#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçta laubali olanlar olmayanlardan fazladır. Fernando-Ndiaye-Belhanda-Gomis-Rodriguez. Şu saydıklarım gereksiz hata yapan adamlar. En çok ndiaye sonra fernando seonra belhanda yaptı ancak futbol şansı. Onların yaptıkları değilde belhandanın kaptırdığı top gol oldu.
Yoo diğerlerine de laf ediyorum fazlasıyla Badou da yaptı Fernando da stattayım en çok ona sinirlendim diye bu konuya yazdım nitekim gol oldu ve her maç böyle işler yapıyor bu adam.

Aynı hatayı her maç yapmasına rağmen hoşgörmek hiç mantıklı değil.

dikine oynaması güzel ama sağına soluna bakmadan verdiği ezbere paslarla yaptığı olumlu şeyleri de unutturuyor.

Yoo diğerlerine de laf ediyorum fazlasıyla Badou da yaptı Fernando da stattayım en çok ona sinirlendim diye bu konuya yazdım nitekim gol oldu ve her maç böyle işler yapıyor bu adam.

Aynı hatayı her maç yapmasına rağmen hoşgörmek hiç mantıklı değil.

Hoşgormek başka. Mal demek başka hocam. Hani bende sinirlenince birşeyler diyorum da. ... koyuyorum genelde. Daha önce tudora sinirden ettiğim laf yüzünden bayağa uzun süre ceza yedim.

Hoşgormek başka. Mal demek başka hocam. Hani bende sinirlenince birşeyler diyorum da. ... koyuyorum genelde. Daha önce tudora sinirden ettiğim laf yüzünden bayağa uzun süre ceza yedim.
Pöf mevzu mal demem mi Belhanda'nın kötü oynaması mı yoksa takımın laubaliliği mi. Nasıl bir hata bugün yaptığı mesela ne diyebilirim ki adama direkt bir sıfat kullanmadım yaptığı harekete karşı dedim, daha iyi bir ifade bul onu diyelim. Zira iyi bir kelime ile açıklayamıyorum ben bu hatayı.

İlk kez yapsa eyv derim bunları kaç haftadır konuşuyoruz kaç kere her maç böyle geri paslar verdiğini ve pozisyon yememize ihtimal verdiğini söyledim.

Yaptigin hata ile bi puan kayip edelimde Belhanda ...
Dua et 2-1 biter mac

Yoo ben objektifsporluyum. Kim iyiyse ona iyi derim. Muslera hata yaptığında ilk eleştiren bendim, en sevdiğim oyuncuda Muslera dır açık ara. Fernando yaptığındada yazıyorum. Belhanda yaptığında. Belhanda beynini... yazanda bendim. Başka kapıya seni ........sporlu.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kaptırdığı top dışında bütün öne toplar belhanda ile fegden gitti ? Bunu görmeyecek kadar hatersan harbi cidden psikolojik ve sinirsel bir problemin var demektir.

Senin gibi asik degiliz adama da dogrulari görüyoruz

Takımı bir kişi eksik oynatıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumcu Reha ne ballandırdı yahu?. Burada körü körüne övüp duranlardan biri yapabilir bu kadarını; kim ise 5 dk da çıksın ortaya, yoksa yapacağımı bilirim!:mad::oley:...

6-8-10 numaralardan beklenecek her şeyi yapıyormuş!...Doğrudur da önemli olan hangi seviyede yapabildiği; 10 luk skala ile değerlendirirsem, şu ana kadar hiçbirinde 6 lık performansını göremedim. Takımın ihtiyacı ve benim de istediğim on üzerinden 8 lik 8 veya 10 numara bir oyuncu idi. Oynadığı oynayacağı bu kadar ise, şimdiden olası yağlı bir müşteriye kapılar açık tutulmalı...Adam gibi oynasın, hep beraber alkışlayalım...

Kabullenin artık bu senenin en büyük kazığı.

Takımı oynatacak, zor maçlarda etkisini gösterecek bir oyuncu olamayacak maalesef.

Önce bazı şeyleri kabullenin sonra bazı maçlarda 2 güzel hareket yapınca yada 1 adam çalımlayınca övmeye devam edersiniz.

Daha iyi bir oyuncu alsaydık bu sene şampiyonluk için çok daha umutlu olurduk. Bu mevkide oynayacak oyuncunun zor maçlarda yada takımın düştüğü anlarda ortaya çıkıp dümeni eline alması lazım ama nerde...

Ben niye konudan atılıyorum? Bana sataşan başkaları ama konudan atılan ben oluyorum.

sent via GSC

Diger solbek neden oynamiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt