Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.615
- 4.496
- 1.328
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gomis nerdeBelhanda transfer update ile yeni açtığım oyunda efsane performans gösteriyor
![]()
gomis uefa kupasında elemeler dahil 16 gol attı şu an çeyrek finaldeyiz , ligte pek atmıyor.Ligte eren daha başarılı 10 tane mi ne golü var.gomis nerde![]()
Böyle Top kapan biri vurdumduymaz olamaz
ibrahim sur Twitter : "sneijder kariyeri boyunca boyle bir top kesememiştir https://t.co/2w0l5ZogQy"
Oyunun daha içinde olması lazım m buna katılırım ama kötü oynamıyor herif. Bu da sola kayıyor.
Mourinho'nun defansif katkısı nedeniyle en beğendiği 2 10 numara arasında olan adam kariyerinde böyle top kesmemiştir, evet. Ha bi de kıstas o topu kesmekse Arda her sezon 20 tane öyle top kesiyor.Böyle Top kapan biri vurdumduymaz olamaz
ibrahim sur Twitter : "sneijder kariyeri boyunca boyle bir top kesememiştir https://t.co/2w0l5ZogQy"
Sakat adamdan 18'e girmesini beklemek de acayip kafaymış.Dünya yıldızı yine 18 de yok
Bence fransa 2 de iş yapardı
Belhanda 11 oynuyordu nice de dipnot
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder yeteneksizlerle oynadı yeaa
6.7 gary 6.6 tolga
Savunun sıkıntı yokSakat adamdan 18'e girmesini beklemek de acayip kafaymış.
Ama bu yorumu görünce de şaşırmak mümkün değil. Sneijder'in bu ikisiyle + Yasin, Selçuk, Sabri gibi adamlarla oynadığını aklından silmiş bu arkadaş. Son 2 sezonun Galatasaray'ında Fernando, Ndiaye, Mariano gibi adamların 4te biri kalitesinde bile topçu yoktu şu takımda. Ki takımın da asıl sorunu geriden top çıkmaması, kanatlar hariç herkesin statik olmasıydı. İnsana zorla Sneijder'i savundurtursunuz.
Haksız değilsin. Sneijder'ı sevmeyen nefret eder hale geldi oldu ama tam tersi de dediğim şekilde geçerli. Ben yalnızca artniyetli yorumlara karşıyım. Kadroya gir'e'memesi, etrafında berbat bi takımla oynadığının unutulması gibi. Yani doğru olsa yine söyle. "Göbekliydi, garsonluk yapıyordu" vs desen mesela yanlış veya artniyetli bi durum söz konusu olamaz.Savunun sıkıntı yok
Sakat olmasida onun sorunu ya sakat ya fiziksel eksikliği var var oğlu var
Sneijderin artik bu takımın oyuncusu olmadığını idrak edemeyen adamlar var
Sneijder olsaydı sneijder olmasaydı dakika başı aynı muhabbet
Şahsen öyle itici değil böyle itici olunuyor
Bu takımın oyuncusuna destek olmak yerine eski adamları eski argümanları koyup durmak neyin kafası çözemedim
Bu takım belhanda ile şampiyon olacak yada olamayacak daha başka bir seçenek varmı
Bu yazdıklarım seninle alakalı değil genel bir konu
Sneijder bizde 5 oynuyordu gitti 1.5 e imza attı tartışılacak hiçbirşey yok herşey ortada
Benide zorla adama nefret eder duruma getirdiler

Ben sneijderin geldiği dönem iki gün uyumamıştım sevinçtenHaksız değilsin. Sneijder'ı sevmeyen nefret eder hale geldi oldu ama tam tersi de dediğim şekilde geçerli. Ben yalnızca artniyetli yorumlara karşıyım. Kadroya gir'e'memesi, etrafında berbat bi takımla oynadığının unutulması gibi. Yani doğru olsa yine söyle. "Göbekliydi, garsonluk yapıyordu" vs desen mesela yanlış veya artniyetli bi durum söz konusu olamaz.
Neyse umarım Belhanda iyi performans gösterir ve şampiyon oluruz. Sneijder de iyi hatırlanır.![]()
Aidiyet konusu bence de sıkıntılı görünüyor.Umarım yanılıyoruzdur.
yoo bence eşit. hatta sağa çekiyor diyebiliriz
![]()
![]()
Böyle Top kapan biri vurdumduymaz olamaz