Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.064
- 24.718
- 3.198
yuhhhh bi mac kötü oynadı diye yazılanlara bak,saka mı bütün bu gördüklerim ya ahahahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap vermeye gerek yok ben diyorum istanbul boğazi o diyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok abartıyorsunuz. Tek maçlık adamlarsınız hepiniz. Bursa maçından sonra maçı çevirdin helal olsun diyoruz aradan 2 maç geçiyor g.tümüze girdi geçmiş olsun oluyor. Biraz sakin olun, 4 sene katkı saglasın diye bir adam aldık, daha ilk sezonunun 4’te biri tamamlanmadı, adamı çöpe çıkarttınız. Bende kendisinden tam beklediğimi göremiyorum ama abartmanın da manası yok. Motor gibi giden takımın kilit adamlarından, gün gelir maksimum sorumluluğu da almaya başlar, en önemlisi destek olmak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok abartıyorsunuz. Tek maçlık adamlarsınız hepiniz. Bursa maçından sonra maçı çevirdin helal olsun diyoruz aradan 2 maç geçiyor g.tümüze girdi geçmiş olsun oluyor. Biraz sakin olun, 4 sene katkı saglasın diye bir adam aldık, daha ilk sezonunun 4’te biri tamamlanmadı, adamı çöpe çıkarttınız. Bende kendisinden tam beklediğimi göremiyorum ama abartmanın da manası yok. Motor gibi giden takımın kilit adamlarından, gün gelir maksimum sorumluluğu da almaya başlar, en önemlisi destek olmak.
2015 senesinde şampiyon olduğumuzda sağında Maradona, solunda Cryuff mu vardı ? Yasin, Sabri, Selçuk, Burak vardı yine. Adamın performansı dibe vurunca yanındakiler kabahatli oldu. Ama suç Sneijder de değil bu adamı ilah seviyesine çıkaran bizlerde. Neyse ben boşuna konuşuyorum. Neticede adam Sneijder, ismi yeter. Ölene kadar takımda kalmalıydı. Yolladık yerine bu Arap kardeşimizi aldık.![]()

Hocam 2. paragrafta yazdıklarında haklısın. Sadece onun demek istediği şu. Şimdi atıyorum Ndiaye 8 numara oynuyor. Klasik 8 numara kafadan 10 asist 10 gol yapar. Ancak Ndiaye öyle bir görevdeki. Top kapma ve bağlantı kurmada başarılı olması 1. öncelik. Yani 1. önceliği yapıp gol ve asist yapmazsa ben ndiaye yi eleştirmem diyor. Belhanda içinde öyle. Demek istediği şu. Bu adam gidip klasik 10 no gibi. Sürekli topu alıp savunma arkasına öldürücü toplar atıp. Kusursuz kilit paslar atıp, Duran topların hepsini kullanıp, savunmadan ziyade tamamen hücüma yönelik oynayan birisi değil diye eleştirmem diyor. Çünkü şuan belhanda için hiçbirşey 1. öncelik gibi değil. Yani adam ne tamamen hucumu 1. öncelik nede savunma katkısı. ( Verilen Görev Olarak) O yüzden zaten kimseyi tam olarak tatmin edemiyor. Adam önde yaratıcılık sağlarken aynı zamanda arkada da iş yapmak zorunda. İkisinide yarım yarım yapıyor. Ben bunu beklediğim için başarılı buluyorum. Antalya ve bu maç dışında. Ancak sizin kafada klasik 10 no var biraz. Alex ve türevleri gibi. Ben zaten eleştirenlere hiçbirşey demiyorum. Sadece yeteneksiz, kazık, boş, beyinsiz vb tabirler art niyetli olduğunu düşünüyorum. Yani arkasında 10 var diye Ve AMC ye yakın oynuyor diye her maç asist gol ve kusursuz paslar beklemeyelim.
Senin dediğin ne zaman olur biliyor musun? 4-4-2 ye döneriz. Belhanda’yı da Fernando’nun yanına çekeriz 8 gibi kullanırız o zaman deriz ki ya bu adam da insan hem savunmaya yardım ediyor hem üretmek zorunda. Her maç üretemez ama savunmaya katkı yapar o zaman eyvallah kimsenin sesi çıkmaz. Ama şu anda bu adam net AMC oynuyor. Zaten arkasında 2 tane savunma yapan adam var. O yüzden üretmek zorunda.
Bir de şu vurdumduymaz tavırlarından çıkmalı.
Belhanda'nın performansını eleştiriyorum etiket, isim vs falan diye cevap veriyorsunuz. Ne diyeyim şimdi? Belhanda da Kasımpaşa'dan gelmedi. Performansı yetersiz işte altında saçma sapan şeyler aramanın anlamı yok.
Profiline giriyorum, ariyorum, ama haftalardir, belki de aylardir Belhanda, Sneijder, Tudor ücgeni disinda, katildigin bir tartisma yok. Sonra diyorsun ki altinda kimse birsey aramasin. Esas altinda birsey aramayanda bir sorun vardir, resmen tetiktesin cünkü ve bekliyorsun. He yap, yapmak istedigin herseyde özgürsün. Ama sonra "Sneijder-Belhanda" kiyasi yapildiginda, ve bu tavira karsi bir backlash oldugunda yine ilk sen sikayet ediyorsun.
Bosuna kasiyorsun kendini, güzellim sezondan keyif alamiyorsun böyle yaparak.
Vallaha bravo. Yerine Belhanda geldi diye onu eleştiriyorum sandın ya helal olsun bi laf ancak bu kadar ters anlaşılır. Harbiden boşa konuşuyosun salla.
Fokusta degil cünkü hic biri.
Ben kimsenin karsiti degilim, sadece takimimin kazanmasini istiyorum, ve bunun icin gerekli hamleler yapildi bu sezon.
Bana karşı ön yargılısın.Bunu diyince de biz suçlu oluyoruz sonra. @Mustafa Canaslan üstad cidden iyi niyetiyle yorumluyor,ben katılmasam bile bir şey diyemem mesela ona,kendi şahsi görüşüdür.İsmail ise Belhanda 10 maç üst üste yardırsa 11. maç kötü oynasa,Tudor ŞL'de çeyrek final oynasa dahi sallayacakmış izlenimi veriyor.
O zaman koy 10 tane 10 numara 1 de kaleci seni asist gol manyağı yapsınBu sığlıkla nasıl cevap vereceksin zaten? Daha futbolla ilgili tabirleri bilmiyorsun, Okuduğunu anlayamıyorsun.
Takımda forvet 1 numara giyse. Kaleci 12 giyse. Takımın 1 numarası kalede güven vermeli böyle kolay gol yememeli desek demekki forvetten bahsettiğimiz düşüneceksin.