#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep savundum kendisinide bugün aşırı kötüydü. Sneijder şu oyunu oynasa yerden yere vurulup Çine postalardı bi çok ulema

Belki bir kaç maç iyi oynar, büyük ihtimalle içerdeki derbilerde iyi oynar ama kabaca atıyorum 34 maçın 26'sında falan kötü oynar. Şimdi ne söylense boş, sene sonu teneke bağlanacak kendisine, inşallah satabiliriz... Bir daha da yorum yazmayacağım bu başlıkta sene sonu kim haklı kim haksız göreceğiz. İnşallah yanılırım.

Belhanda fizik anlamda takima yük bindiren bir oyuncu degil. Bu takimda takima fizik anlamda yük bindiren hic bir oyuncu yok artik. Bundan dolayi her oyuncu kendi capinda cikip, katkisini verebiliyor. Ayni 2011/2012 sezonunda gibi, hatta belki daha da iyiyiz o sezondan. Bu yüzden dolayi Belhanda, yada Nidiaye yada baska bir oyuncu kötü olsa bile, illaki yeteneklerini sergileyebilecek bir baska oyuncu cikabiliyor piyasaya.

Yorumlarını beğenirim Adem ama hikaye anlatma şu anda. Bir adama 10 milyon euro verip 10 numarayı da veriyorsam "Takıma fizik olarak yük bindiren bir adam değil falan filan zamazingosunya" milleti kandıramazsın. Takım kötü olduğunda o iyi olacak. Bugünki ilk yarı gibi bir oyunda çıkacak 30 metreden çakacak bir tane, araya bir top atacak ortada bir şey yokken maçı getirecek. Bir de sahada ruhuz ruhsuz takılmayacak.

Yazdığın hikayeyi Lato, Denayer, Garry gibi herifler için kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Belhanda'nın oynadığı oyunun derinliğini siz anlamazsınız.

Alıntı yaptığına demedim zaten hocam. Başkaları var. Haksızlık etmeyin falan diyorsunda. Haksızlığın daniskasını yapıyorlar.
Aşağı yukarı hepsi futbolun içinde kalıyor, pas hatalarından top kayıplarından ve laubali oluşundan bahsediyor. Bunları değerlendirmesine alıp maliyetini eleştiriyor. Ancak senin bunlara karşı verdiğin cevapların çoğu boş yapmayın, pusuda bekliyorsunuz ve buna benzer yorumlar. Futbolun içinde kalarak cevap vermen daha doğru olur, bunun dışında ki yorumlar laf ebeliğidir. Konuyu kirleten bir durum varsa budur, konularda otorite gibi davranmaktan vazgeçin biraz. Sana göre Ndiaye daha kötü olabilir, bu herkes için böyle olmak zorunda degil. Kimisi kötü oynadı ama en azından yine mücadelesi iyi diye değerlendire bilir, bu yorumdur, fikirdir.

Son düzenleme:
Rezalet oynadi savunulacak bir yani yok ama bakiyorum bazi üyeler kavga cikarmak icin sacma sapan isler kovaliyorlar

Art niyetli olmaktan vaz gecin

fener macında kendini tam manasıyla göstermeli. basit pas hatalarına devam ederse sıkıntı yasarız

Lato ile birlikte en kötüsüydü. Evde fbye karsi iyi oynar yine (tipik ic saha oyuncusu)

Aşağı yukarı hepsi futbolun içinde kalıyor, pas hatalarından top kayıplarından ve laubali oluşundan bahsediyor. Bunları değerlendirmesine alıp maliyetini eleştiriyor. Ancak senin bunlara karşı verdiğin cevapların çoğu boş yapmayın, pusuda bekliyorsunuz ve buna benzer yorumlar. Futbolun içinde kalarak cevap vermen daha doğru olur, bunun dışında ki yorumlar laf ebeliğidir. Konuyu kirleten bir durum varsa budur, konularda otorite gibi davranmaktan vazgeçin biraz.

Buraya gelip ilk rezil oynuyor diyen benim geçip bakabilirsin. Laf ebeliği yapanlar her pas hatasında bok atanlar. Konuda otorite gibi davranmakla alakası yok. Eğer bi tane varlık kırıntısı gelip ligin en yeteneksiz oyuncusu diyorsa, kazık diyorsa. İyi oynadığı maçta idare eder. Kötü oynadığı maçta çine satmalıyız diyorsa o arkadaş art niyetlidir. Sebeplerini biliyorum ancak söylemem yasaklandı, neden yaptıklarını açıklayamıyorum.

Şu yorum ve çevresine baktığımızda dediklerimin ne kadar doğruı olduğunu görmemek mümkün değil zaten. Hipotezimi kanıtladığın için tşkrler.
Öncelikle:
:asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2: Zira bu mesajına da gülmemek elde değil.

Ayrıca:
Herkes gerizekalı, artniyetli, önyargılı. Siz 3-5 kişisiniz. Oldu. Bi de burayı nedense ağlama duvarına çeviren sensin. İnsanlar adamın performansını beğenmeyip konuya "beğenmedik" yazıyorlar. "Neden beğenmediniz? Beğeneceksiniz. Gidip şunu da beğenmeyin o zaman" diye anlamsız çemkirmelerde bulunan sensin.

Beyni ile ayaklari arasinda lag vardi bugun.
Cok sacma hatalar yapti.
Geldiginden beri en kotu oynunu oynadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt