#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse 2-3 hafta daha bekleyelim görelim böyle leş oynamaya devam ederse yedeğe çekilir zaten Tudor adaletli forma dağıtan bi adama benziyo

Adam Bremen'de düzenli 11 oynuyor sürekli. Katkısıda yüksek. Piyasa değeride Bremen'in Avrupa arenasında olmamasından düşük, ona rağmen 15 den aşşağı vermezler BENCE.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almanya'da fiyatlar PL gibi yüksek değil. 10M versen sırtında taşıyarak verirdi Bremen. Adamlar 2M'a almış zaten. Bremen öyle her yıl 15-20M'a oyuncu satan bir kulüp değil. Adamların bu sene sattığı en pahalı oyuncu 8M'a Gnabery. (5M'a almışlardı) O da Bayern'e yani...

Son düzenleme:
Arkadaslar yonetim de suclu bu konuda.
Belhandayi Snejderin yerine aldik der gibi taraftarin onune attilar. Bi ton para verip 10 numarayi verdiler . Hem taraftarin beklentisini yukselttiler hem de belkide oyuncunun psikolojisini bozdular.

Adamin paslari yeter be...
Selcuk yerine bu olsaydi o pozisyonda Gomise topu sadece kaleye yuvarlamak kalirdi

Bizdeki Sneijder sadece 4. Yıldız sezonu 1 sene bambaşkaydı. Son 2 sene rezalet. İlk geldiğinde idare eder, Mancini sezonunda iyiydi ama çok iyi değil.

Sneijder o 2 rezalet (!) sezonda 11 gol 27 asist uretmis. Yani adam rezil oynayip sictigi 2 sezon 38 gole etki etmis!!

Wesley Sneijder (Nice) @ Mackolik.com

Oysa muhtesem, super belhanda da son 2 sezonda tam 5 gol 7 asist uretmis!! 12 gole etki etmis. Sonra son 4 seneye bakayim dedim son 4 sene toplami 22 gole etki ediyor!!! Hala 38 etmiyor !!!

Younes Belhanda (Galatasaray) @ Mackolik.com

Ne hikmetse bu muhtesem belhandanin en iyi oldugu herhangi 2 seneyi secmeye calisiyorum Sneijderin en kotu 2 senesini yakalayamiyor ne hikmetse??

Sonra bir de baktimki kariyerinin en basindan 2009 dan beri belhanda toplam 52 gole etki etmis tum profesyonel kariyeri boyunca !!

Sneijder son 2 rezalet (!) Sezonununda 38 gole etki edebilmis .

Bir avuc GS li gorunumundeki Sneijder dusmanina klavuz olsun bu veriler !!

Heee iste bu belhandaya da 10 milyon euro bonservis odedik, 3.350 milyon euro da yillik oduyoruz!!

Sneijder o 2 rezalet (!) sezonda 11 gol 27 asist uretmis. Yani adam rezil oynayip sictigi 2 sezon 38 gole etki etmis!!

Oysa muhtesem, super belhanda da son 2 sezonda tam 5 gol 7 asist uretmis!! 12 gole etki etmis. Sonra son 4 seneye bakayim dedim son 4 sene toplami 22 gole etki ediyor!!! Hala 38 etmiyor !!!

Ne hikmetse bu muhtesem belhandanin en iyi oldugu herhangi 2 seneyi secmeye calisiyorum Sneijderin en kotu 2 senesini yakalayamiyor ne hikmetse??

Sonra bir de baktimki kariyerinin en basindan 2009 dan beri belhanda toplam 52 gole etki etmis tum profesyonel kariyeri boyunca !!

Heee iste bu belhandaya da 10 milyon euro bonservis odedik, 3.350 milyon euro da yillik oduyoruz!!
Belhanda'nın alınması yanlış ama yürüyecek hali kalmamış Wesley'i istatistiklerle övmeye çalışmak ayrı komedi. İstatistikse Selçuk'un da en az Wesley kadar istatistiği vardır ve bir OS için gayet yüksek istatistikler.
Her şey istatistikse Burak bu ligde gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biridir.
Vs vs.

Wesley de leş, Selçuk da leş. İkisini bir gönderecektik kurtulacaktık hata ettik. Tek farkları Selçuk daha uzun zamandır böyle. İkisi de leş gibi ve yürüyecek halleri kalmamış. Futbol bunları bırakmış...

Belhanda tabelacı bir oyuncu değil, ayrıca skora katkı yapmak bir anlam ifade etmiyor, oyuna verdiği katkı 0, son 2 sezonda derbi kazanamadık lig kupası YÖK, 6. Ve 4. Olduk. ? Akhisar'a 3 Alanya'ya 3 Antep'e 2 asist yapacağına sadece derbilerde yapmasını yeğlerdim, Sneijder geçen sene ilk 5 deki takımlara karşı 0 gol 1 asist. Konu bu zaten. Belhanda tabelacı değil oynatan bir oyuncu. Gol ve Assistle adam yargılayan birisin. O zaman Maradona Ronaldo'dan daha kötü topçu? Alex Ferguspn un lafını hatırlatmaktan bıktım. Ayrıca geçen sene 5 gol 7 asist şik skor yaptıysa. Takım katkısını skora yansıtırsak boş boş top oynayıp 20 gol 20 asiste bedeldir.

Modriç geçen sene 8-10 numara oynadı 42 maçta 1 gol 4 asist ama tabi Sneijder daha iyiydi geçen sene 5 gol 15 asist.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda'dan ne bekliyorsunuz , ona göre değerlendirin performansını. Belhanda'nın oyun görüşü Sneijder kadar yüksek değildir. İkisi farklı oyuncular bence. Belhanda takım oyuncusudur , 10 numara değildir benim gözümde. Mental sıkıntılarıda var zaten bu bilinen birşey. Tüm suç yönetimde. Bu adamı alır almaz 10 numarayı verdiler , ister istemez beklentiler arttı. Herkes Sneijder'den sonra fark yaratmasını bekledi. Sonuç malum. Bence yanlış transferdi , bize lazım olan 10 numara başka tarzdı. Mesela Sosa'yı alsak daha faydalı olurdu, hücumda çok katkı sağlardı. Belhanda 9 milyon edecek oyuncu değil. 4-5 milyona veya kiralık gelseydi, 10 numara değilde başka bir numarayı alsaydı beklentilerde farklı olurdu ve bu onun performansına yansırdı. Şuan ister istemez üzerinde baskı var. Sivas maçında oyuna dahil olmak için çok çırpındı.

Belhanda'nın alınması yanlış ama yürüyecek hali kalmamış Wesley'i istatistiklerle övmeye çalışmak ayrı komedi. İstatistikse Selçuk'un da en az Wesley kadar istatistiği vardır ve bir OS için gayet yüksek istatistikler.
Her şey istatistikse Burak bu ligde gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biridir.
Vs vs.

Wesley de leş, Selçuk da leş. İkisini bir gönderecektik kurtulacaktık hata ettik. Tek farkları Selçuk daha uzun zamandır böyle. İkisi de leş gibi ve yürüyecek halleri kalmamış. Futbol bunları bırakmış...

GS gol sıkıntısı cekecek. Cunku buyuk takim forvet arkasi laga luga yapmaz skora etki eder. Etmiyorsa kenarda oturur. Malesef gole etki edemeyen forvet arkamiz var. Bu skandal !!

Burak evet ulkenin en iyi forveti.

Selcuk istatistigi son 2 yil 9 gol 3 asist. 12 gole etki etmis ama bu 12 golun 6 si penalti!!!

Belhanda'dan ne bekliyorsunuz , ona göre değerlendirin performansını. Belhanda'nın oyun görüşü Sneijder kadar yüksek değildir. İkisi farklı oyuncular bence. Belhanda takım oyuncusudur , 10 numara değildir benim gözümde. Mental sıkıntılarıda var zaten bu bilinen birşey. Tüm suç yönetimde. Bu adamı alır almaz 10 numarayı verdiler , ister istemez beklentiler arttı. Herkes Sneijder'den sonra fark yaratmasını bekledi. Sonuç malum. Bence yanlış transferdi , bize lazım olan 10 numara başka tarzdı. Mesela Sosa'yı alsak daha faydalı olurdu, hücumda çok katkı sağlardı. Belhanda 9 milyon edecek oyuncu değil. 4-5 milyona veya kiralık gelseydi, 10 numara değilde başka bir numarayı alsaydı beklentilerde farklı olurdu ve bu onun performansına yansırdı. Şuan ister istemez üzerinde baskı var. Sivas maçında oyuna dahil olmak için çok çırpındı.

Ya ben isimler uzerinden tartisiyorum gibi gozukuyor ama aslinda o degil.

Ben tek forvet oynuyorsam o forvetin arkasinda bir oyuncu var ise o adam golcu ve sut tehdidi olan bir oyuncu olmasi sartoglu sarttir!!

Belhanda sanirim sivas maciydi ceza sahasi icinde bombos kaleci ile karsi karsiya kaldiginda 2 kale yukari vuruyorsa bizim forvet arkamiz olamaz malesef.

Son düzenleme:

Ben tek forvet ounuyorsam o forvetin arkasinda bir oyuncu var ise o adam golcu ve sut tehdidi olan bir oyuncu olmasi sartoglu sarttir!!

Belhanda sanirim sivas maciydi ceza sahasi icinde bombos kaleci ile karsi karsiya kaldiginda 2 kale yukari vuruyorsa bizim forvet arkamiz olamaz malesef.
Belhanda bizim sisteme uymuyor , bencede 10 numara oynayacak bir oyuncu değil.Maliyetide fazla yani o paraya çok daha iyi bir transfer yapıp gerçek bir 10 numara alabilirdik.

GS gol sıkıntısı cekecek. Cunku buyuk takim forvet arkasi laga luga yapmaz skora etki eder. Etmiyorsa kenarda oturur. Malesef gole etki edemeyen forvet arkamiz var. Bu skandal !!

Selcuk istatistigi son 2 yil 9 gol 3 asist. 12 gole etki etmis ama bu 12 golun 6 si penalti!!!

Selçuk inan son 2 sezon Ç: 21 GOL 8 ASİST. İyi bak ? Hatta 6. lık sezonu gol rekoru kırdı. İyi sallıyon. Sneijder den fazla katkı yaptı 2 senede.

Selcuk Inan - Performans 17/18 | Transfermarkt

Son düzenleme:

Ben tek forvet oynuyorsam o forvetin arkasinda bir oyuncu var ise o adam golcu ve sut tehdidi olan bir oyuncu olmasi sartoglu sarttir!!

Sneijderin son 2 senede karşı karşıya kaçırdığı net 10 gol vardır. Belhandaya ilkinde yaptığın yoruma bak.

Burada ismi gecen adamlarin hepsi icin benzer bahaneler var .. mesela

- ama savunmaya yardim ediyor
- aslinda asil gorevi gol atmak degil
- takim iyiyse o da iyi ..

bu kliseler dun sneijder icin soyleniyordu , bugun belhanda .. ama herkes beyninde forumda dedigini yutmamaya calissa da biliyor ki bu 2 adam da rezil performanslar ve onlara yapilan yatirimi bosa cikaracak oyunlar sergiliyorlar ... zaten bu adamlarin oyunlarindan genel bir memnuniyet olsa bu kadar uzun tartismalara konu olmaz

ben sneijder icin elestirilerimi 2015-2016 sezonunun ilk haftalarinda baslatmistim , ve tahminim o sezonun sonunda isinin bittigi ve selcukla beraber dehlenmesi gerektigiydi , bu yapilmadi , ikisi de devam etti , daha da dibe vurduk

sneijder sezonu 3 golle tamamlarken , tolga 3 haftada 3 gol atti , tolganin gorevi gol atmak mi ? passa ndiaye de atiyor .. iyi ve yetenekli oyuncu icin boyle 8 numara 10 numara gibi ayrimlara da fazla inanmiyorum

tam sneijder dan ve onun takim ici hantalligindan kurtulundu ve oh be artik surat ve cabukluk kazanildi derken bu belhandanin manasiz varyeteleri , selcuk un beynimize kazinan agir aksak futbolu yuzunden o dinamizmi kaybediyor takim

belhanda bu takimda 11 oynar , ama selcuksuz . selcuk varsa belhandayla beraber gecen seneye donulur cunku bu bolge yetenekten ziyade dinamizm ve fizik gucu gerektiriyor bugunun futbolunda

modric ornegi verilmis , modric in farki oynadigi takimda ve milli takimda topla mesafe kaydederken yaninda oynayan ekstra yetenekli diger oyuncularin da blok halinde bu adamin ilerleyisine katilabilmesi

sen hirvat milli takiminin ya da real madrid in oyuncularina sahip olmadigin icin sana modric bile gelse real madrid deki modric olmayacak

buna karsin sen belhanda ya da sneijder i git madrid e koy , oynar , ama almazlar cunku takim oyunu ile uyumsuz adamlari barindirmiyorlar , bence ben arfa cok yetenekli bir adam ama goruyorsunuz o da surekli sorunlu , 2 sene sonra hakim ziyech de benzer seyler yasayabilir

o yuzden surekli zar atip duses beklemek yerine oraya fernando ya da ndiaye tarzi bir adam daha alip iyice dinamizmi arttirmak gerekirdi , bu acigi kapatacak adam feghouli olabilir

Modriç geçen sene 8-10 numara oynadı 42 maçta 1 gol 4 asist ama tabi Sneijder daha iyiydi geçen sene 5 gol 15 asist.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Luka Modric - Detaillierte Leistungsdaten | Transfermarkt

nerde OM olarak oynamis ? göstersene bi . Modric son 3 sezonda bir kere OM oynamis oynamamis. gecen sezon Isco, Asensio OM di, Ondan önce James OM di. Modric hic om oynamadi. Arastir azicik tekrar ediyorum

30 gol atan Burak mı yoksa 12 gol atan Elmander mi daha iyi oyuncu? Konu burada saklı. Elmander az attı ama OS'mız o sene 30 gol atmıştı onun sayesinde toplamda. İnanılmaz bi skor bu. Asistleri saymıyorum bile. 45 gole direk etki etmiştir heralde ilk FT sezonu orta sahalarımız. Olay bu işte. İstatistik mini etek gibidir, her şeyi gösterir ama asıl merak edileni göstermez.
Oyun içi katkısı her şeyden önemlidir.

12 golün 6'sı penaltı diyorsun. Peki ama Wesley o 22 asistin kaçını duran toptan bulmuş? Derbilerde neden 0 gol 1 asist ile oynamış? (o bir de duran top) İkili mücadele kazanma, takım defansına katkısı, etrafındaki oyunculara alan yaratma vs gibi konular malum 2 senedir Wesley'in. En büyük silahlarından biri olan şutları bile eskisi gibi değildi.

Gitmesi doğru karardı ama yerine gelen Belhanda yanlış tercihti.

Belhanda ile Wesley'in karşılaştırılması da yanlış. Belhanda Wesley'e göre klasik bir 10 numara değil. Çok daha komple bir oyuncu. Her şeyden belli ölçüde var. 8 numara özellikleri taşıyan bir 10 numara. Onu özel kılan nokta bu işte. Günümüzde Wesley tipi tek meziyetli oyuncuların yeri yok artık.

Kafasını verirse inanılmaz işler yapacak potansiyel var. Birkaç pozisyonda bunu gösteriyor zaten ama bunları maç içine yayması gerek. Umarım yayar. İlk 2 maçta gayet iyiydi ama son 2 maçta çok kötüydü. Konuşmak için erken tabii ama şu ana kadar pek umut vermedi bana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt