#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyinmi yok zeka mı kıt anlamıyorum
Melo da 10 numara giyiyordu
Adama verdiğin görev önemli olan yerine getirip getiremediği
Millet ezberlemiş Galatasaray 'ın 10 numarası şöyle böyle
Gol atsa ağlayacak kıvama gelmiş adamlar var
Selçuk bugün ıyi oynadı gittik başlığına hakkını verdik
Keza belhanda kötü oynadı onuda yazdık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır değilsin.
Burada tek hakkımız var katılmıyor isek karşı fikir belirtmel, böyle bir fikrimiz yok ise ya susmak ya da en fazla katılmıyorum demek.

Susmak yada katılmıyorum demek zorunda değilim. Bana göre komik ve komik diyorum. Bunda özgürüm.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

İlk satırı sil bence hocam uyarı yada ceza alabilirsin

Susmak yada katılmıyorum demek zorunda değilim. Bana göre komik ve komik diyorum. Bunda özgürüm.

Hakaret yok birşey yok uyarı neyine verecek

10 numara tabiri, ofansif orta sahanın, forvet arkasının genel ismidir, halk dilindeki şeklidir diyeyim ya da.
O mevkide oynayan adam 10 numara diye tabir edilir 99 giyse bile. Bir forvet arkası adamdan bahsederken "Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu böyle oynamamalı denmez, 10 numarası böyle oynamamalı" denir.
Galatasaray'ın 10 numarası böyle olmaz tabiri o yüzdendir. Melo'ya bu ne biçim 10 numara neden ara pası atmıyor diyen gördün mü? Gördüysen söyle beraber sövelim.

Millete kıt mıt demişsin de şu yaptığın yorumu yapmak için futbolla 2 saat önce falan ilgilenmeye başlamış olman lazım. Ya da İskoçya'da falan yaşıyorsun sanırım bu tabiri hiç duymadın.

Bir başka alternatif de Belhanda'nın mevki olarak ya da senin tabirinle verilen görev olarak ön libero ya da sol bek oynuyor olması. Bu adam sol bek falansa ve biz Galatasaray'ın 10 numarası böyle olmaz demişsek uzaktan bir gol, öldürücü bir ara pası falan beklediysek söyle bilelim, özür dileyelim.

Yani sen, senin fikirlerin ile uyuşmayan her yoruma komik dersin öyle mi? Hiç boşuna şimdi yorumuna göre deme, çünkü sen oyuncunun nazarında yapılanlara da böyle yapıyorsun. Gerçekten ilginç, bunu bana saygısızlık olarak öğrettiler çünkü. O zaman böyle devam et ama konuları kirletiyorsunuz suçlamasına girme derim.

Son düzenleme:
Muslera´ya top bile gelmiyor bu sezon... Rodriguez kosturulmadigi vakit, iki pas yapamiyor. Üzerine koymak felan degil, ama bu sezon takimi tasiyan 5 futbolcu Belhanda, Mariano, Ndiaye, Gomis, Fernando /Feg de giriyor buraya yavas yavas. Bu oyuncular takimda diger oyuncularin performansini da yükseltiyor Rod, Linnes yada Tolga gibi.
O 5 oyuncudan herhangi birini 3-4 mac ilk 11´den cekersek, bunun acisi ciddi anlamda hissedilir. Bir maclik olarak degil, ama sürec icinde hissedilir.

Belhanda bu takimin en iyisi degil. En iyisi acik ara Gomis, ama 5 oyuncu ile birlikte, bu takimin kilit ismi.

Belhanda; sezon başından beri oynadığı oyunla, total olarak geçer notu alamamıştır benim gözümde, ne 10 numara, ne B2B (Senin iddianla ikisinin karışımı) olarak . Çoğunluk da buna katılıyor; anlatacağın hiçbir hikaye bunu değiştiremez Adem...

Önyargıdan en uzak biri olduğum, Maicon örneğiyle açıktır. Belhanda mevkisinin gereklerini yerine getirsin, senden çok ben överim, hiç şüphen olmasın...

10 numara tabiri, ofansif orta sahanın, forvet arkasının genel ismidir, halk dilindeki şeklidir diyeyim ya da.
O mevkide oynayan adam 10 numara diye tabir edilir 99 giyse bile. Bir forvet arkası adamdan bahsederken "Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu böyle oynamamalı denmez, 10 numarası böyle oynamamalı" denir.
Galatasaray'ın 10 numarası böyle olmaz tabiri o yüzdendir. Melo'ya bu ne biçim 10 numara neden ara pası atmıyor diyen gördün mü? Gördüysen söyle beraber sövelim.

Millete kıt mıt demişsin de şu yaptığın yorumu yapmak için futbolla 2 saat önce falan ilgilenmeye başlamış olman lazım. Ya da İskoçya'da falan yaşıyorsun sanırım bu tabiri hiç duymadın.

Bir başka alternatif de Belhanda'nın mevki olarak ya da senin tabirinle verilen görev olarak ön libero ya da sol bek oynuyor olması. Bu adam sol bek falansa ve biz Galatasaray'ın 10 numarası böyle olmaz demişsek uzaktan bir gol, öldürücü bir ara pası falan beklediysek söyle bilelim, özür dileyelim.

Adam ne anlatmış sen neyden bahsetmişin :D Adam diyorki: VERİLEN GÖREV. Sen diyorsun 10 nomeraaa böyle oynayacağ.... Güncel futbolda 10 numara bunu yaparş. Forvet şudur. Stoper bunu yapar diye birşe yok. Binbir türlü farklı oyun tarzı var aynı pozisyon üzerinde. Ayrıca öldürücü pas en fazla atan oyuncumuz bu sezon. 19 kilit pasla.

Belhanda; sezon başından beri oynadığı oyunla, total olarak geçer notu alamamıştır benim gözümde, ne 10 numara, ne B2B (Senin iddianla ikisinin karışımı) olarak . Çoğunluk da buna katılıyor; anlatacağın hiçbir hikaye bunu değiştiremez Adem...

Önyargıdan en uzak biri olduğum, Maicon örneğiyle açıktır. Belhanda mevkisinin gereklerini yerine getirsin, senden çok ben överim, hiç şüphen olmasın...

1 gol 3 asist. 46 ikili mücadele kazanma. 19 kilit pas. 8 maç. Peki sana soru ne bekliyorsun ? Geçer not alması için. 5 gol 5 asist. 30 kğilit pas 60 ikili mücadele kazanmasımı gerekiyor ?

Bu arkadaşı eleştirmek için ön yargılı veya Sneijderci falan olmaya gerek yok gibi görünüyor. Selçuk bile oyuna girdikten sonra oyunu yönlendirmeye çalışırken bu maç boyunca sahada dolaştı. Sorumluluk almıyor, pas şiddetini ayarlayamıyor ve top kontrolü anlayamadığım bir şekilde garip gerçekten. Kötü oynadığı maçı bekliyorsunuz diyenler var. Eleştirenler sezon başından beri genel performansını eleştiriyor sadece bu maça özel değil. Sizin iyi oynadığını iddia ettiğiniz maçlarda da eleştiriyorduk ve anlamsız tepkiler alıyorduk.

Milli takım dönüşü diyelim artık.

Ama her maçta bu laubalilik artık çekilmiyor.

laubalilik yada rahatlık bencede var ve kulagı cekilmeli fakat takım icinde birisi mutlaka bu adama yakın oynamalı oynamadıgı icinde cok pas hatası yapıyor

ndiaye önlibero oynamasa misal belhanda bukadar sacmalamaz

Bu arkadaşı eleştirmek için ön yargılı veya Sneijderci falan olmaya gerek yok gibi görünüyor. Selçuk bile oyuna girdikten sonra oyunu yönlendirmeye çalışırken bu maç boyunca sahada dolaştı. Sorumluluk almıyor, pas şiddetini ayarlayamıyor ve top kontrolü anlayamadığım bir şekilde garip gerçekten. Kötü oynadığı maçı bekliyorsunuz diyenler var. Eleştirenler sezon başından beri genel performansını eleştiriyor sadece bu maça özel değil. Sizin iyi oynadığını iddia ettiğiniz maçlarda da eleştiriyorduk ve anlamsız tepkiler alıyorduk.

Zaten bu maç için deidklerinin hepsine katılıyorum. Çok aşırı kötüydü. Resmen oynamadı. Ancak önceki 7 maçta çok iyi maçlar çıkarttığı oldu. İyi olduğu maçlarda eleştirirken önyargılıydınız. Çünkü daha kötü oyuncular hakkında suskun kalanlarınız oluyordu. Antalya ve Bu maç dışında hep kalbürüstü oynadı. En kilit 3-4 adamdan biriydi.

Arkadaşlar bi düşünün Belhanda para/performans olarak yeterli olsaydı bu kadar tartışılırmıydı ?

Feghouliyi niye tartışmıyoruz? Adam 2-3 maç ilk 11 oynadı ama performansıyla evet ben tam aradığınız adamım dedi NET.

Belhanda kötü oyuncu değil, katkısı da az değil... ama hala taraftarın en az 50% kısmı yetersiz görüyor.

Son düzenleme:

Eger cogunlugun dedigi dogru olsaydi, bu sezon muhtemelen 13 puan civari toplayip, yine can cekisiyor olurduk. Böyle kötü bir mactan sonra böyle bir ifadeyi kullanmakta, ne desem yani ? Gecen hafta sorulsa, cogunluk farkli der, zaten anket de ortada. Ama cogunlugun ne dediginin cok bir önemi de yok. Belhanda en kritik bölgelerden bir tanesinden oynuyor, katkisini vermeye devam edecek, ve bu takim sampiyon olacak.

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 gol 3 asist. 46 ikili mücadele kazanma. 19 kilit pas. 8 maç. Peki sana soru ne bekliyorsun ? Geçer not alması için. 5 gol 5 asist. 30 kğilit pas 60 ikili mücadele kazanmasımı gerekiyor ?
15 gol, 27 asist, 385 ikili mücadele kazanımı, 587 kilit pas yapması gerekiyordu. Anlayayacağın dilden cevap vermeye çalıştım, ancak itiraf edeyim yorucu oldu...

İyisi mi alıntılaşmayalım, forumda yokmuşum gibi davran mümkünse. İyi forumlar...

Simdiden bu adama "kazik" demek de art niyettir.

Takima alismasi, sorumluluk almaya baslamasi, form tutmasi ile birlikte takima kazandirilirsa cok onemli bir deger olacaktir.

Taraftar gorevini yapsin, destegini versin. Bakin elestirmesin demiyorum, kesip atmasin diyorum. "Cop, kazik" demek kesip atmaktir.

8. haftadan bu kadar kesin yorumlar yapilmasi hic hos degil. Hele ki hakli cikmak icin yapanlariniz var. Ayip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt