Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
Açıkçası şimdiye kadar vay be diyeceğim bir maçı yok ancak bazen enteresan bir çalım falan atıp posizyon yaratıyor feguli ile birlikte izleyip ozaman kesin kararımı vereceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena bir kazık girdiği konusunda korkularım var.Günaydın başınıza Sneijder kadar taş düşsün diyorum.
Hatta bazı Sneijder düşmanlarının başına 2 tane Sneijder kadar taş düşsün de altında ezilin emi. Baydınız artık.
sent via GSC
Bu kadar maliyetli birisinin mesela daha az pas hatası yapması beklerim.İzlerken saç baş yolduracak kadar çok pas hatası yaptı.Gerçekten dün bu adamın nesini beğendiniz ben anlamıyorum.Zaten dün attığımız 2 golde yaptıkları dışında diyorum farkındaysan10 gol atmadık 2 gol attık ve adam iki golünde içinde. Ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Daha önce neyi yapıyordu da şuan yapamıyor mesela?
Ben beğendim demiyorum ki ben hiçbir zaman begenmiyordum zaten ama şuan takıma en uygun 10 numara tarzının bu olduğunu düşünüyorum.Bu kadar maliyetli birisinin mesela daha az pas hatası yapması beklerim.İzlerken saç baş yolduracak kadar çok pas hatası yaptı.Gerçekten dün bu adamın nesini beğendiniz ben anlamıyorum.Zaten dün attığımız 2 golde yaptıkları dışında diyorum farkındaysan