#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mucadelesine yorum yok ancak o kadar basit pas hatalari yapiyor ki cildirmamak elde degil.

Su ana kadar kotu bir izlenim verdi, umarim toparlar yoksa cok basimiz agriyacak.

Son golün asistini yaptı diye çok iyi oynadı çok iyi oyuncu diyenler çıkar birazdan.

Belhanda sana niye o kadar para verdiler anlamış değilim. Bunu kim sattıysa çok iyi itelemiş.

Devre arası önlem almak lazım ama zor gibi.

hatası sonucu gol yedik ama güzel oynadı . kaliteli ayakları ince pasları ve zekası var.

Ilginç bir oyuncu, hem iyi oynadı hemde kötü. Mücadelesi iyi, tekniği sayesinde yaptıkları, yarattıkları iyi ama çok rahat pozisyonlarda saç baş yolduran hareketler yapıyor.

Şu pasların şiddetini ayarlayıp kaleye şut çekmeye başlarsa iyi olacak. Mal gibi bir gol yedirdi.

HTC 10

Sola kayınca iyi oynuyor genelde, etkili olduğu dakikalarda zaten genelde orada oluyor ama adamı eleştirince Allaha küfür etmişiz gibi zıplayan bazı arkadaşlar var o yüzden bu konu daha 1000 sayfa olur. Ben basit paslarda bile attığı pasların şiddetini ayarlayamıyor dediğimde yazdıklarının hepsi argümansız ve boş saçmalık:):):):):) diyen keko arkadaş bugün götüyle izlemediyse pas şiddetini ayarlayamadığını heralde görmüştür.

Top Belhanda'ya geldiğinde rahat pozisyonda bile endişeleniyorum. Böyle 10 numara mı olur. Şimdi övenlerde derbilerde küfür edecek.

Gomisle birlikte takimin en kotusuydu.. 2 calimla mest olan bir tayfa var onlari mutlu etmis anlasilan..

Ndiaye'den sonra en rezil adamdi (Gary ile ). 1,5 Maclik formmus

Yavaş oynuyor, artistik peşinde ve en önemlisi inanılmaz vurdumduymaz bir adam. Eğer adam edilmezse takıma çok zarar verir. Adamda hırs namına bir şey yok okul takımında kızlara hava atan ergenler gibi oynuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pas hatası yapıyor ancak geri vitesi yok. Geri vitesi olmadan kusursuz pas atan 10 numara zaten buraya gelmez. Ben beğendim. 2 asist daha yapabilirdi. 1 asist 1 pasist var. Top kayıpları ve basit pas hatalarını izleyip birdaha yapmamalı. Bİlekleri falan çok iyi.

Sneijderde sayilmayan pre assistler Belhanda'da sayilmaya baslamis . Hayirdir gencler

Adam gerçekten atacağı pasın şiddetini ayarlayamıyor. Laubali hareketlerine ve top kaptırmalarına alıştık zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt