#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark yarattığı yok vasat üstü oynadığı maçları fark yarattı diyorsunuz. Bu adamın böyle deplasmanlar da fark yaratması gerekmiyor mu?

Her hafta bize karşı takımlar daha da bilenirken ve güçlü rakiplerle oynayacakken, takımı yönlendirmesi yada maçı kazandırması gereken ilk oyuncunun kim olması gerekiyor sence?

Şunu kabul etmek lazım büyük kazık yedik. Adamın laubali hareketleri de cabası. Ben bunu izlerken acayip sinir oluyorum o yaptığı basit pas hatalarını görünce.

Yok o maçlarda gerçekten iyi oynadi

Her maç 5 assist bekliyorsaniz vasat üstü oynadigini diyebilirsiniz tabi

Her hafta bize karşı takımlar daha da bilenirken ve güçlü rakiplerle oynayacakken, takımı yönlendirmesi yada maçı kazandırması gereken ilk oyuncunun kim olması gerekiyor sence?

mükemmel oynadigini demiyorum ama şu ana kadar oynadığı hiçbir maçta fark yaratmadı demek dogru bulmuyorum

Nereden aldik lan seni? Boyle lakayitlik olmaz olsun!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

50 dk'dır yapamadığını beğenmediğimiz selçuk yaptı yaw.

Sorumluluk al ulan biraz

Yok o maçlarda gerçekten iyi oynadi

Her maç 5 assist bekliyorsaniz vasat üstü oynadigini diyebilirsiniz tabi

mükemmel oynadigini demiyorum ama şu ana kadar oynadığı hiçbir maçta fark yaratmadı demek dogru bulmuyorum

Hangi yazdığım mesajda istatistiğiyle ilgili birşey söyledim de yok her maç 5 asist bekliyorsanız başka gibi bir cümle kuruyorsun Şükrü anlamadım açıkcası. 10 milyon avroya yakın para verip birde üstüne 10 numaralı formayı veriyorsan şuana kadar yaptıklarından çok daha fazlasını yapması gerekirdi. Ben izlediğim hiçbir maçta Belhanda'nın oynadığı futboldan zevk almadım. Yazdığım mesajda mübalağa yapmış olabiirim az da olsa. Ara ara iyi şeyler yaptı ama genel anlamdaki performansı bence vasattı. Takımı sırtlması gereken maçların hiçbirinde ön planda yoktu ve hiçbir maçta sorumluk almadı. Zaten istatistiklerini hiç söylemedim şimdide söylemeyeceğim.

Benim takıldığım hususlar farklı, oyuncunun temel özellikleriyle alakalı aslında. Böyle ofansif bir oyuncunun bu kadar berbat top kontrolü olmasının sen kabul edebiliyormusun. Sonra çok rahat pozisyonlarda topu alıp atağı başlatması, takımın yerleşmesini sağlaması gerekirken basit top kaybı yapması bende büyük soru işaretleri barındırıyor.

Hangi yazdığım mesajda istatistiğiyle ilgili birşey söyledim de yok her maç 5 asist bekliyorsanız başka gibi bir cümle kuruyorsun Şükrü anlamadım açıkcası. 10 milyon avroya yakın para verip birde üstüne 10 numaralı formayı veriyorsan şuana kadar yaptıklarından çok daha fazlasını yapması gerekirdi. Ben izlediğim hiçbir maçta Belhanda'nın oynadığı futboldan zevk almadım. Yazdığım mesajda mübalağa yapmış olabiirim az da olsa. Ara ara iyi şeyler yaptı ama genel anlamdaki performansı bence vasattı. Takımı sırtlması gereken maçların hiçbirinde ön planda yoktu ve hiçbir maçta sorumluk almadı. Zaten istatistiklerini hiç söylemedim şimdide söylemeyeceğim.

Benim takıldığım hususlar farklı, oyuncunun temel özellikleriyle alakalı aslında. Böyle ofansif bir oyuncunun bu kadar berbat top kontrolü olmasının sen kabul edebiliyormusun. Sonra çok rahat pozisyonlarda topu alıp atağı başlatması, takımın yerleşmesini sağlaması gerekirken basit top kaybı yapması bende büyük soru işaretleri barındırıyor.

Senin onun oyundan zevk almaman onun suana kadar hiçbir maçta fark yaratmadigi anlamina mi geliyor

Adam suan iyi oynamiyor ama geçtigimiz haftalarda neredeyse tüm gollerde direct veya indirect katkisi oldu yani alinan galibiyetlerde öyle veya böyle katkisi oldu

Bence de 10m ödenen topçu gibi oynamiyor henüz ama hiçbir maçta fark yaratmadi demek hem dogru degil hem gerçekçilikle alakasi yok

Daha ciddi ve daha üretken oynamasi lazim

Son düzenleme:
Bugun 100x pas hatasi yapmistir kesin.

Çok kötü oynuyor ama Belhanda severler kötü oynadığında kötü oynadı diyebilirler mi acaba

Yorumcuların her maç hiçbirşey oynamadan bu kadar övmesinden belli aslında hiçbirşey oynamadığı

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bu maç rezil oynuyor. Son 3 maçlık yükselişini göremedik. Ndiaye den sonra en kötü maçtaki.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kiev bilezik gibi gecirmis kulübümüze.Sene sonunda elden çıkarıp yeni bir 10 numara almak lazım veya forvet alıp çifte de donebiliriz.

Böyle oynayacaksa derbide Tolga veya Selçuk oynamalı yerine.

Bir de buna 8 milyon verdik. Kiev fena kazık atmış.

Lamisi cimisi aması fakatı yok b. k gibi oynuyor.

Senin onun oyundan zevk almaman onun suana kadar hiçbir maçta fark yaratmadigi anlamina mi geliyor

Adam suan iyi oynamiyor ama geçtigimiz haftalarda neredeyse tüm gollerde direct veya indirect katkisi oldu yani alinan galibiyetlerde öyle veya böyle katkisi oldu

Bence de 10m ödenen topçu gibi oynamiyor henüz ama hiçbir maçta fark yaratmadi demek hem dogru degil hem gerçekçilikle alakasi yok

Daha ciddi ve daha üretken oynamasi lazim

Fark yaratsa ve güzel oynasa ben ve benim gibi bir çok arkadaşta zevk alır zaten. Adam iyi oynamış olsa niye olumsuz yorum yapalım. Daha açık nasıl söylerim bilmiyorum.

Tüm maçlarımızı izledim hiçbir maçta ciddi derece de fark yaratmadı.

Sende söylüyorsun zaten daha CİDDİ ve üretken olması gerekiyor diye bak işte Şükrü bir oyuncunun oynadığı futbol da laubalilik varsa o adamdan birşey olmaz. Belki çok yetenekli oyuncudur ama oynadığı oyuna saygısı yoksa işte böyle saçma sapan basit hatalar yapar.

Katkısı olduğu dediğin maçların hepsini izledim onların da toplasan 2 tanesin de klas denecek hareketi vardır gerisi normal şeyler. Geçen senenin kazması Tolga bile 5 gol attı, 1 senede futbolculuk özellikleri gökten inmedi herhalde demekki takımda bazı mevkilere kaliteli adam alınca vasat sayılacak oyuncular bile güzel işler yapabiliyor.

O yüzden bu kadar yatırım yapılmış bir oyuncunun şu ana kadar yaptıkları hakkında olumlu konuşmanın gerçekçilikle alakası olamaz.

Şunu kabul etmek zor olmasa gerek bu adam şimdiye kadar kötü oynadı ve bu senenin en büyük kazığı.

Not: Bu arada 2 golü de sana cevap yazarken geldi ve golleri kaçırdım. Kaçırdığıma üzüldüm ama gollerin gelmesi sevindirici:D

Bu senenin en büyük kazıpı demek haksızlık. Takımda en iyi oynayanlardan genel performansa bakarsak(önceki 7 maç). Belhanda son 3-4 maç bayağa katkı verirken bu maç çok rezil. Ndiaye ise son 4 maçtır çok kötü. En pahalı iki oyuncumuz. Bok atmak yerine iyi olmalarını iyi maçlarındaki gibi olmalarını temenni etmeliyiz. Belhanda Harika oynadığı maç'lar oldu. Rezil oynadığı da. Ndiaye de aynı şekilde. Belhanda 19 kilit pas 1 gol 3 asist 45 ikili mücadele kazanma yapmışken elde patladı tarzı ithamlar artniyetli. Çünkü takım ne zaman baskılı oynasa kilit pasların çoğu belhanda dan geliyor. Bu Maçta zaten topu taşınamadık Ndiaye yüzünden büyük çoğunlukta. İler de de alamayınca topları rezil oynadı.

İyi forumlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O paraya Marlos beyi alıp izlerken orgazm olabilirdik. Yazık oldu.

Olmadı bu maç. Selçuk'a dua etsin bu seferlik. Belhanda'nın yapması gerekenleri yaptı.

Son dakikalarda bir topuk pası yaptı hadi dilleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt