#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası şimdiye kadar vay be diyeceğim bir maçı yok ancak bazen enteresan bir çalım falan atıp posizyon yaratıyor feguli ile birlikte izleyip ozaman kesin kararımı vereceğim

Belhanda en iyi maçını yaptı ancak daha iyisini de yapabilir ve yapmalı.
Kötü oynadı diyenler maçın tekrarını izlesinler ve özlellikle Belhandayı izlesinler.

yeteneklerinin %20sini bile kullanmadi daha. Zorlamali kendini kumaş var ama isteksiz

İnsanlar Belhanda'dan ne istiyor, bir türlü anlamıyorum. Dün goller dahil pek çok pozisyonun kilit paslarını verdi. Maçın en iyi 2-3 isminden biriydi.

Sneijder gibi sol tarafa yaslanıp, iki dürtüp şut çekse mutlu olursunuz heralde.

Hepiniz böyle oyna böyle oyna diyorsunuz da adamın zaten iç sahada kötü oynama gibi bi durumu yok ki. Asıl eleştirdiğimiz nokta adam deplasmanda oynayamıyor sahada yok oluyor

Sneijder´den sonra cok büyük beklentiler var. Haksizlik yapildigini da düsünüyorum.

Belhanda taraftar gözünde fazla görülmeyen isleri güzel yapiyor. Alani kapatmak, oyuncu kovalamak, yer tutmak vs.

Ayrica asist anlaminda da gayet basarili su anda. Dün de 2 golün icinde var.

Daha iyi olabilir, olacaktir da. Kaliteli adam candir, Belhanda da Türkiye´nin üstünde kaliteye sahip.

dün daha iyiydi yükselişini sürdürmeli ihtiyacımız var belhandaya. sorumluluk duygusu biraz daha gelişirse daha etikli olur sahada

SofaScore'da şu anki dilime kadarki performansına 10 üstünden 7.6 vermişler,son maçtaki performansına ise 8.4 ama futboldan anlamıyorlar galiba çünkü Belhanda çok kötüydü yıaaa

Fenerli medya kaynaklı baskı oluşturuluyor adam üzerinde gereksiz olarak

Daha sezon başı gayet de iyi idare ediyor

Olmazsa sene sonu düşünülür

Şuan yapılan yorumlar çok anlamsız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sneıjder mi alex mi ? bu takımda yedek bile olamazlar.
hımbıl yavaş güçsüz yana oynayan bir takım değiliz . ikisi de belhanda'nın yarısı etmezler şu an .
ama bir gerçek var ki belhanda parasının tam karşılığını vermedi henüz.

10 gol atmadık 2 gol attık ve adam iki golünde içinde. Ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Daha önce neyi yapıyordu da şuan yapamıyor mesela?
Bu kadar maliyetli birisinin mesela daha az pas hatası yapması beklerim.İzlerken saç baş yolduracak kadar çok pas hatası yaptı.Gerçekten dün bu adamın nesini beğendiniz ben anlamıyorum.Zaten dün attığımız 2 golde yaptıkları dışında diyorum farkındaysan

kX1pPm.png

Bu kadar olmaz yahu, hiçbir şey oynamayan adama 8.4 verilir mi !!

Bu kadar maliyetli birisinin mesela daha az pas hatası yapması beklerim.İzlerken saç baş yolduracak kadar çok pas hatası yaptı.Gerçekten dün bu adamın nesini beğendiniz ben anlamıyorum.Zaten dün attığımız 2 golde yaptıkları dışında diyorum farkındaysan
Ben beğendim demiyorum ki ben hiçbir zaman begenmiyordum zaten ama şuan takıma en uygun 10 numara tarzının bu olduğunu düşünüyorum.

Belhanda'yı alırken nasıl oynamasını bekliyorsam hemen hemen öyle oynuyor hatta ikili mücadele konusunda beklediğimden iyi.

Ben yönetiminde memnuniyetsiz olduğunu düşünmüyorum sorun gelince hiç maçını izlemeden tarzını bilmeden kendini Sneijder, Hagi etkisi beklentisine sokan taraftarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt