#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda transfer update ile yeni açtığım oyunda efsane performans gösteriyor

Oy3p94.jpg
gomis nerde :D

Zaten en büyük sıkıntısı bu çok rahat biri vurdum duymaz
Montpellier şampiyon olduğu sezon içinden geçmişti ligin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda kim sneijder kim yukaridaki arkadasin dedigi gibi ilk once onu emrec ile kiyaslayin

Dünya yıldızı yine 18 de yok
Bence fransa 2 de iş yapardı
Belhanda 11 oynuyordu nice de dipnot

Sakat adamdan 18'e girmesini beklemek de acayip kafaymış.

Sneijder yeteneksizlerle oynadı yeaa
6.7 gary 6.6 tolga

Ama bu yorumu görünce de şaşırmak mümkün değil. Sneijder'in bu ikisiyle + Yasin, Selçuk, Sabri gibi adamlarla oynadığını aklından silmiş bu arkadaş. Son 2 sezonun Galatasaray'ında Fernando, Ndiaye, Mariano gibi adamların 4te biri kalitesinde bile topçu yoktu şu takımda. Ki takımın da asıl sorunu geriden top çıkmaması, kanatlar hariç herkesin statik olmasıydı. İnsana zorla Sneijder'i savundurtursunuz.

Sakat adamdan 18'e girmesini beklemek de acayip kafaymış.

Ama bu yorumu görünce de şaşırmak mümkün değil. Sneijder'in bu ikisiyle + Yasin, Selçuk, Sabri gibi adamlarla oynadığını aklından silmiş bu arkadaş. Son 2 sezonun Galatasaray'ında Fernando, Ndiaye, Mariano gibi adamların 4te biri kalitesinde bile topçu yoktu şu takımda. Ki takımın da asıl sorunu geriden top çıkmaması, kanatlar hariç herkesin statik olmasıydı. İnsana zorla Sneijder'i savundurtursunuz.
Savunun sıkıntı yok
Sakat olmasida onun sorunu ya sakat ya fiziksel eksikliği var var oğlu var
Sneijderin artik bu takımın oyuncusu olmadığını idrak edemeyen adamlar var
Sneijder olsaydı sneijder olmasaydı dakika başı aynı muhabbet

Şahsen öyle itici değil böyle itici olunuyor
Bu takımın oyuncusuna destek olmak yerine eski adamları eski argümanları koyup durmak neyin kafası çözemedim

Bu takım belhanda ile şampiyon olacak yada olamayacak daha başka bir seçenek varmı

Bu yazdıklarım seninle alakalı değil genel bir konu
Sneijder bizde 5 oynuyordu gitti 1.5 e imza attı tartışılacak hiçbirşey yok herşey ortada
Benide zorla adama nefret eder duruma getirdiler

Savunun sıkıntı yok
Sakat olmasida onun sorunu ya sakat ya fiziksel eksikliği var var oğlu var
Sneijderin artik bu takımın oyuncusu olmadığını idrak edemeyen adamlar var
Sneijder olsaydı sneijder olmasaydı dakika başı aynı muhabbet

Şahsen öyle itici değil böyle itici olunuyor
Bu takımın oyuncusuna destek olmak yerine eski adamları eski argümanları koyup durmak neyin kafası çözemedim

Bu takım belhanda ile şampiyon olacak yada olamayacak daha başka bir seçenek varmı

Bu yazdıklarım seninle alakalı değil genel bir konu
Sneijder bizde 5 oynuyordu gitti 1.5 e imza attı tartışılacak hiçbirşey yok herşey ortada
Benide zorla adama nefret eder duruma getirdiler

Haksız değilsin. Sneijder'ı sevmeyen nefret eder hale geldi oldu ama tam tersi de dediğim şekilde geçerli. Ben yalnızca artniyetli yorumlara karşıyım. Kadroya gir'e'memesi, etrafında berbat bi takımla oynadığının unutulması gibi. Yani doğru olsa yine söyle. "Göbekliydi, garsonluk yapıyordu" vs desen mesela yanlış veya artniyetli bi durum söz konusu olamaz.

Neyse umarım Belhanda iyi performans gösterir ve şampiyon oluruz. Sneijder de iyi hatırlanır. :ka21:

Haksız değilsin. Sneijder'ı sevmeyen nefret eder hale geldi oldu ama tam tersi de dediğim şekilde geçerli. Ben yalnızca artniyetli yorumlara karşıyım. Kadroya gir'e'memesi, etrafında berbat bi takımla oynadığının unutulması gibi. Yani doğru olsa yine söyle. "Göbekliydi, garsonluk yapıyordu" vs desen mesela yanlış veya artniyetli bi durum söz konusu olamaz.

Neyse umarım Belhanda iyi performans gösterir ve şampiyon oluruz. Sneijder de iyi hatırlanır. :ka21:
Ben sneijderin geldiği dönem iki gün uyumamıştım sevinçten
Lakin misyonunu tamamlayıp gitti
Keşke daha güzel şekilde ayrılsaydı
Fakat adam gönderiliyor diye belhandaya yapılan şeyler hiç tasvip edebilecek gibi değil
Daha dune kadar adam sırf bu yüzden sosyal medya hesabını askıya aldı
Kostek değil destek olunmalı
Sneijder de başarlı olsun isterim takımında ayriyeten

Sneijderin futbolculugu tartışmak zaten komik bir durum tartışılan konuları belli
Neyse hayırlı günler diliyorum sanada

Aidiyet konusu bence de sıkıntılı görünüyor.Umarım yanılıyoruzdur.

Ama reis onu birazda şeye bağlamak lazım Belhanda 'yı parlatan onun gerçekten Belhanda olmasını sağlayan takım Montpellier oraya bağlandıktan sonra Kiev'e satıldı Schalke 04'e kiralandı geri döndü Kiev'e sonra Nice 'e kiralandı sonra Kiev'e döndü Galatasaray 'a satıldı

Hep kopuk kopuk geçirdi son yıllarını bir anda gelip hemen Galatasaray 'a bağlanmasını bekleyemeyiz

Üzerine birde yönetimin Sneijder konusunu eline yüzüne bulaştırmasının suçlusu sanki Belhanda 'mış gibi davrandı bazı taraftarlar hala en ufak hatasında sırf bu konudan dolayı gelip aşırı eleştiriyorlar

Tolga oynasın Belhanda yedeğe geçsin diyenleri gördüm ben reis burada

@tudorabiat adlı kişinin Tweetine göz at: IGOR TUDOR sur Twitter : "Gitmemesi icin taglar actığınız, Tudor'a kufrettiğiniz, Nice'de yedek bile yazılamayan hantal Sneijder dakika 83'de bunu mu yapacak?.. Ehehe https://t.co/HFwcgxkOpN"

Reis geçen maç kafa olarak daha hazırdı. İleride daha da hazır olacak. Kolay değil adam bütün hayatını, yaşam standardını değiştirdi buraya gelerek. Şimdi diğerleride geldi hemen katkı sağladı demeyin. Herkesin karakteri huyu bir değildir

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt