#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci yarı takımın en iyilerindendi. Her dakka öyle oynasa 10m a koklatırlarmı bu adamı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Furkan, ben ikinci yarıda atılan ikinci gol dışında ileride etkisini göremedim. Aksine, yine basit pas hataları yaptı. Ancak, ikinci yarı bir ara bütün takım durakladı bunuda söylemek lazım. Yinede, ilk yarının ikinci bölümünde oynadığı oyuna daha fazla ihtiyaçımız var.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
İlk yarıda kaç tane kilit pası vardı, çoğundan yararlanamadık. 2-3 tane net kilit pası vardı ilk devrede. Zaten golleri de Belhanda'dın paslarıyla bulduk. İki golde de büyük pay sahibi. 60'dan sonra düştü biraz sadece. Feghouli'yle çok iyi anlaşacaklar gibi.

ben söyliyeyim

0

var mı istatistiğin yada yaptğı pozisyonları dakikaları falan

tartışalım

Anladığım kadarıyla Belhanda'nın karısı başlıkta.

Bazı arkadaşlar çok itici oluyor yav bu konuda saçmaladıkça.

sent via GSC

Geldiginden beri takimin en kilit oyuncularindan bir tanesi. Neyse, kazanmaya devam.

kaç tane pas hatası yapmış var mı istatistik

yaptığı pas hataları da yapılmayacak türdendi

hani gomis de pas hatası yaptı ama üzerinde sürekli baskı vardı

bu herif çok fazla pas hatası yapıyor, adam eksiltemiyor, duran top kullanamıyor

sadece geriye gelip 1 kere top aldı

YALAN MI ARKADAŞLAR

ANLATIN BANA
73 pas 55 isabetli. Ortalar da dahil buna. 12 ortada 4 kez hedefi bulmuş. Ortaları saymazsak 61 pas 51'i isabetli.

Allah'ım 4 senenin ardından çalım atan , adamın ayağına kayıp top çalan atak başlatan, hakemle didişmeyen topunu oynayan 10 numaramız oldu.

kaç çalım attı 90 dakikada ?

kaç tane top çaldı ?

hakkaten ben mi göremedim bu kadar başarılı işler yaptı da

kendimden şüphe etmeye başladım

çalım atan 10 numara diye kendilerinden geçiyorlar resmen ya :D

Evet defansif olarak oynadığı pozisyonun üzerinde oynuyor bu takıma ekstra katkı veriyor. Ancak, bunu devamlı yapmıyor, bir çok pozisyonda izliyor ama bunu eleştirmek olmaz. Oynadığı pozisyon itibari ile defansif olarak her topu kovalayacak diye bişey yok.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda'yı savunanların argüman olarak söyledikleri hiç birşeyi de işin kötüsü yapmadı adam, maç boyunca adam geçtiği bir pozisyon bile yok, takımı yönlendirme desen koca bir sıfır, bugün duran topları da kötü kullandı(geçen haftalarda en iyi yaptığı şeydi).

İyi oynasa savunalım burda ama yok abi adamın ekstra yaptığı birşey yok.

naptı ben de merak ediyorum

bu belhanda olayi artik baska bir boyut aldi, kimileri sneijderin kramponu olmaz dedi kimileri ise bu adam sneijderi top diye oynar dedi, gel görki sneidernin yaptigi vasat takimla asist istatistigini görüp yanilan belhandacilar gercegi görmekte ve gururlarina yedirememekte, bütün savas su an bu...

73 pas 55 isabetli. Ortalar da dahil buna. 12 ortada 4 kez hedefi bulmuş. Ortaları saymazsak 61 pas 51'i isabetli.

gayet başarısız

mariano-lato o kadar çizgilere bindirdi

gomis sürekli paralel koşuyor

1 kere buluşturamadı ya

yaptığı asist gomisin rakipten topu sökmesiyle geldi

tolga da aynı

kazma kazma paslar

ben söyliyeyim

0

var mı istatistiğin yada yaptğı pozisyonları dakikaları falan

tartışalım

Te Allah'ım işim gücüm yok istatistik tutacağım senin gibi maç izlerken değil mi ? :) Sen istatistik tuttun herhalde maç sırasında, işi gücü bıraktın Belhanda top kaybetsin diye bekledin sanırım. :)Tartışalım. Adam eksiltemiyor dedin mesela benim hatırladığım ilk yarıda çalım atıp, Tolga'nın koşu yoluna bıraktığı net pozisyon vardı. Tolga Gomis'e çıkarsa skor 1-0. Tıpkı geçen hafta Rodrigues'e attığı pas gibi. 60'dan sonra oyundan düştüğünü, son 15 dakika eli belinde oynadığı kabul edebilirim. Tudor'un oyuna müdahale etmesi lazımdı. İlk yarıdaki oyununu 90 dakikaya yaydığı zaman, tarafsız izleyen herkes Belhanda'yı beğenir ama işte önyargılı arkadaşları bilemem, tıpkı senin gibi. Sneijder'in yerine geldiği için beğenmeyen, 10 numara giydiği için nefret eden, pasaportunda Hollanda yerine Fas yazdığı nefret kusan tipler ne yapsa beğenmeyecek zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt