#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luka Modric - Detaillierte Leistungsdaten | Transfermarkt

nerde OM olarak oynamis ? göstersene bi . Modric son 3 sezonda bir kere OM oynamis oynamamis. gecen sezon Isco, Asensio OM di, Ondan önce James OM di. Modric hic om oynamadi. Arastir azicik tekrar ediyorum

OM den kastım o değil. Real maçlarını izliyonmu ? Casemiro 6 oynuyor Kros ve Modriç belhanda ile ndiaye gibi 8 oynuyor. Maç içinde sürekli 10 numaraya gidiyor modriç. Yuh yani bunuda inkar ediyor yazık ya beyin yok galiba.

Belhanda bizim sisteme uymuyor , bencede 10 numara oynayacak bir oyuncu değil.Maliyetide fazla yani o paraya çok daha iyi bir transfer yapıp gerçek bir 10 numara alabilirdik.

Valla Sneijder bu yil kalacakti sozlesmesini bitirecektik. Bu iyi takimla Ortalama 20 gole etki ederdi.

Bu belhandaya 1p milyonu gommeyip seneye de gidip Taliscaya salça olacaktik.

Simdi Nice te sneijder napiyo diyorlar. Adam 1 temmuzda geldi sonra geldi gitti muhabbetleri oldu kampa goturulmedi sonra gonderildi nice ile bilmem ne kadar zaman sonra sozlesme imzaladi. Su an antreman almadigindan kotu tabi ama kalip Tudorun antremanini alacakti.

Pres yapiyomusda kosuyomusda zirr pirt. Tek forvetin arkasindaysan senin kostugun km degil yaptigin asist, attigin gol beni ilgilendirir.

Gomis gol atmazsa biz ne yapariz??

30 gol atan Burak mı yoksa 12 gol atan Elmander mi daha iyi oyuncu? Konu burada saklı. Elmander az attı ama OS'mız o sene 30 gol atmıştı onun sayesinde toplamda. İnanılmaz bi skor bu. Asistleri saymıyorum bile. 45 gole direk etki etmiştir heralde ilk FT sezonu orta sahalarımız. Olay bu işte. İstatistik mini etek gibidir, her şeyi gösterir ama asıl merak edileni göstermez.
Oyun içi katkısı her şeyden önemlidir.

12 golün 6'sı penaltı diyorsun. Peki ama Wesley o 22 asistin kaçını duran toptan bulmuş? Derbilerde neden 0 gol 1 asist ile oynamış? (o bir de duran top) İkili mücadele kazanma, takım defansına katkısı, etrafındaki oyunculara alan yaratma vs gibi konular malum 2 senedir Wesley'in. En büyük silahlarından biri olan şutları bile eskisi gibi değildi.

Gitmesi doğru karardı ama yerine gelen Belhanda yanlış tercihti.

Belhanda ile Wesley'in karşılaştırılması da yanlış. Belhanda Wesley'e göre klasik bir 10 numara değil. Çok daha komple bir oyuncu. Her şeyden belli ölçüde var. 8 numara özellikleri taşıyan bir 10 numara. Onu özel kılan nokta bu işte. Günümüzde Wesley tipi tek meziyetli oyuncuların yeri yok artık.

Kafasını verirse inanılmaz işler yapacak potansiyel var. Birkaç pozisyonda bunu gösteriyor zaten ama bunları maç içine yayması gerek. Umarım yayar. İlk 2 maçta gayet iyiydi ama son 2 maçta çok kötüydü. Konuşmak için erken tabii ama şu ana kadar pek umut vermedi bana...

12 gol değil 21 gol 8 assist 7 penaltı.

Valla Sneijder bu yil kalacakti sozlesmesini bitirecektik. Bu iyi takimla Ortalama 20 gole etki ederdi.

Bu belhandaya 1p milyonu gommeyip seneye de gidip Taliscaya salça olacaktik.

Simdi Nice te sneijder napiyo diyorlar. Adam 1 temmuzda geldi sonra geldi gitti muhabbetleri oldu kampa goturulmedi sonra gonderildi nice ile bilmem ne kadar zaman sonra sozlesme imzaladi. Su an antreman almadigindan kotu tabi ama kalip Tudorun antremanini alacakti.

Pres yapiyomusda kosuyomusda zirr pirt. Tek forvetin arkasindaysan senin kostugun km degil yaptigin asist, attigin gol beni ilgilendirir.

Gomis gol atmazsa biz ne yapariz??

Sen bana cevap ver. Selçuk 2 sezon 21 gol 8 asist. 29 gole katkı. Sneijder 28 gole katkı. Şimdi Selçuk 2 senede Sneijder den dahamı iyiydi ? Skorcu çocuk konuş.

OM den kastım o değil. Real maçlarını izliyonmu ? Casemiro 6 oynuyor Kros ve Modriç belhanda ile ndiaye gibi 8 oynuyor. Maç içinde sürekli 10 numaraya gidiyor modriç. Yuh yani bunuda inkar ediyor yazık ya beyin yok galiba.

Realin her macini izlerim merak etme sen o nu. Kroos ve Modric ofansif partini degistirerek oynuyorlar. Hatta tamamiyle rotasyona giderek, Modric kendisini arkaya birakip Casemiro 8 no olarak oynuyor.

Beyin kimde yok belli . Arastir, Matchstudylere bak, olmadi özetlere bak , ne bilim arastir iste. Allah sanada bosuna beyin vermedi. Kullan azicik, tozlanmis baya

Realin her macini izlerim merak etme sen o nu. Kroos ve Modric ofansif partini degistirerek oynuyorlar. Hatta tamamiyle rotasyona giderek, Modric kendisini arkaya birakip Casemiro 8 no olarak oynuyor.

Beyin kimde yok belli . Arastir, Matchstudylere bak, olmadi özetlere bak , ne bilim arastir iste. Allah sanada bosuna beyin vermedi. Kullan azicik, tozlanmis baya

Casemiro 8 dedi :D Tamam kardeşim bir yürü git ya. Harbi git ya. Bir gram futbol bilmiyorsun bir gram. Safi israf.

Sen bana cevap ver. Selçuk 2 sezon 21 gol 8 asist. 29 gole katkı. Sneijder 28 gole katkı. Şimdi Selçuk 2 senede Sneijder den dahamı iyiydi ? Skorcu çocuk konuş.

harbiden gerizekalimisin sen ? Selcuk ne tür gol atti? yüzde 90 penalti . Yok abi insan bukadar mal olamaz. Sneijder kac kere mac icinde kendisini geri birakip topu öne götürdü, selcöp bir halt beceremedi diye. Belhandanin öyle seyleri yapmayacagini yapamadigini anlayacaksin haftalar gectikce . Adami hic izlememissin anlasilan

Casemiro 8 dedi :D Tamam kardeşim bir yürü git ya. Harbi git ya. Bir gram futbol bilmiyorsun bir gram. Safi israf.

Dogru oku, Maca göre Modric kendisini 6 no olarak geri birakirken, Casemiro öne impact icin geciyor. 90dk boyunca mi yazmisim?

Moderatör tarafında düzenlendi:
harbiden gerizekalimisin sen ? Selcuk ne tür gol atti? yüzde 90 penalti . Yok abi insan bukadar mal olamaz. Sneijder kac kere mac icinde kendisini geri birakip topu öne götürdü, selcöp bir halt beceremedi diye. Belhandanin öyle seyleri yapmayacagini yapamadigini anlayacaksin haftalar gectikce . Adami hic izlememissin anlasilan

6 penaltı golu 6 ?? Sneijder de asistleri duran top hep. AĞLA. Ben her adamı her türlü izledim merak etme. Belhanda gol attığında sadece kuşlara değil başkalarınada giricek. Belhandanın net olarak 20 maçını izledim 6 snelik dönemde. Tam takımıma istediğim adamdı. Ama alışma sürecinde.

Sneijder o 2 rezalet (!) sezonda 11 gol 27 asist uretmis. Yani adam rezil oynayip sictigi 2 sezon 38 gole etki etmis!!

Wesley Sneijder (Nice) @ Mackolik.com

Oysa muhtesem, super belhanda da son 2 sezonda tam 5 gol 7 asist uretmis!! 12 gole etki etmis. Sonra son 4 seneye bakayim dedim son 4 sene toplami 22 gole etki ediyor!!! Hala 38 etmiyor !!!

Younes Belhanda (Galatasaray) @ Mackolik.com

Ne hikmetse bu muhtesem belhandanin en iyi oldugu herhangi 2 seneyi secmeye calisiyorum Sneijderin en kotu 2 senesini yakalayamiyor ne hikmetse??

Sonra bir de baktimki kariyerinin en basindan 2009 dan beri belhanda toplam 52 gole etki etmis tum profesyonel kariyeri boyunca !!

Sneijder son 2 rezalet (!) Sezonununda 38 gole etki edebilmis .

Bir avuc GS li gorunumundeki Sneijder dusmanina klavuz olsun bu veriler !!

Heee iste bu belhandaya da 10 milyon euro bonservis odedik, 3.350 milyon euro da yillik oduyoruz!!

Selçuk o 2 rezalet (!) sezonda 20 gol 7 asist uretmis. Yani adam rezil oynayip sictigi 2 sezon 27 gole etki etmis!!

Yasin o 2 rezalet (!) sezonda 21 gol 9 asist uretmis. Yani adam rezil oynayip sictigi 2 sezon 30 gole etki etmis!!!!!!

Yoksa istatistikler her şeyi anlatmıyor mu?!?!?!?!?

!!!!!!

!!!!!!!!!

Yav bi sus artık be dırdırdır kafamız şişti.

sent via GSC

Selçuk o 2 rezalet (!) sezonda 20 gol 7 asist uretmis. Yani adam rezil oynayip sictigi 2 sezon 27 gole etki etmis!!

Yasin o 2 rezalet (!) sezonda 21 gol 9 asist uretmis. Yani adam rezil oynayip sictigi 2 sezon 30 gole etki etmis!!!!!!

Yoksa istatistikler her şeyi anlatmıyor mu?!?!?!?!?

!!!!!!

!!!!!!!!!

21 gol 8 asist. Kupa ve Avrupa kupaları dahil. 6 penaltı. Ama sonuçta skor skordur kardeşim. Modriç 1 gol 4 asist yapıyor ama sneijder ile selçuk daha iyi. Geçen sene dünyanın en iyi 2 orta sahası bizdeydi birini yollayıp birini niye külübeye yolladık yaw ? Her sene 15 skor veriyo bunlar.

6 penaltı golu 6 ?? Sneijder de asistleri duran top hep. AĞLA. Ben her adamı her türlü izledim merak etme. Belhanda gol attığında sadece kuşlara değil başkalarınada giricek. Belhandanın net olarak 20 maçını izledim 6 snelik dönemde. Tam takımıma istediğim adamdı. Ama alışma sürecinde.

Belhandayi hic izlemedigin belli anlasilan. Yoksa onca kez dedigim gibi S04 ve Kiew dönemlerinden sonra itiraz etmen gerekiyordu. Vasat seviciysen eyvallah.

Agla nedir la ? Ergenmisin, kiz gibi trib atma derdindemisin ?

Aglıyorsun çünkü. Her geçen gün katlanarak uzatma hadi.

kendini parcalayan sensin buarada. Aglayan da sensin. Utanmasan baska seyleri de isin icine katacaksin. Dogrular acitir evet, ama yeni seyler ögrenmis oluyorsun. Iyi forumlar dicemde,...

Su an o kadar oyuncu sempatizanligi uzerinden tartisiyorsunuz ki , ve o kadar sonsuz bir tartisma ki bu , sneijder cilar vardi , anti sneijder cilar vardi , simdi sneijder gitti ,sneijder ve belhandacilar basladilar duelloya

eski yeni ornekleri harmanlarsak , bize modric degil sneijder degil , lincoln degil , bize demin ismi gecen kross , eski alman ballack gibi adam lazim

omzu dayayinca kendini yerde bulmayacak ,fizik gucu yerinde , dayanikli ve digerlerinden sadece 1 tik da olsa daha yetenekli .. mesela hep cita olarak kabul ettigimiz hagide neler vardi bir dusunelim

surat var mi , vardi , her sezon 10 a yakin ceza alani disindan sutla asirma ,su bu ,sert sut golu var miydi vardi , pasorlugunu daha ilk maclarindan birinde PSG ye karsi zaten ispatlamisti , frikik vardi , penalti vardi , top saklama , macin tansiyonuyla oynama ,hersey vardi , sanirim tek eksigi kafa hakimiyetiydi , ama onu bile yapip kafa golu atarak ayrildi ulkeden

simdi ismi boyuna dolasan adamlarda o donemki 10 numara kalitesini beklerken , kendi cevresinde topu harmanlama sevdasiyla rakibin yerlesmesine firsat veren sneijder mi , sut becerisini bir kere goremedigimiz belhanda mi , guilano mu ... hangi yetenek var ki bu saydigim ?

ben pasorluk disinda bu adamlarda digerlerinden siyrilan hic bir fark gormuyorum .. bu yuzden de sneijder destekcileri son 2 sezonu surekli takim kotuydu veya gorevi gol degil kliseleri ile aklamaya calismasinlar , belhandadan halen umudu olanlara saygi duyarim , oynar da bu takimda , ama ondan da oyle 10 milyon bonservisli , 3 bucuk milyon euro senelik ucretli katkisi beklemeyin ,alamayacaksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt