#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DKJc8BwWsAAslAQ.jpg

Gayet yeterli katkı vermiş. Bizim gibi yüksek tempoda oynayan takımlarda ofansif orta sahaların takımın temposuna uyması çok zordur. Bir de adamın önünde Garry ve Tolga oynuyor. Millet ruh hastası resmen. Bekledikleri şey şu takım dökülsün top oynayamasın Belhanda iki pas versin maçı alalım. Bu tarz manyak 10 numara fetişine sahip tonla adam var etrafta.

Hayır anlamadığım olay şu,her taraf saçma sapan yorumlarla dolu sen hala tatlı sevgi kelebeği gibi yapıcı eleştiriler hepsi diyorsun.Tepkim buna. :asd:
Yok hepsi demiyorum, cogu bu yönde diyorum.
Birde söyle bir ayrim yapiyorum, burada her üyenin yazdigini dikkate almiyorum.
Fikirler konusunda iki taraftanda samimiyetine inandiklarimin mesajlarini dikkate aliyorum.
Gerisinin niyeti benim icin belli, o yüzden onlari dikkate almanin vakit kaybi oldugunu düsünüyorum.
Bunu Forumda vakit gecirdikce insan ayirt edebiliyor.
Hepsinin cani sagolsun diyorum geciyorum

Yok hepsi demiyorum, cogu bu yönde diyorum.
Birde söyle bir ayrim yapiyorum, burada her üyenin yazdigini dikkate almiyorum.
Fikirler konusunda iki taraftanda samimiyetine inandiklarimin mesajlarini dikkate aliyorum.
Gerisinin niyeti benim icin belli, o yüzden onlari dikkate almanin vakit kaybi oldugunu düsünüyorum.
Bunu Forumda vakit gecirdikce insan ayirt edebiliyor.
Hepsinin cani sagolsun diyorum geciyorum

Çoğu da değil ki işte.Öyle üye ayrımı yaparsak işin içinden çıkamayız çok değişken bir konu o.

Çoğu da değil ki işte.Öyle üye ayrımı yaparsak işin içinden çıkamayız çok değişken bir konu o.
Buna herkes kendi karar verecek.
Basta bu hatayi yaptim, her üyenin söyledigini dikkate aliyordum, cünkü fazla tanimiyordum.
Ancak son dönemlerde bu degisti, kimse inadina bamtelime basmadikca, yada mesajlarini dikkate aldigim bir üye sacma sapan bisey yazmadikca dikkate almiyorum.
Örnek Recep, dün Sneijder konusuna neden yazip ciktigi belli mesela.

Ayağa kalkarsın ne demek adam Sneijder gibi yatmıyor ki. Paşalar gibi mücadele ediyor zaten.
Yapıcı eleştirilerin çoğu sadece daha fazla yaratıcılığını konuşturmalı yönünde o da adamın yeteneğinin daha fazlasını yapabileceğini göstermesi

Ayağa kalkarsın ne demek adam Sneijder gibi yatmıyor ki. Paşalar gibi mücadele ediyor zaten.
Yapıcı eleştirilerin çoğu sadece daha fazla yaratıcılığını konuşturmalı yönünde o da adamın yeteneğinin daha fazlasını yapabileceğini göstermesi

evet sneijder yatarak atiyordu o golleri asistleri :D

Ben anlamiyorum abi, bu adam geldikten sonra benim gibi Sneijderi cok seven adamlara hep ayni ithamlarda bulundunuz Sneijder gitti artik Belhanda'yi onunla kiyaslamayin falan diye haftalarca kafa ütülediniz.

Simdi de haftalardir ithamlarda bulundugunuz seyin tam aynisini kendiniz yapiyorsunuz. Yok Sneijder söyle Belhanda böyle diye, kendiniz diyordunuz hep Belhanda konusunda artik Sneijderi konusmayalim diye. Tutarsizlik olmuyor mu bu? Bakin Sneijder'in gidisine cok üzülenler hatta gitmesini istemeyenler Sneijder'in "S" sini bile konusmuyor bu konuda ama siz durmaksizin devam ettiriyorsunuz bunu. Baydi artik bu konu.

Belhanda'ya yönelik ici bos degil yapici elestiride bulunulunca bile hep bir artniyet araniyor ayni kisiler tarafindan. Ciddiye alinmiyor elestiriler. "Sneijder yüzünden öyle yapiyorsunuz" diye kisa yoldan kesip atiyorsunuz hemen. Kasimpasa macinda iyiydi Belhanda geldiginden beri de ilk defa da begendim kendisini bunu mac konusunda vs dile getirdim zaten. Ama Antalya macinda falan elestirince özellikle bir kisi inadina burada uydurmaca düzmece argümanlar ile Belhanda'yi savunup durdu milleti gerdi ve provoke etti.

Gelmesini ne kadar istemesem de artik bizim oyuncumuz ne yapayim nefret mi edeyim adamdan. Beklentilerim yüksek, sonucta 10 Milyon ödedigimiz bir futbolcu, top kapti defans yapti cok kostu diye övecek degilim ofans oyuncusunu. Onun asil görevi bu degil, mesela nasil Tolga'nin asil görevi gol atmak degilse. Kasimpasa macinda iyi oynayinca övdüm sevindim de hatta, burada oturma organindan yok "Belhanda kötü oynasin da elestirelim" diye pusuda bekleyenler var diye bir algi olusturuldu. Belhanda'nin gelmesine belki de en cok karsi cikan kisi bendim, buna ragman bunun tamamen sacmalik oldugunu söylüyorum.

Iyi oynasin canimi yesin banane ne Belhanda dan. Bu kadar para verdigimiz bir futbolcunun bos cikma lüksü yok, burasi Türkiye bir oyuncuya 10 Milyona yakin bonservis yatiriyorsan o oyuncu oynayacak. Hücum icin kilit oyuncu olarak transfer edilen adami yok savunma yapti yok cok kostu diye överek komik duruma düsmeye gerek yok.

Sivasspor maçında 4 kişinin arasından çıkıp karşı karşıya dışarı attığı bir pozisyon vardı. Onu gol yapmış olsa şu an herkes Belhanda fanıydı. Maalesef çok sığ bir bakış açısı var bazı taraftarlarda. Hayır konu istatistikse şu ana kadar 1 gol, 2 asist, 3 de asist pası var. Ayrıca gol bulduğumuz 2 korneri de o kullandı. Umarım takip edebilmişsinizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt