Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.745
- 29.166
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ibo elestirilerin cogu zaten bu yönde.
Hayatimda herzaman öyle olmaya calisiyorumFazla iyi niyetlisin.
Hayatimda herzaman öyle olmaya calisiyorum
Haklisin ama elden bisey gelmez.Maalesef herkes senin gibi değil Kenancım işte.
Haklisin ama elden bisey gelmez.
Sarper, hic bir zaman gerceklerden kacmam, zaten fazla kacamazsin ama hayat felsefem herzaman iyi niyetli olmaktir.Gerçeklerle yüzleşmek gibi bir şey elinden gelir misal.
Sarper, hic bir zaman gerceklerden kacmam, zaten fazla kacamazsin ama hayat felsefem herzaman iyi niyetli olmaktir.

Yok hepsi demiyorum, cogu bu yönde diyorum.Hayır anlamadığım olay şu,her taraf saçma sapan yorumlarla dolu sen hala tatlı sevgi kelebeği gibi yapıcı eleştiriler hepsi diyorsun.Tepkim buna.![]()
Yok hepsi demiyorum, cogu bu yönde diyorum.
Birde söyle bir ayrim yapiyorum, burada her üyenin yazdigini dikkate almiyorum.
Fikirler konusunda iki taraftanda samimiyetine inandiklarimin mesajlarini dikkate aliyorum.
Gerisinin niyeti benim icin belli, o yüzden onlari dikkate almanin vakit kaybi oldugunu düsünüyorum.
Bunu Forumda vakit gecirdikce insan ayirt edebiliyor.
Hepsinin cani sagolsun diyorum geciyorum
Buna herkes kendi karar verecek.Çoğu da değil ki işte.Öyle üye ayrımı yaparsak işin içinden çıkamayız çok değişken bir konu o.
Ayağa kalkarsın ne demek adam Sneijder gibi yatmıyor ki. Paşalar gibi mücadele ediyor zaten.
Yapıcı eleştirilerin çoğu sadece daha fazla yaratıcılığını konuşturmalı yönünde o da adamın yeteneğinin daha fazlasını yapabileceğini göstermesi
Her an yine kavga çıkabilir.