#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış, Kiev her sene nereye kiraya vereceğini şaşırmış, kalktık 8 milyon euro verdik. 2-3 milyon bonservis, 2 milyon maaşla 2 + 1 yıl gelse kimsenin yüksek beklentisi olmazdı ve tabii 10 numara verilmese (yada almasa). Beklentilerin altında eziliyor bariz. inşallah kendini toparlar da belki talibi çıkar seneye. Tamam savunması filan iyi de sırtındaki forma 10 numara be kardeşim. İki şut çek, iki driplingle adam eksilt, forvete yakın dur.

Biz 8+2 vermesek 8.6m a sevillaya gidiyordu. Uğur karakullukçunun tweeti.

Selçukta 29 gole etki etmiş. Oda süper maestro o zaman. Puahahah güncel futbolda. Durarak oynayan . Gol asist odaklı futbolcular artık iş yapmıyor. Selçuk ile Sneijder in bitmesinin en büyük nedenlerinden biride bu. Statik futbol yok artık. Birtek barca öyle oynuyor. Hala cevap veremiyorsun yazık. Vallaha yazık. Köşeye sıkışınca bari haklısın der insan.

Bu mesajinda haklisin ama belhanda ozelinde de kendinle celiskiye dusuyorsun .. bugun yeteneksiz de olsa tolga hizli , ndiaye hizli , fernando hizli degilse de mudahalelerinde cabuk , feg hepsinden daha atik ve uyanik

belhandayi 5-6 mac izledik , takimin selcuktan sonra en yavas adami , topu aldiginda tum rakip yerlesiyor ve tum hizli hucumlari set hucumuna donduruyor takim mecburen

ben mi yanlis goruyorum bilmiyorum ama belhandanin GS nin suratli oyununa hic bir katkisini goremiyorum acikcasi ..

Gnabry. Onun işi karışık opsiyonu falan vardı aldıklarında öyle anlaşmışlardı.

Yok olmazdı 10'a bırakmazlar onu. Adam gelir gelmez Bremen yükselişe geçti ligin ikinci yarısı en fazla puan toplayan takımlardan birisiydi Bremen. 6 Ay top oynadı bu sezon hemen kaptan yaptılar bu sezon.

sent via GSC
Belhanda yerine orjinal bi 8 numara almalıydık ve 3'lü orta sahaya dönmeliydik. 10M'a çok daha iyi bi adam bulunabilirdi...

Bu mesajinda haklisin ama belhanda ozelinde de kendinle celiskiye dusuyorsun .. bugun yeteneksiz de olsa tolga hizli , ndiaye hizli , fernando hizli degilse de mudahalelerinde cabuk , feg hepsinden daha atik ve uyanik

belhandayi 5-6 mac izledik , takimin selcuktan sonra en yavas adami , topu aldiginda tum rakip yerlesiyor ve tum hizli hucumlari set hucumuna donduruyor takim mecburen

ben mi yanlis goruyorum bilmiyorum ama belhandanin GS nin suratli oyununa hic bir katkisini goremiyorum acikcasi ..

Aksini iddia etmiyorum, top kontrol edecekken oyunu iyi okuyamayıp ağır kalıyor çok. Hala fiziksel olarak 90 dakika kaldıramıyor ve deplasman maçlarında silik görüntüde.

Belhanda yerine orjinal bi 8 numara almalıydık ve 3'lü orta sahaya dönmeliydik. 10M'a çok daha iyi bi adam bulunabilirdi...

Aynen öyle ancak alındıktan sonra itin götüne sokmanın manası yok. Zaten 4-2-3-1 oynayacağız diye alındı belhanda. İlk sistem oydu. Baktı olmuyor Fernandoyu geri çekti. Belhandayıda 8 e. İsim olarak aklıma 8 numara gelmiyor ama scouting ve cenk ergün bulurdu illaki.

Aksini iddia etmiyorum, top kontrol edecekken oyunu iyi okuyamayıp ağır kalıyor çok. Hala fiziksel olarak 90 dakika kaldıramıyor ve deplasman maçlarında silik görüntüde.

iste bu yuzden de suc belhanda ya da sneijderde degil .. bu tip adamlara gore oyun kurmak istedigini tudor un da pek sanmiyorum ,sanirim belhanda bir sneijder unutturma amacli yonetim hamlesi idi ,ki yonetimin de bu isten ne kadar anladigi gecmisten beri malumumuz

ama bu adam alindi ise oynatilacak , zaten selcuk a kasayla para veriliyor , bu kadar zengin bir klup degil GS , oynatmadigi adamlara 20 milyon euro maas dagitacak kadar

latovlevici ve fegouli gelince takimda yedek kalmaya en namzet durumda su an (selcuk u saymiyorum , o klubede bile olmamali ayri , tudor un tek hatasi bence)

Selçukta 29 gole etki etmiş. Oda süper maestro o zaman. Puahahah güncel futbolda. Durarak oynayan . Gol asist odaklı futbolcular artık iş yapmıyor. Selçuk ile Sneijder in bitmesinin en büyük nedenlerinden biride bu. Statik futbol yok artık. Birtek barca öyle oynuyor. Hala cevap veremiyorsun yazık. Vallaha yazık. Köşeye sıkışınca bari haklısın der insan.

27 gol.

13 u penalti.

Belhandadan fayda almanin tek bir yolu var , o yol digerlerinin 5-10% daha cok ozverili olmasini gerektirecek belki ama dogru olan bir yol

belhandanin tek bir artisi var , o da bu tip oyuncuyu sevenleri ayaga kaldirabilecek olmasi , belli ki takim iyi seyirciye oynayacak bu sezon , belhandayi gizli forvet gibi , daha sinan gumus ya da yasin vari oynatip , bu adami surekli ceza alanina sokmak , bak orada o yetenegi ise yarayip enteresan gollerle takimi ve stadi costurabilir

suan adim adim emre belezoglunun gorevine dogru yaklasiyor neredeyse gunden gune .. o zaman da bu elestiriler alir yurur

Belhandadan fayda almanin tek bir yolu var , o yol digerlerinin 5-10% daha cok ozverili olmasini gerektirecek belki ama dogru olan bir yol

belhandanin tek bir artisi var , o da bu tip oyuncuyu sevenleri ayaga kaldirabilecek olmasi , belli ki takim iyi seyirciye oynayacak bu sezon , belhandayi gizli forvet gibi , daha sinan gumus ya da yasin vari oynatip , bu adami surekli ceza alanina sokmak , bak orada o yetenegi ise yarayip enteresan gollerle takimi ve stadi costurabilir

suan adim adim emre belezoglunun gorevine dogru yaklasiyor neredeyse gunden gune .. o zaman da bu elestiriler alir yurur

Belhandadan verim almanin tek yolu parlatip hemen satmak. Seneye Taliscaya salça olmak!!

İkiside çöp. İkiside kan emici. İkiside 2 senedir hiçbir boka yaramadı. 0 derbi 0 lig kupası. 2 side yollanmalıydı. Salak yönetim selçuğu tuttu. Onuda postalayıp. Emre akbabayı falan almalıydık.

Selcuk cop. Ama sneijder hic cop olmadi.

Belhanda cop.

O ise hic iyi olmadi. Skora katki edemeyen forvet arkasi.

Piyasası henüz ölmemişken devre arası 6-7 gibi satılıp teşekkür edilmelidir.Zararın neresinden dönülse kardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt