Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.835
- 12.921
- 2.343
Bugunden itibaren seni salmaya basladim hafiften farketmissindir.
Aynen demek isterdim de Göztepe konusunda bırakmamışın yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugunden itibaren seni salmaya basladim hafiften farketmissindir.
O zaman koy 10 tane 10 numara 1 de kaleci seni asist gol manyağı yapsın
Ndaiye örneği ortada görev acısından
Akıl ermiyor galiba sneijder niye gitti senin zihniyetinde olmadığı için tudorun
Yoksa sneijder gibi dünyada topu adamın ağzına sokacak ender adam vardır
Sneijder 10 topun 8 ini adrese verir belhanda 5 ı
Sneijder 10 şutun 5 i sokar belhanda 3 ünü
Sneijder 10 ikili mücadelenin 1 nı kazanır belhanda 7 sini
Sneijder kendine 10 pozisyon hazırlar belhanda 20
Niye fiziki yeterlilik yeterli iken real de oynuyordu
Şimdi nice de kadroya giremiyor
Takimin şablonu belli mantalitesi belli
Koşacak basacak fizik olarak ezecek
Öyle eli belinde gezmeyecek
Dünyada bunları yapıp üstüne asist gol üreten adamlar kaç tane var
Yada kaçı senin takimina gelir
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esasen Göztepe taraftarı olduğu için olabilir mi?Ne kadar troll olsa da bu konuda 'tarafsız' olduğuna itibar edilecek adamlardan birisi de mesela bu.![]()
Aynen demek isterdim de Göztepe konusunda bırakmamışın yine.![]()
Muazzam bi tablo sene sonuda boyle olmasi umidi ile
![]()
Son 2 yılında kazandırmadığı için gönderildi1 tane 10 numaran olur ama onun hakkını verir. Olay 10 tane 10 koymak değil.
Belhanda 20 tane kendine pozisyon hazırlar demişsin ama kendine pozisyon hazırlayıp zımba gibi bir şut çıkardığını falan henüz hatırlamıyorum.
Sneijder oynadığı süre içinde sayısız derbi ve CL maçı kazandırdı.
Bunu ölçme şansımız olmayacak tabiki ama Tudor’un sezon öncesi antrenmanını yiyen bir Sneijder şu yaşında bile çok da iyi şeyler yapardı bu takımda. Evet koşu mesafesine baktığında maç sonunda Belhanda’daki miktarı göremezdik ama buna gerek bile kalmazdı.
Bunları yapıp eli belinde gezmeyecek kaç kişi gelirdi veya nasıl olurdu konusuna gelirsek elbet bunu da görme şansımız yok adam Belhanda yerine adam gibi bir kanat daha veya adam gibi bir orta saha alıp Ndiaye yi öne atmak(Forvet arkası) takımı çok daha iyi yapabilirdi bence.
Sana katıldığım tek nokta Ndiaye’den sürekli gol veya asist beklenmesi çok saçma.
Bu takimda oyunculari bireysel olarak parlatmaya calisan bir hoca yok. Tudor hic bir oyuncuyu kullanarak, en iyi verimi nereden alirim, en iyi nerede oynar diye bakmiyor. Bundan dolayi kontraproduktif dizilisler icinde ve mevkilerde oynayan cokca topcumuz var. Tudor´un istedigi, oyuncularin sistemine göre, en iyi randimani vermeleri. Bir oyuncu bireysel anlamda iyi bile olsa, takim icin oynamadiginda kesik yiyor, bunun en önemli örnegi Bruma.
Futbolda yetenskiz diye birsey yok. Iste sen kim gollük pasi atacak, kim gol atacak diyorsun ya, iste bu sekilde takimin cok yetenekli adamlari da oyunun pis islerini yaptiginda, takimin daha vasat oyunculari da skora katki yapma ihtimali buluyor.
Yani hem hücum, hemde savunma anlaminda bir görev paylasimi söz konusu bu takimda. Bu yüzden hem cok gol atiyoruz, hemde az gol yiyoruz. 20:6...
20 gol atmışsın 9’u Gomis. 3’ü Maicon.(Duran toptan 1 tane de 2-2 olan maçtan sonra Allah ne verdiyse saldırırken) 5 tane Tolga 1 Feghouli. 1 mi 2 mi Belhanda sanırım. (Pc den bakamıyorum şimdi) Tolga dışında garip bir şey yok.
Terim’li sezondaki gibi Muslera dahil herkesin gol attığı bir sezon değil yani.
1 tane 10 numaran olur ama onun hakkını verir. Olay 10 tane 10 koymak değil.
Belhanda 20 tane kendine pozisyon hazırlar demişsin ama kendine pozisyon hazırlayıp zımba gibi bir şut çıkardığını falan henüz hatırlamıyorum.
Sneijder oynadığı süre içinde sayısız derbi ve CL maçı kazandırdı.
Bunu ölçme şansımız olmayacak tabiki ama Tudor’un sezon öncesi antrenmanını yiyen bir Sneijder şu yaşında bile çok da iyi şeyler yapardı bu takımda. Evet koşu mesafesine baktığında maç sonunda Belhanda’daki miktarı göremezdik ama buna gerek bile kalmazdı.
Bunları yapıp eli belinde gezmeyecek kaç kişi gelirdi veya nasıl olurdu konusuna gelirsek elbet bunu da görme şansımız yok adam Belhanda yerine adam gibi bir kanat daha veya adam gibi bir orta saha alıp Ndiaye yi öne atmak(Forvet arkası) takımı çok daha iyi yapabilirdi bence.
Sana katıldığım tek nokta Ndiaye’den sürekli gol veya asist beklenmesi çok saçma.
Son 2 yılında kazandırmadığı için gönderildi
Takimi karıştırıp huzuru bozduğu için
Zaten futbolu ıyi olsaydı Kims e onu gönderemezdi
Belhandanin 10 nuncu resmi maçı bismillah dur bakalım
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 gol atmışsın 9’u Gomis. 3’ü Maicon.(Duran toptan 1 tane de 2-2 olan maçtan sonra Allah ne verdiyse saldırırken) 5 tane Tolga 1 Feghouli. 1 mi 2 mi Belhanda sanırım. (Pc den bakamıyorum şimdi) Tolga dışında garip bir şey yok.
Terim’li sezondaki gibi Muslera dahil herkesin gol attığı bir sezon değil yani.
Tamam senin eşeğin erkek olsun Berke. Egon sarsılmasın.![]()
Yeri geldiginde herkes yapiyor skora katkisini, su an ilk 11´de skora katki yapmamis oyuncu yok. Lato disinda, her oyuncunun skora katkisi var. Sürpriz olmas ise de, her oyuncu gol bulur, yada en fazla bir tanesi es gecer. Ama genel anlamda takim olarak skora katki yapiyoruz.
Muslera´ya gol attirmak da sezon sonu show olur ancak.
Bu böyle devam eder mi bilmem, ama bana kalirsa 11/12´den iyi oynuyoruz, eger sürdürmeyi basaririsak.
Sneijder hatırladığım kadarıyla kasımpaşa'ya yenildikten sonra Tudor pazar gününe antreman koymak istemiş ve soyunma odasında kıyamet koparken başrol de Sneijder vardı kimse kendini GALATASARAY'dan üstün görmemeli ki bu hatayı yapan sneijder gibi selçuk, hakan gibilerde var. Gitmesi her açıdan hayırlı oldu zaten nice de durumu orta da Avrupa'nın önde gelen teknik direktörlerinden Favre var o da adam edemediyse bu saatten sonra katar veya amerika'ya gider