda bu kadar kisa zamanda laubali , umursamaz dedirtecek ozellikleri varken bu kadar buyuk oranda maliyet reva goren yonetimler , belhanda hamlesinin klube maliyeti 100 milyon liranin uzerinde

ikincisi oyunculari yetenek ve yapabilecekleri olarak kapasiteleri bakimindan dogru degerlendiremeyip cok sey bekleyen bizler

ucuncu de , tabi ki bu isi para icin yaptiklari icin sozlesme kapma amacinda olan ama attiklari imzanin hakkini sahada vermeyen oyuncular

belhanda sizin hayalinizde kurdugunuz hic bir seyi yapamayacak , futbol mekaniklestikce malesef yetenek artik arka planda kaliyor oyuncu secimlerinde , biraz yetenekli olanlar da eski cok meziyetli oyuncular gibi gorulmeye baslandi , oysa en guzel ornek belhanda iste , ne var bu adamda ? Hic bir sey , ama biraz top ayagindayken kusura bakmayin hokkabaz oyuncu derim ben boylesine , hokkabazlik yapanlar hemen degerini katliyor

adam eksiltme yok , pasorluk eh iste , sut zinhar o da yok , topla mesafe kaydetme yok ..

bunlar olmayinca da savunmaya yardimla avunma basliyor

fakat zaten bunlari dogru degerlendirebilen bir tudor olsaydi gidip hala selcuktan medet ummazdi
1429101721.gif

Yalnız yetenek ile mekanik futbolu çok güzel bir şekilde birleştiren futbolcularda yok değil, aksini söylememişsin zaten lakin parmak basmak zorunda hissettim kendimi.

Önümüzdeki haftadan itibaren takır takır futbol oynayıp hepimizi g.t etse ne güzel olur değil mi ? Hiç sanmıyorum ama keşke etse.

Sneijder isminden bıktırdınız ya. Sneijder'in bu sistemde oynama ihtimali yok ve artık başka takımda. Hee Belhanda yerine daha skora yakın isim alınabilir miydi? Bilinmez.

Bonservis fiyatları artık uçtu. Belhanda'dan iyisi en az 15M-20M'den aşağı olmaz. Geçen yıl 3.olan Nice'de banko oynadı. Yabana atılmamalı.

Tallisca zaten Bjk'nin tapusunda değil. Seneye olmayacak. Tallisca'da sadece gole yönelik oyuncu. Kilit pası,oyun kurması yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt