- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Klasik bir 10 numara değil. Zaten o klasik 10 numaralar artık eskide kaldi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
talihsiz aciklama, tudor bu toplara girme, biz hakedenide överiz, sen zaman istedin aldin bizde seni överek hakkini verdik, simdi bu görev belhandanin...Igor Tudor: "Herkes Belhanda'nın forma numarasına bakarak konuşuyor. 10 numaralı formayı giymeyeseydi bugün bu yorumlar yapılmazdı."
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada bahsetmeye çalıştığı Belhanda'dan klasik bir 10 numara performansı beklemediği ve bizim de beklemememiz gerektiği. Biraz yanlış anlaşıldı bu açıklama.Igor Tudor: "Herkes Belhanda'nın forma numarasına bakarak konuşuyor. 10 numaralı formayı giymeyeseydi bugün bu yorumlar yapılmazdı."
Paul le guen: Ona çok dikkat etmeliyiz
Bütün ataklara yön veren isim Galatasaray da
Yuh adam cökmüsKurt hoca
![]()
Bursa'ya golü var.
Detaylı bir şekilde yazamam çünkü yazacak bir şey yok. Öyle hissediyorum diyelim.Bu kanıya nasıl vardığınızı detaylı bir şekilde anlatır mısınız ?
Detaylı bir şekilde yazamam çünkü yazacak bir şey yok. Öyle hissediyorum diyelim.
İyi forumlar.
Aslında güvenmiyorum ama bakalım.Hislerinize güveniyorsunuz o halde.
İyi forumlar.
Aslında güvenmiyorum ama bakalım.
İyi forumlar.
Ağladım.Galatasaray bir his takımıdır.
İyi forumlar.
Yine mi Sarperin etkisi altindasin sayin renktasim?Galatasaray bir his takımıdır.
İyi forumlar.
Yine mi Sarperin etkisi altindasin sayin renktasim?
Harikulade bir milf fotoğrafı paylaşsam barışır mıyız admirim?Hem hislerinize güvenmeyip hem gol atar yazarak yüce gsc üyelerini yanıltmayınız. Bu vesileyle Erman bey konuyu terkediniz lütfen.
----yönetim