#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maçın 2.yarısını tekrar izledim.yine gereksiz hareketleri var.linnese sola pas atması gereken bi pozisyon var mesela,gidiyo ortashaanın ortasında rodriguesle paslaşıyo...sonra top kaybı ve kalemizde olası bi tehlikeye davetiye cıkarmış.golü yiyebilirdik yine...

dikkat etmeli...sneijderin olgunlugunun yarısı olsa müthiş olacak.ama bunun için golleri atması lazım bi an önce...bi lider gibi oynaması için o gollere ihtiyacı var.

maçın 2.yarısını tekrar izledim.yine gereksiz hareketleri var.linnese sola pas atması gereken bi pozisyon var mesela,gidiyo ortashaanın ortasında rodriguesle paslaşıyo...sonra top kaybı ve kalemizde olası bi tehlikeye davetiye cıkarmış.golü yiyebilirdik yine...

dikkat etmeli...sneijderin olgunlugunun yarısı olsa müthiş olacak.ama bunun için golleri atması lazım bi an önce...bi lider gibi oynaması için o gollere ihtiyacı var.

Bu takımda lider oyuncu olmaz sergen bekleme

Golden bir veya iki önceki topa dokunan adamlar top kaybeder. Hele ki maç tempolu geçiyorsa. Dün Sosa 31 top kaybetmiş sanırım. Böyle oyuncular 50 top alıyorsa yirmisini kaybeder otuzuyla da rakibi açar. Valbuena da böyledir fakat yataykut gibi futbol fukaraları bu tarz oyunculara sabır göstermez.

YouTube

1.49... Fernando´yu resmen zorladi bu pozisyonda, rakibin saginda atip solundan gecmesi ve atak yapmasi icin...

Belhanda´yi takim gittikce daha da fazla tanimaya baslayacak, genel anlamda cok degisik bir pas atma aliskanligi var. Ya takim arkadasinin fazla ilerisine, yada gerisine top atmayi seviyor. Bu sekilde en az bir rakip oyuncunun, topu kapmasi icin, defansif bölgesini terk edip, topu almak adina riske girmesini zorluyor. Pas hatasi yapma ihtimali, hele ki daha bu tanima süresinde, bundan dolayi fazla olabiliyor. Ama su tarz paslar rakibin kötü yakalanmasina neden olabiliyor.

Pozisyon sonunda Garry´nin topu direkte patliyor...

Geride top ile bulustugunda da, iyi atak organize edebiliyor.

YouTube

1.49... Fernando´yu resmen zorladi bu pozisyonda, rakibin saginda atip solundan gecmesi ve atak yapmasi icin...

Belhanda´yi takim gittikce daha da fazla tanimaya baslayacak, genel anlamda cok degisik bir pas atma aliskanligi var. Ya takim arkadasinin fazla ilerisine, yada gerisine top atmayi seviyor. Bu sekilde en az bir rakip oyuncunun, topu kapmasi icin, defansif bölgesini terk edip, topu almak adina riske girmesini zorluyor. Pas hatasi yapma ihtimali, hele ki daha bu tanima süresinde, bundan dolayi fazla olabiliyor. Ama su tarz paslar rakibin kötü yakalanmasina neden olabiliyor.

Pozisyon sonunda Garry´nin topu direkte patliyor...

Geride top ile bulustugunda da, iyi atak organize edebiliyor.

gomise çok güzel bir pası vardı ilk yarı gomis bu maçta çok yorgun bir görüntü çiziyordu o yüzden harcadı o pozisyonu çalım atacam derken. bizim takım çok gol kaçırıyor yoksa belhandanın rahat 3-4 sayısı fazla asisti vardı şuan. belhanda her zaman tartışılacak ama her zamanda performans alabileceğin bir adam hiçbir hoca belhanda dan umudu kesmez. hepsinin ilk oynatacağı oyuncu olur.

Git gide daha iyi olmaya başlıyor. Kimileri Sneijder fanboyluğu yüzünden oyuncuya fazla yükleniyor.

Geçen maç ki 28 top kaybı açıklanamayacak bir rakam fakat 7 maçta 18 golümüz var. Bu gollerin 4'üne doğrudan katkı yapmış kalan gollerinde en az yarısına dolaylı yoldan katkıda bulunmuş bir oyuncuya bu kadar ağır yüklenilmez.

Herkes farkında hatalarının. Kendisi de farkına varmıştır belki bilemem. Ama eleştiri değilde art niyetli şekilde karalayıp, hadi bir hata yapsın da söveyim diye bekleyenler yanlış şeyler kovalıyor. 19 puanla 18 golle en yakın rakibimize 7 avaraj ve 5 puan farkıyla lideriz. Tadını çıkarın.

riskli oynamayı seviyor basit oyuna pek adapte değil. zaten ya gol oluyor verdiği pas yada kontraya dönüyor

Yaptigi katkilar kesinlikle göz ardi edilemez ama CL seviyesine gelmek isteyen bir GS takiminda bukadar top kaybi yapan ve pas hatasi yapan bir 10 numara olmaz. Ndiaye icinde ayni sey gecerli. Kendilerini gelistirmezlerse uzun vadede ilk 11 olmalari cok zor. Kazma diye elestirilen Tolga ikisinden daha düzgün bir pas teknigine sahip. Tolga 90% pas isabetinin altina düstügü nadirdir.

ben beğeniyorum belhanda'yı , oyuna katkısı büyük.Eleştirmek yerine destek çıkın.Mesela taraftgar belhanda'ya hiç tezahürat yapmıyor , çok sessiz bir oyuncu belki ondan.

Kimse benden daha fazla Sneijder-fan olmasın. Amaaaaaa ;

Sneijder'in sayfası kapandı. Artık Belhanda'nın keyfini sürmek istiyorum.

Forumda ki salak Sneijder-Belhanda tartışmasını da hiçbir zaman anlamadım , anlamayacağım.

Bu kadar sığ olmanın bir anlamı yok.

Bel10da son haftalarda neredeyse tüm gollerimizde katkısı oldu. Eksikleri var mesela bazen çok pas hatası yapıyor ama sadece oyuna odaklandığı zaman çok üst düzey performans verebileceğini gösteriyor. Feghouli ve Gomis ile birlikte çok tehlikeli hücum hattımızın önemli bir parçası oldu

Değerini bilelim

Yetenekli adam, daha iyi olacaktır, mest etmiyor değil.. Alıştıkça daha iyi olacaktır.

Berbat

Sneijder'in sağ baş parmağındaki tırnak etmez

Fernando ile Badou'nun ekmeğini yiyor.Şükür namazlarınıda başlamalı bu yüzden

Berbat

Sneijder'in sağ baş parmağındaki tırnak etmez

Fernando ile Badou'nun ekmeğini yiyor.Şükür namazlarınıda başlamalı bu yüzden

Daha yeni üye olmuşsun bir elin parmağını geçmeyen mesajların var ama berbat diye nitelendiriyorsun yeni gelmiş ve az çok katkı sağlamış bir oyuncuyu. Yavaş ol biraz

Daha yeni üye olmuşsun bir elin parmağını geçmeyen mesajların var ama berbat diye nitelendiriyorsun yeni gelmiş ve az çok katkı sağlamış bir oyuncuyu. Yavaş ol biraz

Sende yeni üyesin biz sana bir şey diyor muyuz ?

Yeni üye olunca yorum yapılmıyor yani.Müthiş zeka

Adam çok net bir şekilde Fernando ile Badonun ekmeğini yiyor.İlerleyen haftalarda göreceğim sizi.

Derbilerde kaybolacak ,anadolu maçlarında bile pasifize oluyorsa konuşmaya gerek yok.Geçen maç 1 tane güzel orta açti diye ne laflar edildi,geçen sene Sneijder'in kaç tane asisti var böle dandik takımlara karşı denildi

Gayet iyi oynuyor. Basit oynayan topçu istiyorsanız Selçuk İnan adlı herif oynasın madem.

Sende yeni üyesin biz sana bir şey diyor muyuz ?

Yeni üye olunca yorum yapılmıyor yani.Müthiş zeka

Adam çok net bir şekilde Fernando ile Badonun ekmeğini yiyor.İlerleyen haftalarda göreceğim sizi.

Derbilerde kaybolacak ,anadolu maçlarında bile pasifize oluyorsa konuşmaya gerek yok.Geçen maç 1 tane güzel orta açti diye ne laflar edildi,geçen sene Sneijder'in kaç tane asisti var böle dandik takımlara karşı denildi

Yeni üye değilim ben 2008'den beri üyeyim. Diğer hesabıma şifre sıkıntısından dolayı giremediğim için bu hesabı açmak zorunda kaldım bu 1.

Yeni üye olunca önce kendini tanıtırsın iyi niyetli, analiz ve içerik içeren sezon başında olduğumuz için takımın bu seneki durumu hakkında değerlendirmeler yaparsın. Nice'de tamamen fizik eksikliği yüzünden kadroya giremeyen biriyle her maç 11 başlamış adamı saçma bir şekilde kıyaslamazsın bu 2.

Bu kadar yüksek tempoda fiziğe dayalı takımda az çok bir tane ofansif orta saha tutturabildiğimiz için sevinmen gerekirken yaptığın yoruma bak. Ayrıca Karabük maçındaki pas hatasını Fernando ve Ndiaye'ye yardım ettiği zamanlar yaptı bu 3.

Daha olmamış birşey hakkında(derbilerde kaybolacak falan) bir tarafından uydurduğun şekilde yorum yapmazsın bu da 4.

Son düzenleme:
Yeni üye değilim ben 2008'den beri üyeyim. Diğer hesabıma şifre sıkıntısından dolayı giremediğim için bu hesabı açmak zorunda kaldım bu 1.

Yeni üye olunca önce kendini tanıtırsın iyi niyetli, analiz ve içerik içeren sezon başında olduğumuz için takımın bu seneki durumu hakkında değerlendirmeler yaparsın. Nice'de tamamen fizik eksikliği yüzünden kadroya giremeyen biriyle her maç 11 başlamış adamı saçma bir şekilde kıyaslamazsın bu 2.

Bu kadar yüksek tempoda fiziğe dayalı takımda az çok bir tane ofansif orta saha tutturabildiğimiz için sevinmen gerekirken yaptığın yoruma bak. Ayrıca Karabük maçındaki pas hatasını Fernando ve Ndiaye'ye yardım ettiği zamanlar yaptı bu 3.

Daha olmamış birşey hakkında bir tarafından uydurduğun şekilde yorum yapmazsın bu da 4.

Sayı saymayı öğrenmişsin bu da 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt