#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olur mu efendim Sneijder’den 10 kat iyi !

Bu adam şu ana kadar oynadığı hiçbir maçta fark yaratmadı. Hala eski maçlardaki performansından eser yok deyip durmayın, komik oluyor.

10 numara yada şöyle diyeyim ofansif bir oyuncu olarak bu kadar rezil top kontrolü yapan bir oyuncu kabul edilemez. Verdiği hatta veremediği pasları ve çok basit durumdayken yaptığı pas hatalarını söylemeye gerek yoktur hrhalde.

Biz bu adamı niye aldık ve niye bu kadar para verdik anlamış değilim.

Bok gibi oynuyor da ingaingacilar da komik kotu olunca hemen ortaya cikarlar. Bir ara maldiaye diyen bir arkadas da haftalarca ortaya cikamamisti o da ortaya cikar. Belhanda’yi genel olarak begenmiyorum performansini bu arada, ozellikle aldigi paraya bakarak.

Bundan önceki oynadıklarına laf edemem ama bugün gerçekten kötü.

Birde Sneijder ile kıyaslamıyorlar mı deli oluyorum. Şu anda Sneijder'in sağ bacağı etmez.

Cinsiyetçilik yapacağım biraz bütün kadınlardan özür dilerim.

Erkek gibi oyna lan!

Her maç en az bir 45 dakika kırıtarak oynuyor.

5 metre yanındaki adama pas atamıyor ama maliyet 10 trilyon vay be dunya

Her maç 2-3 tane cımbızla çekilecek olumlu hareketi olur bunu savunanlar da koşarak bu başlığa gelip savunurdu ama bu akşam olmayacak sanırım, tühhhh...

Bu adam şu ana kadar oynadığı hiçbir maçta fark yaratmadı. Hala eski maçlardaki performansından eser yok deyip durmayın, komik oluyor.

10 numara yada şöyle diyeyim ofansif bir oyuncu olarak bu kadar rezil top kontrolü yapan bir oyuncu kabul edilemez. Verdiği hatta veremediği pasları ve çok basit durumdayken yaptığı pas hatalarını söylemeye gerek yoktur hrhalde.

Biz bu adamı niye aldık ve niye bu kadar para verdik anlamış değilim.

bu dogru degil yalniz

son 3 maç fark yaratti

suan iyi oynamiyor

her seyi gectim pas siddetini hic ayarlayamiyor lan

Sneijderciyim ama Sneijder bundan iyi demek Hagi de Belhanda dan iyi demek gibi bişi.

Futbolu bırakmış iki efsane futbolcuyla ne diye kiyasliyorsunuz hala Belhandayi ?

Olum kimse sana top nasıl kontrol edilir öğretmedi mi? Her defasında topu hayvan gibi ayağından açıyor sonra kaptırıyorsun yeter. Gerçi kaptırmasan da rakibe atma ihtimalin %50.

Sneijder'in de top kontrolü leşti bu arada

bu dogru degil yalniz

son 3 maç fark yaratti

suan iyi oynamiyor

Fark yarattığı yok vasat üstü oynadığı maçları fark yarattı diyorsunuz. Bu adamın böyle deplasmanlar da fark yaratması gerekmiyor mu?

Her hafta bize karşı takımlar daha da bilenirken ve güçlü rakiplerle oynayacakken, takımı yönlendirmesi yada maçı kazandırması gereken ilk oyuncunun kim olması gerekiyor sence?

Şunu kabul etmek lazım büyük kazık yedik. Adamın laubali hareketleri de cabası. Ben bunu izlerken acayip sinir oluyorum o yaptığı basit pas hatalarını görünce.

Yine mi Sneijder?

Daima.

Üzgünüm o kadar para verildi. Adamın gururunu kırarak forma numarasını veriyorsan farkını ortaya koyacak. Kusura bakmayın Belhanda farkını ortaya koyamadı. Sneijder bu oyunu oynuyor bu rahatlığı yaşıyordu zaten. 8. haftadayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt