#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga ve Rodriguese rağmen takımımıza efektiflik kazandıran büyük oyuncu

bize daha topu ayagina almadan 2-3 adim ilerisini düsünecek zekaya sahip olan bir futbolcu lazim
hagiden sonra bunu biz sneijderde bulduk simdi ise bu adami cekmek zorundayiz
ilk yari sahada hagi veya sneijder olsaydi farki hemen acardik
rahat 6 olurdu bu mac
belhandanin pasifligi en cok derbilerde basimizi agritacak ne yazik ki

Sneijder en son hangi derbiye ağırlığı koymuştu, hatırlıyor musun ?

bu adamın sutları gayet iyi diye biliyorum ama bizde sut atmıyor nedense ,ama kornerleri rezalet hepsi öndirekte

Sneijder en son hangi derbiye ağırlığı koymuştu, hatırlıyor musun ?

bjkyi arenada 2-0 yendigimiz sampiyonluk macinda
moruk takim iyiken sneijder her zaman isini yapti mi yapmadi mi onu söyle bana sen?
su anda takim iyi ama bu arkadasin ne yaptigini kimse bilmiyor
böyle 10 numarayi yemisim ben

sneijderi savunurken 17 asist yaptı diyen adamlar attığımız gollerde kilit rolü olan adamı beğenmiyorlar

Belhanda ile Ndiaye yer değiştirmeli bence..
Bilmiyorum daha kontaksız bir alanda topu alıp oyun kurabilir Belhanda..
Ndiaye de yırtıcılığını rakip kaleye daha yakın yerlerde kullanabilir bence daha verimli takım olabiliriz..

Belhanda gibi defansif katkısı 2.5/10, ofansif meziyetleri 5.5/10 olan biri yerine 1.5-10/10 olan Alex' i her durumda tercih ederim...

Evet, ben bir Alex hayranıyım; bir Galatasaray fanı olmaktan önce futbolsever olarak...

yine şaşırtmadın be Koca Mustafa!

sneijderi savunurken 17 asist yaptı diyen adamlar attığımız gollerde kilit rolü olan adamı beğenmiyorlar

sneijder 17 asisti o oyuna sonradan dahil olunca herkesin sövdügü eseklerle yapti
böyle makine gibi isleyen bir takimda degil
ki o 17 asistin de bi rahat 17 asisti daha güme gitmistir
öyle simdi oldugu gibi buldugunu atan takim yoktu sahada

Sneijder ile 4 sezona basladik, bir kere sampiyon olduk. Sampiyon oldugumuz sene 3 assist yapti, takimi sampiyon yapti denildi. Istatistikleri yüksek iki oyuncumuz ise, yerin dibine sokuluyordu o dönemler. Iyiki bir 15 assist yapti. Assist konusunda 5 sene icinde, zaten bir kere cikti cift hanelere. Sanki her mac anadolu takimlarina gol ve assist yapiyormus gibi algi kaldi ortada.

bjkyi arenada 2-0 yendigimiz sampiyonluk macinda
moruk takim iyiken sneijder her zaman isini yapti mi yapmadi mi onu söyle bana sen?
su anda takim iyi ama bu arkadasin ne yaptigini kimse bilmiyor
böyle 10 numarayi yemisim ben

Yasin'in müthiş gol attığı maç. Hani şu suratına bakmadığımız adamın yıldızlaştığı, orta sahada Hamit'in oynadığı maç. Geçen sezona bakalım istersen. İlk 6 sıradaki takımlara karşı Wesley Sneijder: 9 maç, 0 gol, 1 asist.

Geldiğinden beri Belhanda'nın 8 numara oyuncusu olduğunu söylüyorum..
Ndiaye ise 10 numara mevkisinde çok daha verimli kullanılabilir..

Yasin'in müthiş gol attığı maç. Hani şu suratına bakmadığımız adamın yıldızlaştığı, orta sahada Hamit'in oynadığı maç. Geçen sezona bakalım istersen. İlk 6 sıradaki takımlara karşı Wesley Sneijder: 9 maç, 0 gol, 1 asist.

ne demisim ben burada?
gecen sene sahada takim mi vardi la
su anda gecen seneden kalan bir oyuncuyu bile sahada görünce cildiriyorsunuz
o begenmediginiz sneijder öyle böyle bu eseklere 17 gol attirmis

Alex hayrani olman sikinti degil, ama Belhanda´nin topa karsi performansi yüksek. Kosu mesafesi degil, caldigi toplar, kazandigi ikili mücadeleleri, kestigi toplar buna fazlasiyla örnek.

Bu ''Topa karşı performans'' nedir yaw?. Almanca bir deyim olsa gerek, ilk sende gördüm, açar mısın?...

Belhanda bir maçta 3 kez ikili mücadele kazanıyorsa Alex de 2 kez kazanırdı, abartıyorsun. Ancak Alex baskı altında olmadan hemen hiç top kaybı yapmazdı, Belhanda ise bomboş durumda 3-5 m yanındaki adama bile pas atarken zorlanabiliyor, zamanlama/yön/şiddet bakımından...

Bunca yıldır futbol izlerim, Alex kadar çevre kontrolü becerisine sahip birini görmedim; Belhanda bu bakımdan vasat sayılır oynadığı mevki bakımından...

giphy.gif

sneijder 17 asisti o oyuna sonradan dahil olunca herkesin sövdügü eseklerle yapti
böyle makine gibi isleyen bir takimda degil
ki o 17 asistin de bi rahat 17 asisti daha güme gitmistir
öyle simdi oldugu gibi buldugunu atan takim yoktu sahada
Şimdi Monaco'ya 4 gol atmış bi takımda. 17 mi 20 mi kaç asist yapacağını izleriz.:asd22:

Valla beyler bugün diğer maçlara kıstasla net daha iyidi ama en önemlisi sorumluluk aldığında neler yapabileceğini gösterdi.

Yine laubali hareketleri var mıydı vardı saçma geri paslar verdi mi verdi ama en azından bir tık daha çabaladı statta olduğum için topsuz oyunda da izledim onda da fena değildi.

Daha çok yolu var ama bu akşam bu kadar yüklenmek doğru değil.

biz belhandanin kötü olmasini ister miyiz iyi oynasin utandirsin bizi
ben gecen haftaya kadar tudora karsi olan tutumumu bile düzeltmeyi düsünüyordum ama sagolsun yaniltmadi beni
takim kazaninca keyfim yerine geliyor benim lan
gecen hafta puan kaybi yüzünden tüm haftam zehir oldu
ben sahada bu güzel isleyen takimda aksayan bir oyuncuyu görünce moralim bozuluyor
hem de bu kadar yüksek maliyetli bir adamsa eger

ne demisim ben burada?
gecen sene sahada takim mi vardi la
su anda gecen seneden kalan bir oyuncuyu bile sahada görünce cildiriyorsunuz
o begenmediginiz sneijder öyle böyle bu eseklere 17 gol attirmis

Bana martaval okuma. Şampiyon olduğumuz sene sanki sağında solunda Dünya Karması vardı. Küfür ettiğimiz Yasin soldaydı, orta sahada Selçuk vardı, sağ bekte Sabri oynadı, ileride küfürle kovaladığımız Burak oynuyordu. Yedekte Umut vardı sonra. Bu saydığım adamların öyle ekstra bir performansları da yoktu ayrıca. Sadece Yasin'in performansı çok ekstraydı ancak aynı Yasin geçen sene de attığı gollerle ön plana çıkmıştı. 17 asistin çoğunun duran toptan olduğunu, büyük maçlarda tempoyu kaldıramadığını, fizik olarak bittiğini bile göremediniz hiçbir zaman Sneijder'in. Şu anki takımda tempoyu kaldırabilir miydi ? Kaldıramazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt