#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeri geldiginde herkes yapiyor skora katkisini, su an ilk 11´de skora katki yapmamis oyuncu yok. Lato disinda, her oyuncunun skora katkisi var. Sürpriz olmas ise de, her oyuncu gol bulur, yada en fazla bir tanesi es gecer. Ama genel anlamda takim olarak skora katki yapiyoruz.
Muslera´ya gol attirmak da sezon sonu show olur ancak.

Bu böyle devam eder mi bilmem, ama bana kalirsa 11/12´den iyi oynuyoruz, eger sürdürmeyi basaririsak.

Zaten oyuncuları eleştirmek yerine destek olmak gerekir 8 maçta 22 puan almış bir takım var bunda 11 oyuncunun da katkısı var tutandan atana, top kapandan asist yapana özellikle bugün Konya karşısında pozisyon vermeyip 4-5 pozisyon yakalayıp maçı kazanıyoruz ama belhanda eleştiriliyor, ndiaye eleştiriliyor eee bu adamlar eleştiriliyorsa nasıl pozisyon vermeyip maçı kazanıyoruz demek ki gizli kahramanlar var dediğiniz gibi 11/12 sezonundan çok daha iyi bir sezon yaşıyoruz bunda yabancı serbestliği ve daha kaliteli oyuncuların da faydası var ama eklemek gerekir ki biz hariç ligdeki 17 takımında yabancı serbestliği ve daha güçlü kadroları var kıyaslamak gerekirse 11/12 sezonu zorluğu 10 üzerinden 5 ise bu sezon zorluğu 10 üzerinden 9'dur burada anadolu kulüplerinde eskisindeki gibi kötü yerlilerle değil çok daha iyi kadrolarla mücadele ediyorlar bu kalite mutlak seneye yansıyacaktır ve insanlar bu farkı daha net göreceklerdir

Sezon başında hiç idman yapamadı. Böyle olması normal. İyi bir takımda iyi şeyler yapardı. Adam gibi karşılarına alıp konuşulsa takıma çok faydalı olurdu diyorum ama bunları hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Kıyas açısından da yazmadım. Ne yapılabilirdi Belhanda yerine varsayımı üzerine yazdım.

Fiziği ve temposu yetse hiç şüphesiz,seviye atlatırdı şu takıma.Ama geçen seneki Sneijder olsa niye topa yetişemiyor,niye kıçını kaldıramıyor diye söverdik burada.

Fiziği ve temposu yetse hiç şüphesiz,seviye atlatırdı şu takıma.Ama geçen seneki Sneijder olsa niye topa yetişemiyor,niye kıçını kaldıramıyor diye söverdik burada.

Zaten sorunda burada. Tudor ile kavga etmiş, 2 senedir kendine bakmayan birisinin. Bu sene bir anda takımla birlikte değişip 33-34 yaşındaki bir adamın 28-29 luk haline dönmesinin mümkünatı yok. Sneijder iyi halde olsa ve yollansa buralarda bu muhabbetler dönmezdi bile, herkesin bileti kesilirdi. 28 lik iyi bir sneijder bu takımı bambaşka bir hale getirirdi.

Sezon başında hiç idman yapamadı. Böyle olması normal. İyi bir takımda iyi şeyler yapardı. Adam gibi karşılarına alıp konuşulsa takıma çok faydalı olurdu diyorum ama bunları hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Kıyas açısından da yazmadım. Ne yapılabilirdi Belhanda yerine varsayımı üzerine yazdım.

Sneijder kadar zeki futbolcu az çalışsa gene iş yapardı ben belhanda ile sneijder'i hiçbir zaman kıyaslamam bu iki futbolcuyu da kıyaslamak yakışmaz ikisi de Galatasaray'ımız uğruna savaştı ve savaşıyor, ikisi zaten farklı tarz 10 numara takım taktiğine göre biri oynarken biri oynamayabilir tabi artık bundan sonra ki süreçte belhanda'nın neler yapacağını izlemek gerekiyor çünkü daha ligde 8 maç oynadı tamamen yeni bir takıma adapte olması da süre alabilir

Maça hükmetmiyor en büyük sorun bu benim için. Yani domine etmiyor o bölgeyi, modern 10 numara öyle bi tarzı yok diyorsunuz. O zaman modern olmayan bir 10 numara alalım lütfen. Belhanda'ya hiçbir takım arkadaşının gönül rahatlığıyla topu verdiğini sanmıyorum çünkü paso eziyor. O mevkideki oyuncuya topu verirken bu adam oradan topu çıkarır yada bize nefes aldırır diye güvenerek vermen lazım. Çok vasat abi yani Sneijder'le falan alakası yok eleştirmemin Sneijder'i çok severim de geçen sene en çok eleştirenlerden biriydim. Bu adamı bedavayada alsak aynı şeyi derdim. Orada oynayacak adamın oyuna hükmetmesi lazım ben Belhanda'da bunu gram görmüyorum.

abi şu mevkide oynayan adamın şu top kontrollerinden utanması lazım,dribling yok-şut yok,pas hataları gırla iyi yaptığın şeyleri bozma bari

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener maçında aynı olmaz inşallah.

sent via GSC

Bu yetenekte bi adamın için topa ilk dokunuşu çok zayıf

ASUS_Z01BD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

haklısın

yeteneğini tartışalım artık

ben ondan da şüphe etmeye başladım

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

abi şu mevkide oynayan adamın şu top kontrollerinden utanması lazım,dribling yok-şut yok,pas hataları gırla iyi yaptığın şeyleri bozma bari

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeteneği soru işareti

Takımı özellikle son 2 maçtır beğenmiyorum. Bu kadro bu takım daha iyi işler yapabilmeli diye düşünüyorum lakin bunun için bazı handikaplarımız olduğunu düşünüyorum. Bu handikaplar önem sırası ile;

1 - Ramak kalmış olmasına rağmen Juve denen şerefsiz kulüp yüzünden sol tarafa Asamoah'ı veya onun kalitesinde birini alamamış olmamız
2 - Her ne kadar iyi niyetli bir şekilde mücadele etse de sol kanatta yetenekleri kısıtlı ve IQ'su düşük Rodrigues ile oynamaya çalışmamız
3 - Belhanda
4 - N'Diaye

İlk 2 madde ile alakalı herkes benimle hemfikirdir zaten onlara değinmeyeceğim. Lakin Belhanda konusuna değinmek gerekiyor. Yani aslında kendisine verdiğim süre yavaş yavaş dolmaya başladı. Ama ben bir hafta daha bekleyip derbi maçı sonrası yorum yapmak istiyorum. Eğer derbi maçında da bugünkü gibi bir görüntü sergilerse eğer kazanalım kaybedelim hiç fark etmez ben de kredisi biter. Daha da tahammül etmem ve ağır şeyler yazmaya başlarım. Hem Belhanda'yı hem de buradaki yarenlerini üst üste koyar yazarım hem de.

N'Diaye konusuna gelirsek eğer bu konuda da sıkıntı var. İlk alındığında maliyeti çok yüksek demiştim. Kayseri maçındaki oyununu gördükten sonra ise "Eğer bu gördüklerim bir illüzyon değil ise bırak pahalıyı ucuza bile almışız" demiştim çok iyi hatırlıyorum. Lakin geldiğimiz noktada elimizden patlamasından ciddi derecede korkmaya başladım. Mücadele gücü yüksek belki defansif anlamda yine görevlerini yerine getiriyor lakin ofansif olarak ciddi bir katkı veremiyor bir de çok kolay kart görme potansiyeline sahip bir oyuncu.

Velhasıl kelam bu iki oyuncu sonradan oyuna giren, ölmüş bitmiş tükenmiş ve hatta "Futbolu bırakmasına gerek yok, futbol onu bırakmış zaten" dediğimiz Selçuk İnan kadar bile oyuna etki edemiyorsa eğer ikisi de şapkasını önüne koyup düşünmesi ve ben nerede hata yapıyorum demesi gerekiyor. Biri 8 milyon avro biri 9 milyon avro ayıptır ya ayıptır. Bu ikisi kendilerine yakışır şekilde oynamaya başlasalar biz böyle Konya deplasmanlarından falan elimizi kolumuzu sallaya sallaya 4-5 atar döneriz. Bir de sol bek lazım tabi.

İşte Aklın yolu bir.Şu an bu başlıkda yazılan an doğru en mantıklı yorum.
Hepimiz Galatasaraylıyız. Ve Galatasarayın menfeati için işler iyi giderkende gerçekleri görüp gerektiğinde sert eleştirileri yapmalıyız.
Üstelik şu var ben belhandadan gol ve asist yapmasını geçtim.Hatta bunun için eleştirmiyorum. Adamın tavırları sıkıntılı, pas tercihleri kötü( konya maçında son dakikalarda rakibin yaptığı pas hatasıyla alınan topda fegouliye verdiği pas tam amatörcedir) , gerektiğinde boşluğu bularak topla öne doğru rakibi geçerek veya boşta katetmek yok. Ama çok koşuyor çok top çalıyor.Yok böyle birşey.

Son düzenleme:
Ihtiyacimiz var kendisine.
Benim sahada bursa macindaki
Belhanda yi gormek istiyorum.

Milli takim donuslerinde mala bağliyor dun baya top ezdi.
Fener macinda toparlanir gibi.

Fener maçında aynı olmaz inşallah.

sent via GSC

Yok olmaz. Belhanda bildigin ic saha oyuncusu. Heeee eger fb Josefe Sneijderi bic Gorevini Josefe verirse , merak ederim Belhandanin ne yapacagini . Sneijder ic saha maclarinda FByi daima tek basina ezmisti ( o hayvani marke’ye ragmen). İnsallah kirmizi yemez sinirlenip

Yok olmaz. Belhanda bildigin ic saha oyuncusu. Heeee eger fb Josefe Sneijderi bic Gorevini Josefe verirse , merak ederim Belhandanin ne yapacagini . Sneijder ic saha maclarinda FByi daima tek basina ezmisti ( o hayvani marke’ye ragmen). İnsallah kirmizi yemez sinirlenip
Osmanli ve bursa maclarinda iyiydi aslinda

feguli bundan iyi 10 numara oynar pozisyonuna göre çok pasif maalesef, feg 10 belhanda kanat oynasın

Çocuk sen niye böylesin lan azıcık silkelenme zamanı geldi de geçiyor. Çok karşı çıktık ihtiyacımız olmayan adam dedik ama kardeşim en azından kaliteli bir yeteneğin var göstermen gerekiyor.

Maç seçiyorsa bazı maçları kenarda izlemesinde fayda olacaktır. Seçip seçmeme konusunda düşünecek vakti olur böylece.

Yonetim ve taraftarin inadi yuzunden kredisi dusuk malesef.
Kotu oynama luksu yok gibi bisey.
8 maca cikti.
En iyi maci bursaydi
Antalya deplasmaninda ortalama oynadi
Osmanli deplasmanindada iyiydi
Dun milli takim donusunden olsa gerek beyni ile ayaklari zit calisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt