#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha iyi olması dileği ile.:hat:

Talisca şut dışında bir işe yaramıyor. Bizim oyunda 0 olur. Defans yardımı - lerde. Koşmaz. Tudor onu kadroya bile sokmaz.

Hagilerin sneijderlerin 10 numara olarak oynadığı takımda belhanda sadece defansa yardım ediyor diye oynayamaz.Sorumluluk alıp bir an önce kendine gelmesi lazım.Takım oyununa atacağı paslarla katkı vermesi lazım.Önde top tutarak arka tarafı rahatlatması lazım yoksa yeni bir transfer kazığı olarak yazabiliriz belhandayı.

Talisca şut dışında bir işe yaramıyor. Bizim oyunda 0 olur. Defans yardımı - lerde. Koşmaz. Tudor onu kadroya bile sokmaz.

Tudor kafayi degistirmeli.

Talisca sut, kafa golu, calimla adam eksiltme hepsi var.

Yahu Dunyada hangi tek forvet oynayan takimin hemen arkasindaki adam skora katki etmiyor?? Varmi oyle bir ornek??

Buyuk takimin forvetinin arkasindaki 3 lude oynuyosan gol atican, attirican . Olmuyorsa kayseriye gidicen!!

Piyasası henüz ölmemişken devre arası 6-7 gibi satılıp teşekkür edilmelidir.Zararın neresinden dönülse kardır.
Adama öyle bi sözleşme yaptık ki Çin ve Arap takımları haricinde hiçbir kulüp tamamını karşılamaz maaşının. İlla bir kısmını biz ödemek zorunda kalırız...

Yİne bomboş konuşmalar. Bu adam hepinizi susturacak. Sizde kuduracaksınız. Hadi iyi geceler.

Tudor kafayi degistirmeli.

Talisca sut, kafa golu, calimla adam eksiltme hepsi var.

Yahu Dunyada hangi tek forvet oynayan takimin hemen arkasindaki adam skora katki etmiyor?? Varmi oyle bir ornek??

Buyuk takimin forvetinin arkasindaki 3 lude oynuyosan gol atican, attirican . Olmuyorsa kayseriye gidicen!!

Burada elli kere soyledim , talisca bu adamlarla kiyaslanmayacak bir sezon gecirdi gecen sene , hemen herseyi yapti .. ve bireysel ,takim oyunu gerektirmeyen de cok is yapti , bu sene tekrarlayamazsa da riski yok , cunku adam kiralik

yani 100 milyon belhandaya mi verirsin , senelik 5 er milyon sneijder e mi , yoksa gecen seneki taliscaya kiralik sozlesme mi ? hem de 1+1 , memnunsan devam et, degilsen sutla

Adama öyle bi sözleşme yaptık ki Çin ve Arap takımları haricinde hiçbir kulüp tamamını karşılamaz maaşının. İlla bir kısmını biz ödemek zorunda kalırız...

Yallah arabistana o zaman :D.Eğer bu şekilde devam ederse işimiz zor.Takımın bu kadar efor sarf etmesinin de bir numaralı sebeblerinden biri belhanda.Önde top tutamıyor.Oyun kuramıyor.Bence ndiaye ile belhandanın yerini değiştirip denemesi lazım tudorun.

Keşke sevillaya gitseydi. Taraftarları zeki en azından. Orada kral olurdu. Ayrıca Uğur sendendde bendende daha iyi galatasaraylı ve çok daha içinde bu işin.

onca sene montepellier ve azicik Nizzada haric bir bok beceremeyen adama 8,5 verecekler öyle mi?

Yİne bomboş konuşmalar. Bu adam hepinizi susturacak. Sizde kuduracaksınız. Hadi iyi geceler.

Insallah. Ben de kolay kolay yanilmam ama cok isterim Belhanda bana laflari yedirsin.

Ama bana kosu mesafesi ile lafimi yediremez onceden soyliyim. Bana gol veya asist lazim forvet arkasi pozisyonu oyuncusunun bana laf yedirmesi icin.

Kesin Fenerbahçe şampiyon olacak diyen futbol düşmanının Talisca saçmalıklarını sürekli görmek zorundamıyız

Burada elli kere soyledim , talisca bu adamlarla kiyaslanmayacak bir sezon gecirdi gecen sene , hemen herseyi yapti .. ve bireysel ,takim oyunu gerektirmeyen de cok is yapti , bu sene tekrarlayamazsa da riski yok , cunku adam kiralik

yani 100 milyon belhandaya mi verirsin , senelik 5 er milyon sneijder e mi , yoksa gecen seneki taliscaya kiralik sozlesme mi ? hem de 1+1 , memnunsan devam et, degilsen sutla

Belhandaya 10 vermezdim. Dolayisi ile ustune 3.3 de vermemis olurdum. Sneijder 1 sene kalan sozlesmesini bitirirdim.

Seneye de Taliscayi alirdim ise yatamasa bile bu piyasada satardim onu. Ama yarardi. Talisca ve Sneijder tarzi sutorler merkezde olunca rakipler senin kanatlarini kademeli olarak durduramiyorlar.

Ama bu belhanda gibi ceza sahasinda kaleci ile bombos karsi karsiya kalip topa 2 kale yukaridan vuran biri olunca rakip gobege extra tedbir almaya hic gerek gormuyor kanatlarini kitliyor.

Belhandaya 10 vermezdim. Dolayisi ile ustune 3.3 de vermemis olurdum. Sneijder 1 sene kalan sozlesmesini bitirirdim.

Seneye de Taliscayi alirdim ise yatamasa bile bu piyasada satardim onu. Ama yarardi. Talisca ve Sneijder tarzi sutorler merkezde olunca rakipler senin kanatlarini kademeli olarak durduramiyorlar.

Ama bu belhanda gibi ceza sahasinda kaleci ile bombos karsi karsiya kalip topa 2 kale yukaridan vuran biri olunca rakip gobege extra tedbir almaya hic gerek gormuyor kanatlarini kitliyor.

Çok taraflısın çok. Belhandanın çok şık golleride var uzaktan :D Atar umarım ben haklı çıkarım. Çünkü ben haklı çıkarsam GS daha başarılı olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt